Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16238) Zoli bácsi


Zoli bácsi
őstag

Köszönöm mindenkinek.
Nos: 3110C volt, a 3120C előtt, arról váltottam. Igazából egy bajom volt vele, ami kizárja, hogy még egyszer vegyek. A beszélgetési hangminőség. Nem halk volt, hanem mély, és torz.... Ezért volt utána megváltás a 3120C, annak sokkal jobb volt a hangminősége.
Samsung B2100: Néztem, és vártam. De miután kiderült, hogy ugyanúgy karcolódik a plexije, mint a többi készüléké, letettem róla. A strapafon legyen strapafon. :)
Azért körülnéztem kissé, amiket néztem:
LG KF510: Egy valami miatt tetszik: Fém és üveg. De azthiszem a készenléte elég harmatos lenne. Meg ez a csúszka nem tudom mennyire lenne strapabíró.....
Pannonnál néztem: Nokia 2700 Classic: Tetszik első ránézésre! De, mikor megláttam a tetején a fedetlen csatlakozókat, áááááhh, hagyjuk. Illetve itt a fórumon olvastam, hogy kopik a króm része.
Nokia 6303: Tetszik, mert fém a hátlap. 6300 utódja, ugye. Ami nem a hosszú készenlétről volt híres. Nem is tudom...Azért is kezdtem nézelődni független készülékeket is, mert elég gyér a Pannon választéka, na és szvsz. drága is. Inkább adok érte többet egy tízessel, de akkor független a teló, és ami fontosabb, nincs 2 év hűség.
Köszi a tippeket. :) Az a baj, még mindig nem láttam olyan ajánlatot, mint pl. amikor 1 éve bejött a 3120C kártyásan 24-ért, megláttam, és azt mondtam, ennyiért ez kell nekem...Majd elrohantam, és egyet magamévá tettem.... ;]

Szerk: MC Pite: Kösz, ez a Strapa Nokia nem is rossz ötlet, rákerestem, nem is olyan veszélyes az ára függetlenül, sajnos Pannonnál nincs. Ennek karcálló a burkolata, ugye?
Néztem a Pannon előfizus árait, majdnem leestem a székről, 2 év hűséggel annyi a V8-as Motorolaj, mint függetlenül nemrég láttam.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.