Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16101) FID válasza DarthSun (#16100) üzenetére


FID
őstag

Kép jöhet :K

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16102) DarthSun válasza FID (#16101) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Majd később, darabonként, mivel 5m hosszan sorakozik a lánc, egy ebédlő+íróasztal+komód van a szoba közepén összetolva, 20- as objektívvel sem tudnám átfogni. Valamint most retro gépet építek. Meg takarítás sem ártana, van egy kis por :DDD

(#16103) forras2


forras2
őstag

Szevasztok!

Új fejhallgató vásárlásán törtem a fejem, mert nem vagyok megelégedve a teljesítményével.
De aztán felnyitották a szemem, hogy nem a fejessel van a baj, hanem a hangkártya minőségével.
Így hát hangkártyát szeretnék venni.
10K-t tudnék rászánni. Ezért az összegért mit tudtok ajánlani?
Lehetőleg PCI Expresszes legyen. És ebből az árkategóriából is a jobb fajta kéne inkább.

Köszönöm

:R

(#16104) eszakas válasza DarthSun (#16096) üzenetére


eszakas
senior tag

Igen elég drága volt a hangzása nagyon tiszta volt viszont valamit összeszedett ami nagyon zavarta. Mindent kicseréltem a gépben, itthon másik gépben is próbáltam ugyan az volt az eredmény. Úgy hogy a végén visszacserélte az iPon. Lett egy Rcon3d hangkari és egy H100i hűtő belőle. Az rcont akarom most cserélni a CREATIVE SoundBlaster Z-re.

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16105) eszakas válasza DarthSun (#16096) üzenetére


eszakas
senior tag

Találtam egy videót :) valószinűleg az ASUS mikrafonját használja végig. Hallani a sercegő búgó hangot végig. Nálam ez néha teljesen felerősödött és pulzálva jelentkezett.

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16106) jézusom válasza FID (#16093) üzenetére


jézusom
addikt

Gondolom nem az optikait kérdezed. Ha nem sürgős ebayen biztos, hogy találsz. Optikai kis jacket pedig adtak a hangkártyámhoz, de csak kipróbáltam. És szerintem PC-hez jobb az optikai, ha már egyszer spdif, ne legyen galvanikus kapcsolat... De amúgy analóg kimenetet használok. :D

(#16107) gyenesmartin válasza forras2 (#16103) üzenetére


gyenesmartin
őstag

10K-ért PCI-E-s hangkártya az Xonar DGX.
De ahogy látom Creative Fatal1ty fejesed van. Inkább fejest vegyél először. Azzal lehet a legtöbbet kihozni, és csak utána hangkártya. Ha most megveszed a hangkártyát, nem lesz sokkal jobb az a fejes. Először mindenképp fejhallgató+mikrofon.
PL azt amit ajánlottak Takstar HD2000 + Zalman mikrofon. A fejhallgató elég jó ahhoz, hogy még alaplapiról is jobban szóljon, mint az a Creative.

(#16108) bombibmw


bombibmw
veterán

Sziasztok!
Van egy HyperX Cloud fejesem,valamint egy hangfalam és szeretnék hozzá egy USB-s hangkarit.
Szerintetek az ASUS Xonar U5 jó megoldás lenne?
Köszi a választ! :R

(#16109) AtHoS


AtHoS
nagyúr

Sziasztok!

Elnézést a nem kimondottan hangkártyás kérdésért, de erősen kapcsolódik hozzá, így remélem megfér a topikban :B

Barátomnál több év elteltével SSD-re váltás következtében friss win7 lesz telepítve laptopjára és szeretné optimalizálni a telepített szoftvereit csak a legszükségesebbekre, esetleg lecserélve az eddig megszokottakat időközben értelmesebb alternatívákká fejlődött elemekkel.

Nos a zenelejátszás nála kritikus terület, így egyből nekem feszítette a kérdést, hogy az eddig használt cicomázott winamp helyett ajánlanám-e neki az általam használt aimp-ot, hangzás terén hozna e változást nála.

