Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-Control of private information sent to the Internet - ez nem tudom pontosan, mit akar takarni, de ha jol sejtem, nem tobb, amit jol beallitott bongeszovel is meg lehet oldani
-Script blocking (JavaScript, VB script) - bongeszok mind tudjak
-Referer blocking - imho ezt folosleges szurni, elonyod nincs belole, max rontod az oldal statisztikajanak hitelesseget (nagy ritkan lehet haszna, mikor nem enged egy oldal kulso linket, nem kell uj ablakot nyitnod, es bemasolnod a cimet, de ez eleg ritka)
-Cookies blocking - bongeszok mind tudjak
-Ad blocking - hosts file pl, de mint irtad, Te firefox-ot hasznalsz, ahhoz eppen van adblock plug-in (de szerintem folosleges, egy-ket reklamba senki nem hal bele, ennyivel is hozzajarul kedvenc oldalai fenntartasahoz)
-Pop-up windows blocking - bongeszok mind tudjak
nekem inkabb a Runs as Internet Gateway opcio hianyozna, de ez home-user korben ritka, inkabb routert hasznalnak, minthogy windoze alapu netmegosztast csinaljanak, marcsak kenyelmi okokbol is (a router olcso, a masik megoldas kivitelezese bonyolult, s vannak hatranyai)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- RAM topik
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Painkiller - Fókuszban a kooperatív mód
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest