Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16728) domedee válasza FID (#16727) üzenetére


domedee
senior tag

Pár szóban megpróbálom összefoglalni, bár nagy művet ne várjatok.

A csomagoláson a cucc nevében minden szó más betűtípussal van írva. Tudom, nem ez a lényeg, meg biztos csak én nem értek a designhoz, de akkor is. :N

Ami feltűnt elsőre, hogy kicsi. Pedig láttam képet róla, de mégis. A lecserélt X-Fi-m sokkal nagyobb és furi elvárni jobb hangminőséget egy kisebb cucctól. Pedig tiszta, hogy lehet, sőőőt. Mondjuk, annak aki laptophoz használja, vagy sokat utazna vele, előny a méret. A mellékelt USB kábel elég hosszú, kényelmesen leér az asztal alatt levő gépig. Ami jó, mivel a front-ok csatlakozója 2 RCA, adnak hozzá egy (szemre, fogásra) elég jó jack anya-2RCA apa átalakítót.Így rögtön lehet csatlakoztatni a meglévő hangfalhoz. A külseje is eléggé jó, nem kell elrejteni. :) És végre nem kék led van benne. A tetején levő csíkban van egy piros led. Kellemes, visszafogott fénye van. Este sem vakítja az embert, mint némely led a mai elektronikai cuccokban.

Na de a lényeg, a hangja... :K

Kellemes, nem érzem, hogy elvinné hangot direktben. Egyenletesnek tűnik. A hangfalam miatt (Thonet Hoch, túúdom :P ) a mély az arányaiban több, de ez a hangfal miatt van. A sztereóban a bal-jobb nagyon szépen megkülönböztethető. Mozi alatt is hozza azt, amit kell. Azt tudnám rá mondani, hogy tiszta hangteret hoz létre. 2.0/5.1 mindkettő kellemes.

Az X-Fi alatt sem volt rossz a hangzás, de utána mondhatni fizikai fájdalmat okozott az alaplapommal a zenehallgatás.

Ami nagyon látványos volt, ha lehet így mondani. (Vagy inkább "hallványos". A szó általam levédetve... :DDD ) A Nightwish-től az Imaginaerum albumról a Taikatalvi című dal. Amikor a férfi énekes "dörmög", meg a dobból jön a mély és a kis cintányérok, meg mindenféle csingilingik bejönnek... :R Nem vagyok zenész, nem tudom milyen hangszerek, de tisztán körbeveszik az embert.

Összefoglalva, nem tud mibe belekötni az ember. Ok, biztos jobb egy Musiland vagy bármi, ami többször ennyibe kerül és a hangfalról még nem beszéltünk ekkor, de azt mondanám, hogy ennyit még bőven megér.

Bár az asszonyka azt mondja, hogy neki nincs különbség közte, de ez az ár (18-ért kiszállítással a hivatalos Creative webshopból) még a női ingerküszöb alá tartozik. ;)

''és van a végén a városok anyja: Budapest. Csakhogy ez nem olyan anya, aki szoptatja a gyerekeit, ellenkezőleg őt szoptatják a gyerekek, s maradnak mellette örökké satnyák, kicsinyek, vérszegények.'' - Mikszáth Kálmán

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.