USB-s Xonar U1 + optikán keresztül régi 10+ éves Sony erősítő és ha jól emlékszem ???Jamo??? 5.1 hangfalszett van nála üzemben.

Azt tudni kell, hogy előszeretettel keverteti fel 5.1-re a kimenő jelet, így ennek tükrében maradjon nála a winamp, abból melyik verzió és esetleg milyen plugin kellene hozzá kiegészítésként avagy legyen inkább más lejátszó program beüzemelve? Magyar nyelvű felület szintén kritikus számára, tehát csak ilyennel rendelkező, ellátható programok jöhetnek szóba nála.

read-only mode on the forum

(#16110) Dorien válasza bombibmw (#16108) üzenetére


Dorien
veterán

Jó cucc az U5, de annyira közel van árban az U7-hez, hogy én inkább azt választanám.
Ha meg csak sztereó hang kell fejeshez és hangfalpárhoz, akkor van egy Fiio E10K aprón 16k-ért. Ezen nincs mikrofonbemenet.

AtHoS: A Winamp szörnyen rossz. Az AIMP3 is sokkal jobb ASIO vagy WASAPI módban, de leginkább Foobar2k vagy JRiver Media Center. Én AIMP3-at használtam sokáig, de ez utóbbiak lenyomják hangzásban. A JRiver felülete nem jött be, így maradt a Foobar.

[ Szerkesztve ]

"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html

(#16111) AtHoS válasza Dorien (#16110) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Köszi az infót, elkezdek nézelődni foobar tájékán :R

Igazából személy szerint azért hanyagoltam saját használatnál mivel alapkiépítésben számomra mérhetetlenül kényelmetlen a használata illetve nem is találok megfelelő szót a kinézetére :B

Viszont az is igaz nem is erőltettem és elismerem, hogy "első látásra ítéltem". No nem a lejátszási és megszólaltatási képességét, hanem a kinézetét és kezelhetőségét.

De ha már úgyis a foobar-t szabnám majd megfelelő kinézetre és használhatóságra. Kaphatnék némi infót a tapasztaltabb, régebb óta ezt a programot használóktól, ki milyen skint, felületet társított hozzá, hogy kézre álljon neki? Sokat segítene szerintem, ha már lenne pár konkrét kiindulási alap a programmal kapcsolatban.

Na igen, megyek előkerítem a topikját és rákérdezek ott, mert igazából ez már tényleg nem ide tartozik :B

read-only mode on the forum

(#16112) Tomacko válasza AtHoS (#16109) üzenetére


Tomacko
senior tag

Olvastam a Foobar-s fórumba is a kérdésedet. Az ittenire én annyit reagálnék, hogy zenhallgatásra az 5.1 nem való és gyenge is, de ezen nem vitáznék. Egy sztereó erősítő és egy hangfalpár kombóval jobban járna, valamint egy DAC közbe iktatásával. Ezt csak azért mondom, mert azt írod, hogy részéről kényes téma a zenehallgatás. Saját véleményem szerint amit eleve nem 5.1-re való technikával vettek fel, azt bűn át konvertálni sztereóról. Viszont ha valaki nem azt akarja hallgatni amit az előadó készített az tegye bátran :)

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16113) bombibmw válasza Dorien (#16110) üzenetére


bombibmw
veterán

Meghallgattam az U7-el a fejest most du. és azt kell mondjam,sokkal jobb,dinamikusabb a hang annál az alaplapinál,mint amire azt mondtam,hogy szépen szól.
Lehet,hogy U7 lesz akkor,a mikrofon bemenet kell. :)
Rengeteg beállítási lehetőséget kínál,ami tetszik.
Egy kis sercegést hallok az alaplapival most is,amit a környező komponensektől vesz fel,gondolom.
Ez az U7-el abszolút eltűnt.
Köszi a választ! :R

[ Szerkesztve ]

(#16114) forras2 válasza gyenesmartin (#16107) üzenetére


forras2
őstag

Először hangkártyára fogok beruházni.
Tegnap kipróbáltuk egy X-fi hangkártyával, ég és föld a különbség.
Úgy gondolom, a jelenlegi fülessel is nagyobb teljesítményt fogok tudni elérni, ha veszek először 1 hangkártyát.

