Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segnior_Barthez
senior tag
thx a linkeket, ám a fenti programok sem dolgoztak makulátlanul.
-
Segnior_Barthez
senior tag
1. Elolvastam -immáron kétszer- az alapelveket. Olvasatomban nem voltam nyers, sem ''sértő'', ám ha a moder így gondolja, ám legyen. Karácsony van.
2. ''sziasztok. vmi brutál reg tisztító kellen, ami úgy kipu...'' -írtam. És ha elolvasod a hozzászólásaimat, én regisztrációs adatbázis tisztító progit kerestem, és nem kódot, vagy vmi. módosított exe-t a topic-ot olvasóitól.
3. Még most is reg. tisztítót keresek.
[Szerkesztve] -
Segnior_Barthez
senior tag
Kétségtelen. Bár nem ez volt a kérdésem. Kocentráljunk a topiknyitóra.
-
-
-
Segnior_Barthez
senior tag
Akkor leírom. Slussz.
Szerintem a KERIO a legjobb personal firewall, és a minőséget -ugye-, meg kell fizetni.
Ma járt le a próba demo. Fel szeretném újra telepíteni, de meg győződésem, hogy a progi uninstall után nem fog működni. Ezért keresek vmi olyan brutál regtisztítót, ami csíráiban is kiszedi a progi által hagyott pormacskákat.
ps. a guglit egész jól használom, de a Kerio megzabolására nem találtam megoldást... még a serial.ws-en sem.
Thx&Üdv -
Segnior_Barthez
senior tag
sziasztok. vmi brutál reg tisztító kellen, ami úgy kipucolja a registryt, hogy ismét lehet lejárt uninstall utáni tril demókat feltelepíteni...

Új hozzászólás Aktív témák
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest