Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#26001) tomcat78 válasza pulutodurumo (#25995) üzenetére


tomcat78
őstag

Szoba és akusztika..... Ezt vicces volt egy mondatban olvasni :DDD Nem, nem rosszmájuság- szerintem érted is miért írom :D Van, ami szinte kizárt, hogy egy normál lakótérben jó legyen. Bár van akusztikája.... Csak szar :DDD

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26002) lethos válasza tomcat78 (#26000) üzenetére


lethos
tag

Esetleg tudsz olyan streming szolgáltatot ahol látványosan jobb minőségű zenék vannak, vagy térjek át a bakelitre?

(#26003) tomcat78 válasza lethos (#26002) üzenetére


tomcat78
őstag

Tidal pl. Ott sok előadónak a master felvételei is fent vannak. Nem feltétlen olcsó, ellenben én merem ajánlani, ha valóban szeretnél elmenni ebbe az irányba.

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26004) lethos válasza tomcat78 (#26003) üzenetére


lethos
tag

Ahogy néztem ez kb 900Ft kerül többe mint a Spotify. Ha minden előadó rajta van ami érdekel akkor nem is olyan rossz megoldás. Magyarán ezen már kihasználom a hangfalat? Illetve lehet még hangkártyát is kell hozzá venni, hogy előjöjjenek a különbségek?
Vagy nem ilyen egyszerű...?
Mit ajánlanál egy kezdő kombóba, amit esetleg tovább fejleszteni.
(még fejhallagtót is a közeljövőbe veszek, szóval lehet komplet.)

(#26005) pulutodurumo válasza lethos (#26004) üzenetére


pulutodurumo
őstag

Két út van. Elkezded apránként felépíteni a rendszered. Azaz veszel most egy olcsó (100$ körüli) DAC-ot, és elkezded meghallgatni, hogy mi változott. Aztán rájössz, vagy nem, hogy kell neked egy pár jobb hangfal, és így tovább.
B verzió: elköltöd egy használt autó árát, és nem gondolsz rá többet. Nézd meg, mennyiért megy mondjuk egy pár Genelec, aztán döntsd el, hogy akarsz-e szuper stúdió / HiFi minőséget.
Egy normális 320 kBps mp3 és a FLAC közt nem fogsz különbséget hallani azzal, amid most van. Ez nem biztos hogy baj, nekem sincsenek top cuccaim. Tudom hogy van feljebb, de megálltam. Nem lehet mindent kimaxolni, ha csak nincs végtelen pénzed.

"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"

(#26007) tomcat78 válasza lethos (#26004) üzenetére


tomcat78
őstag

Hűha..... Ahogy a kolléga is írta: végtelen pénz .... A jó hangzás mindig egyéni preferencia kérdése. Van, akinek egy 15ezres gamer fejes már űber jó, merletépiafejed.... Szóval, nehéz ezt így belőni. Ha jót és minőségit akarsz, akkor ahhoz pénz kell. Sok. A Tidal már túl tud mutatni a hangfalaidon. De ugye ez tényleg nem ennyire egyszerű.... Egy bizonyos határ fölé menni csak akkor érdemes, ha olyan helyen tudod hallgatni, ami megfelel rá. Álló hullámok, basszus csapdák, amiktől több, pontosabb mélyet kapsz (nem, nem elírás). Visszaverődések, stb..... Fejes esetén valamivel egyszerűbb a képlet. Jó forrással jellemzően minél magasabbra mész árban DAC és fejes szinten, annál jobb lesz az eredmény. Persze egy határ fölött már aránytalanul drágává válik a dolog, és az sem biztos hogy hallod az eltérést.... Ha ebbe az irányba szeretnél elmenni, akkor azt mondanám, hogy egy kb 2-300 ezer (DAC és fejes) magasságában már hatalmas előrelépést tapasztalhatsz. De persze ennél olcsóbban is meg lehet oldani. Egyetlen tanács talán: nyitott fejhallgatók között nézelődj. A zenékhez, amiket hallgatsz sokkal jobban fog passzolni, mint egy zárt kialakítás. Hogy melyik fog beválni.... Azt meg a füled fogja megmondani. Kísérletezz bátran, és nem kell mindjárt elrohanni, elkölteni egy valag pénzt. Találd meg azt a határt, amivel már jól érzed magad. jobb mindig lesz, kérdés kell e. Randa egy betegség tud ez lenni :DDD

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26008) lethos válasza tomcat78 (#26007) üzenetére


lethos
tag

Köszönöm a gyorstalpalót. Érdekes világba csöppentem hirtelen.
Mindenkinek köszönöm a segítséget.

(#26009) kekigyu


kekigyu
aktív tag

Sziasztok! Segítsetek kérlek. Egy aktív 2.1 hangrendszert használok alaplapi hangkártyával (Gigabyte B560M D3H). Vettem egy Roccat Kave XTD Analog 5.1 fülhallgatót. Ennek 4 kábele van, 1 mikrofon + 3 a front bal-jobb, sub-center és hátsó bal-jobb hangszóróknak. A terv az volt, hogy a füles és a 2.1 rendszer is folyamatosan be van dugva a PC-be és windowsban vagy Realtek Audio Console-ban váltogatom mikor melyiket szeretném használni. Ezt viszont sehogy sem tudtam megoldani. Ezért arra gondoltam, hogy hangkártyát vennék, az alaplapiban maradna a 2.1 és a dedikáltba dugnám a fülest. Talán így már tudnám szoftveresen váltani a kimenetet, mikor melyik kell. A kérdés, hogy milyen hangkártyát ajánlotok? A külsőt preferálnám mivel kevés a hely a házban. Használt hangkártyát sem vetem el, egy Asus Xonar u5 5.1-el mennyire lőnék mellé?

(#26010) Trk.Adam87 válasza kekigyu (#26009) üzenetére


Trk.Adam87
aktív tag

A Xonar U5 és U7-nek van egy olyan szériahibája, ami miatt idővel elkezd rajta pislákolni a Led és a számítógép a kártyát csak akkor ismeri fel, ha annak chipje elért bizonyos hőmérsékletet. Nálam ez odáig fajult, hogy még 4-5 óra is kevés volt ahhoz, hogy használható legyen.
Ajánlom helyette a Creative X3-at, minden tekintetben sokkal minőségibb és tartósabb. (A Creative tudtommal egyébként is kiemelkedő ebben a tekintetben, még a legolcsóbb hangkártyáik is kibírhatnak akár 10+ évet is.)

(#26011) kekigyu válasza Trk.Adam87 (#26010) üzenetére


kekigyu
aktív tag

Köszönöm az infót, nos az ára meglehetősen borsos.

(#26012) Csorbi válasza kekigyu (#26009) üzenetére


Csorbi
addikt

Én ezt az igényt egész biztosan egy jack elosztó/kapcsolóval oldanám meg, kb mint ez: [link]

(#26013) kekigyu válasza Csorbi (#26012) üzenetére


kekigyu
aktív tag

Nem rossz ötlet, csak a sztereó kevés, 3 pár hangszóró van a fülesben.

(#26015) Trk.Adam87 válasza #46372352 (#26014) üzenetére


Trk.Adam87
aktív tag

Az ASUS Xonar D1 kategóriákkal jobb az összes alaplapi integrált megoldásnál. Ha még lehetne kapni, akkor legalább 25ezer Ft-ba kerülne.

(#26016) Csorbi válasza kekigyu (#26013) üzenetére


Csorbi
addikt

A 2.1 menne ebbe, valamint a fejhallgató sztereó csatlakozója.
A fejhallgató többi kábele fixen maradna a hangkártyában. Ekkor csak szoftverből kellene váltogatnod, hogy fejhallgató (5.1) vagy sztereó (2.1) beállítás, meg a switchet átkapcsolni.

(#26017) tomcat78 válasza kekigyu (#26009) üzenetére


tomcat78
őstag

Jujjjjjjj...... :DDD Elég nagy nevű cégek küzdenek még egy- egy darab hangsugárzóval is oldalanként, hogy tényleg jó legyen. Ebbe van minnyá 3/oldal. És még zárt is. És olyan baromságokat írnak róla, hogy "tűpontos" :DDD :DDD . Értem. Miben? Szakszerüen jobb kézzel bal váll fölött a kábelénél fogva el lehet vele találni egy kutyát?
Amúgy félre ne értsd: réteg termék, megvan a maga tábora. De miért kell róla hülyeségeket terjeszteni (nem rád értve, nem te írtad)? Ez a cucc lehet minden, de hogy a büdös élétben semmilyen hangot nem ad vissza pontosan, az hétszentség.....

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26018) megott válasza tomcat78 (#26017) üzenetére


megott
tag

:C
úgy-úgy!

Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!