(#16115) eszakas válasza forras2 (#16114) üzenetére


eszakas
senior tag

Az természetes viszont a drivertámogatásra figyelj van amelyiknek már nincs w8 támogatottsága.

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16116) DarthSun válasza eszakas (#16105) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

A mikrofonhoz jóval nagyobb erősítés kell mint egy vonali szintű bemenethez, alacsony zajszinttel igazából csak stúdió-szintű cuccokkal megoldható. Külső hangkártya azért valamivel jobb eredményt ad de ha nem kell a miki ott is tiltani szoktam mert jól hallható a zaja még akkor is ha nincs rádugva eszköz.

(#16111) AtHoS : a Foobar jó kis lejátszó, SoX resampler+Wasapi- t ajánlom hozzá, a beüzemelése nekem is kísérletezéssel járt de a Foobar topicban biztos segítenek, én végülis még kezdő vagyok ebben :)

(#16117) AtHoS válasza Tomacko (#16112) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Én teljes mértékben egyet értek a leírtakkal, de.....Ő nem én és nem Te
Minek mi az értelme én már nem taglalom, sajnos a problémás berögződéseiből nem igazán lehet kibillenteni, mivel a "kényes" dolog mellett a berögzült megszokások rabjával van dolgunk, tehát mivel több éve így hallgatja a zenéit, ebből nem igen fog/akar engedni, de igazából részemről mindegy is, mivel az Ő számára legyen megfelelő.

Az más kérdés, hogy 5.1-re felkeverni mp3-akat és azon filózni esetleg melyik lejátszóval szólhat jobban, részemről eléggé "kenjük is szét, ha már odacsináltunk" kategória. Ahogy észrevettem azt szereti, ha világít a Sony erősítőjén a DD "lámpa", mert az megnyugtató számára. Ehhez még hozzájön, hogy a lánc végén lévő 10+ éves 5.1-re készített technikája sem az igazi zenéléshez. Az újabb sokpontegy rendszerek sem erre lettek fejlesztve, viszont egy sztereo és egy sokpontegy rendszer elhelyezésére már csak a lakás kialakítása miatt sem lesz lehetősége. Újabb rendszerre váltás pedig egy jó darabig nem lesz nála anyagi okokból kifolyólag.

DarthSun

Megnézem ezt a SoX resamplert, wasapi már használatban van :R

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#16118) LiteCross91


LiteCross91
aktív tag

Sziasztok!
Másik fórumból irányítottak ide. Remélem tudtok segíteni nekem :)
Az LG tvm (42LB671V) optikai kimenetén keresztül szeretném a hangot a sz.gépbe vinni. Amibe be van dugva az 5.1-em (logitech x-540). Digitális bemenettel rendelkező hangkártyát keresnék. A legolcsóbb megoldás érdekelne. Tudtok ajánlani ilyet? Most egy SB Audigy SE (SB0570) hangkártyám van. Vettem hozzá toslink kábelt (mini jack-standard), de meg se nyikkan.

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16119) jézusom válasza LiteCross91 (#16118) üzenetére


jézusom
addikt

Mi a tököm az a 5.1? Hangfalszett?
Szerintem nem életképes. Külsö dd/dts dekóder kell :)

(#16120) LiteCross91 válasza jézusom (#16119) üzenetére


LiteCross91
aktív tag

Igen, 5.1 hangfalszett. Akkor azt mondod, hogy ez nem tudja megcsinálni a dekódolást? : Recon3D

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16121) jézusom válasza LiteCross91 (#16120) üzenetére


jézusom
addikt

Nem mondom, hogy nem tudja, de ezért járatni egy gépet?
De lehet, hogy tényleg Nem megy így, mert Nem erre van kitalálvA. Ha tényleg tévéhez kell, akkor ne belsö hangkártyát vegyél inkább.

(#16122) LiteCross91 válasza jézusom (#16121) üzenetére


LiteCross91
aktív tag

Mit ajánlanál nekem helyette? :)

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16123) zsoltnyiri


zsoltnyiri
tag

Sziasztok!

Letezik olyan hangkartya, amibe be lehet dugni egyszerre egy 5.1es hangrendszert + egy sztereo fejhallgatot es annak mikrofonjat? Jelenleg Creative Soundblaster Audigy SE-be van a hangfal es a mikrofon, a fejes pedig alaplapiban, de jo lenne ha az is kapna egykis szeretetet :) ha ilyen nincs, akkor egy sztereo hangfalparrar esetleg van? Ha ilyen sincs akkor pedig mit javasoltok? Mindkettot eleg surun hasznalom, es lehet beruhazok majd egy dt 990 pro fejesre aztan megse alaplapirol menjen, es gondoltam jo lenne ha 1 db eszkozzel lehetne mindent hajtani.

Asus rog xonar phoebus solot neztem, azon ranezesre eleg sok kimenet van :D ha az megfelel a kivanalmaknak eleg egy dt 990 hez akar?

[ Szerkesztve ]

(#16124) jézusom válasza LiteCross91 (#16122) üzenetére


jézusom
addikt

ezt sajnosnem gyártják. De van ilyesmi Ez utóbbiban se vagyok biztos, hogy működik erre a megoldásra! Sajnos a te problémád olyan, hogy egyszerűbb venni rendes házimozi erősítőt :(((

ezeknek működniük kellene

[ Szerkesztve ]

(#16125) LiteCross91 válasza jézusom (#16124) üzenetére


LiteCross91
aktív tag

Nagyon szuper!!! Ezer hála! A hardverapróssal felveszem a kapcsolatot. Köszönöm!!! :))

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16126) jézusom válasza LiteCross91 (#16125) üzenetére


jézusom
addikt

Nm. De azért kérdezz rá, tényleg működik-e úgy, ahogy te szeretnéd!

(#16127) LiteCross91 válasza jézusom (#16126) üzenetére


LiteCross91
aktív tag

Találtam olcsóbban is ebayen: DTS decoder
Szerintem ez is jó lehet :)

Szerk.: Tárgytalan. Nem szállít Magyarországra :/

[ Szerkesztve ]

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16128) FID válasza LiteCross91 (#16127) üzenetére


FID
őstag

Igazából nem fogod meghallani ha van dts és ha nincsen egy logitechen. És a hangkártyák 99% a át is engedi kezeletlenül. Én is végigjártam ezt az utat nem kevés pénzt beleölve aztán eladtam minden creativeot és stb-t. A pénzem visszajött nem buktam és feljebb tettem képet, vettem rendes stereot zenére, játékra filmre meg lett 5.1 Még veszek egy subot 2 hátsót és egy stereo hangfalpárt. Így is hatalmas a különbség fülig is ér a szám! Hát még ha meglesz minden.

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16129) LiteCross91 válasza FID (#16128) üzenetére


LiteCross91
aktív tag

Nem a DTS a lényeg. A tv-re van kötve a PS,SetTopBox, illetve DLNA-n nézem a filmeket. Ezek hangját szeretném 5.1-ben hallgatni a Logitechen. Ez a lényeg. Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult dolog. Ha 10 ezerért vehetek egy DTS decódert, akkor nem fogok 100 ezrekért erősítőt, meg hangfalakat venni. Én is tudom, hogy mi a jó, de a keretek azért nem korlátlanok.

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16130) jézusom válasza FID (#16128) üzenetére


jézusom
addikt

Hát igen, azért valahogy meg lehet oldani az 5.1 hangzást az nem árt. Én is azt javasolnám, hogy a hangot erősítőbe közvetlenül kössük, de hát jelen esetben kicsi pénzből kell megoldani.

(#16131) Hooper


Hooper
őstag

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy Xonar D1et szeretnék lecserélni USBs hangkártyára aminek a minősége/tudása legalább ilyen vagy jobb, és ami fontos h MAC kompatibilis legyen, árban pedig ha lehet bestbuy :)
Köszönöm

(#16132) FID válasza LiteCross91 (#16129) üzenetére


FID
őstag

Akkor veszel egy soundblaster extigyt mint én mert abba van optikai be és kimenet + rengeteg egyéb és nem kell hozzá win sem! önállóan működik. :K Logoutomban ott a video róla megtudod nézni.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16133) LiteCross91 válasza FID (#16132) üzenetére


LiteCross91
aktív tag

Olyan régi típus, hogy már nem forgalmazza senki. :/ De amúgy nagyon tetszik, ha tudsz eladót, akkor vevő lennék rá :)

twitch.tv/litecross91 - youtube.com/litecross91

(#16134) FID válasza LiteCross91 (#16133) üzenetére


FID
őstag

Használtan kell kifogni :K

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16135) DarthSun válasza FID (#16134) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Jó lehet ez az Extigy, azt meg nem is tudtam hogy a PC bekapcsolása nélkül is működik. Bár nekem van végfokom digit és analog bemenetekkel, meg a laptopom is megy ha kell ha nem :DDD

(#16136) FID válasza DarthSun (#16135) üzenetére


FID
őstag

Hát igazából fent van aprón, de azért szeretem mert egy optikai vagy rca digi kábel jön ki a gépből. Nem pedig 3jack. És dolbyt is dekódol. Meg belerakom a 220as végét az erősítőbe és egyszerre bekapcsol.

Sajnos azóta nem gyártott ilyet a creative. Az ilyen 10k meg e körüli külső hangkártyák meg gyerekjátékok és még a hangjuk is csúnya, ráadásul kell win hozzájuk.

Majd csinálok teszt videót is csak még meg kell szerezni a többi hangfalat.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16137) DarthSun válasza FID (#16136) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Hát azért az X-Fi és az Audigy külsők is szépen szólnak és minden formátumot ismernek, a digit pass is jó, az erősítőm rendesen jelzi a fogadott jel típusát. Az Exitigy- nél egy gond van ahogy nézem, nincs Win7 drivere, bár én retrokedvelő vagyok.

(#16138) FID válasza DarthSun (#16137) üzenetére


FID
őstag

Igen, de azok igényelnek gépet. Win7n is megy csak trükközni kell. Bár tök nincs értelme.

Meg akkor 3 hangkártya :DDD
Sztereó erősítő: Sb Play usb
5.1 Erősítő: Reacon 3Di+Extigy

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16139) DarthSun válasza FID (#16138) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Akkor Te is belecsaptál a lecsóba mint én, nálam : 2 külső, 2 belső + a 6850 HDMI- je.

(#16140) zsoltnyiri válasza zsoltnyiri (#16123) üzenetére


zsoltnyiri
tag

Erre esetleg valami tanács? :)

(#16141) FID válasza zsoltnyiri (#16140) üzenetére


FID
őstag

jack duplázó?

[ Szerkesztve ]

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16142) DarthSun válasza FID (#16141) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Lecsökkenti az impedanciát, nem az igazi.

(#16140) zsoltnyiri : ebbe csatlakoztatni tudod mindegyiket, hátul van az 5.1 analog+digit, jobb oldalt pedig füles+mikrofon csatik.

(#16143) zsoltnyiri válasza DarthSun (#16142) üzenetére


zsoltnyiri
tag

Köszi! :R Minőségre ez milyen jónak számít? Megfelel egy jobb sztereohoz (később lehet az lesz, Thonet & Vander Kürbis vagy Modecom MC-SHF80U) és egy jobb fejeshez (beyer dt 990 pro)?
Az említett ASUS ROG Xonar Phoebus Solo akkor nem megfelelő? Bár ha ez is tud hasonló minőséget olcsóbban hát legyen! :))

(#16144) DarthSun válasza zsoltnyiri (#16143) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem nagyon tetszik a hangja, az árához képest jó. Az említett hangfalhoz biztos jó. A füles viszont 250 Ohmos, oda valszeg egy fejhallgató-erősítős kártya kell. Xonar U7 vagy Sound Blaster Omni pld. Mindegyiket jónak mondják, 5.1(7.1)- et is tudják, bár én egyiket sem hallottam de biztos jók. Végülis ezek jóminőségűek, audiofil szempontból viszont belépőszint. Árban/minőségben határ a csillagos ég ( külső DAC- ok ), ám abban a kategóriában inkább csak a stereo játszik. Tehát végeredményben mire van szükséged/igényed. Zene stereoban az igazi, film, játék mehet sok.1- ben.

Az X-Fi Surround, Creative Omni, Xonar U7 egy olyan szint ami már mindenképpen ésszerű kompromisszum sztem de ha sok lóvéd van nézelődhetsz feljebb is.

(#16145) zsoltnyiri válasza DarthSun (#16144) üzenetére


zsoltnyiri
tag

Köszönöm szépen a segítséged :R Utolsó kérdésként, vajon ennek a Creative-nak már van működő drivere win 8-hoz? Látom, hogy a honlapon ottvan, de a honlapon elvileg az én Audigy SE-mnek is van, gyakrolatilag pedig win 7 óta 3. fél által gyártott support driverrel hajlandó csak működni.
Xonar u7-be is belefér akkor az 5.1 és a fejes + mic? Lehet a driver miatt arra mennék.

[ Szerkesztve ]

(#16146) DarthSun válasza zsoltnyiri (#16145) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Win8- at nem használok de a hozzáadott lemezen XP, Win 7/8 driverek vannak.

Xonarhoz ezt olvasd el, beköthető mindegyik cucc, a csatlakozók megvannak, leírják mi kell hozzá még, 1 átalakító és egy toldó nem gyári tartozék.

(#16147) zsoltnyiri válasza DarthSun (#16146) üzenetére


zsoltnyiri
tag

Köszi elolvasom. Akkor még az omni surround és az u7 között vacilálok. Mivel jobbak ezek a külsők mint pl amit először kérdeztem Asus rog Xonar Phoebus Solo? Látom, hogy legtöbbször külső kártyákat szoktatok ajánlani.

(#16148) DarthSun válasza zsoltnyiri (#16147) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Biztos jó a Phoebus Solo, komoly darabnak néz ki. Nekem nem lenne szerencsés, közel kerülne a VGA- hoz. A külsőt jobban kedvelem, laptopon vagy több gépen is praktikusan használható, valamint nem szedi össze a zajt a gépház kaotikus elektromos teréből, analóg kimenetnél ez rányomja a bélyegét a középsávra, valamint a zaj is -75-80 Db körül ugrál, akkor meg mi értelme a -100 Db- s elektronikának?

(#16149) zsoltnyiri válasza DarthSun (#16148) üzenetére


zsoltnyiri
tag

Köszönöm szépen mégegyszer a segítséged :R

(#16150) DarthSun válasza zsoltnyiri (#16149) üzenetére


DarthSun
nagyúr
LOGOUT blog

Nincsmit :)

Azért azt elfelejtettem hogy a két kis hátrány : késleltetés és picivel nagyobb prociidő. A késleltetés inkább felvételnél játszik, a prociidő pedig elenyésző ha erős géped van.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.