(#26020) tomcat78 válasza megott (#26018) üzenetére


tomcat78
őstag

Áhhhh, azóta is agyalok rajta. Oldalanként 3..... hang (félve írom le)sugárzó.... De persze, fogadjuk el, hogy képviselnek valamilyen minőséget. Elvégre annak is vannak fokozatai. Ettől még két dolog minimum nem megy az agyamba. 1: center..... Itt még mosolyogtam, mert ugye az embernek- normál esetben- akad két füle (és örül, hogy nem szatyor :D ). Namármost ebből nem tudom melyik oldal a center. Merthát az úgy középen kéne legyen.... Csekély házimozis ismereteim szerint. Szóval csak van valami trükk abban a valódi térhangzásban :U De a második.... A sub.... :W Na itt nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy röhögjek. Vagy a kettő együtt.... Kíváncsi lennék, hogy azokból a cirka 2 talán 3 centis hangsugárzókból (ismét a nagy lelkem) melyik és milyen módon képes lesugározni a sub tartományt az ember gyerekének a fülétől úgy.... nagyon közel, egy pici, zárt izében (arányaiban) két másik hangkeltő mellé beszuszakolva. Nem adja ki a matek. Sehogy.... Most megyek, depressziós leszek és átgondolom az életem :W :DDD
Amúgy arra meg tényleg kíváncsi lennék, hogy ezt a valódi 5.1-et (ok, a .1 fixen elhagyható, mert kizárt, hogy meg lehet oldani) miként oldják meg. Nekem ez inkább tűnik olyan 4.5.0-nak. Csak mivel analóg (elvileg) a hangkártya felismeri, és úgy kutyulja a csatornákat? Vagy trükköznek valamit a fejesben az analog jellel? Gondolva itt a központi (center) kérdésre.

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26021) kekigyu válasza Csorbi (#26016) üzenetére


kekigyu
aktív tag

Igazad van, erre nem gondoltam. Azonban félek, hogy nem működne. Elvileg ugyanezt meg kellett volna tudnom oldani Realtek Audio Console-ban is, van elég jack csatlakozó az alaplapi hangkártyán, mégse tudtam rendesen paraméterezni. 3 hangsáv kimenetet kellett volna elosztani 4 felé és értelem szerint a közösre beállított mindig együtt szólt 5.1 beállításban, tehát egyszerre szólt a 2.1 és a füles. Vagy, 2.1-et állítottam be de akkor a füles egyik hangszóró párja nem szólt. Remélem érthetően magyarázom. Értem, hogy pont ezt hivatott megoldani a switch, de ettől még 4 jack lesz bedugva a hangkártyába megint és félek nem fogom tudni paraméterezni rendesen.

(#26022) megott válasza tomcat78 (#26020) üzenetére


megott
tag

Szinte kivétel nélkül a Doppler effektust kihasználva működnek, tény hogy kell egy masszív DSP mögé, valamint egy valós idejű EQ elég masszív min 12dB/oktávos szűrőkkel ha jól akarod csinálni. A sugárzók mérete itt is a megmozgatott légtömegtől függ (gondolj csak a fülbe dugható fülesekre, elég pici a membrán és annak kitérése is, mégis elég combos mélytartományt ki lehet belőlük csikarni dinamikus meghajtókkal) szóval lehet jót csinálni egy zárt fejhallgatóban, de a Sennheiser prémiumszegmensének sem olyan egyszerű az hogy homogén hangképet kapjunk, akkor ezektől a "bazári kütyüktől" mit várjunk.

Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!

(#26023) lethos


lethos
tag

Sziasztok!

Vélemény Pro-Ject Pre Box S2-ről?

(#26024) megott válasza lethos (#26023) üzenetére


megott
tag

Az ESS9038 még jó is lehet, "ha" rendes csatolók és még rendesebb táppal csinálják, sajnos a kapcsolóüzemtől én lábrázást kapok úgyhogy a mezei USB töltők itt kiestek. Egyébként ügyesen kivitelezett cucc. (én egy NuPrime-t hajtok DSD-re, PCM re ott az RME.)

Olvasnivaló 1, 2,

[ Szerkesztve ]

Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!

(#26025) tomcat78 válasza megott (#26022) üzenetére


tomcat78
őstag

A combos mély azért elégé nem a sub tartomány. Meg ugye ott egy hangsugárzó van bele rakva egy dobozba. Léteznek, persze jó zárt fejesek vagy akár fülesek is. Itt nekem a 3 hangszóró a problémám a dologgal. Mert ugye elvileg külön jelet kapnak. Ilyen kicsiben meg normálisan kiküszöbölni a nem kívánatos visszaverődéseket/ kioltást a mélynek három eltérő forrásról..... Szerintem elég nehezen kivitelezhető. Vagy kéne úgy 70-80 centis basszuscsapda rá..... Mondjuk az amúgyis (elvileg), hangfal szinten. Mivel a frekvenciától függ, nem a hangsugárzó méretétől vagy teljesítményétől. Ezt csak azért írom, mert ilyen kicsiben ez megoldhatatlan feladat még egy hangszóróra is. Még egy szobában is nehezen kivitelezhető, ha nincs eleve úgy tervezve :DDD És itt kifejezetten a sub tartományra gondolok! Nem önmagában az alacsony frekikre.
A Doppler meg eszembe sem jutott :C :D

[ Szerkesztve ]

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26026) Amantius válasza tomcat78 (#25976) üzenetére


Amantius
senior tag

Szintén Xonar DX, de sajnos már döglődik. Ha nincs már belső jó kártya (és valóban, nem is tudtam, hogy ez egy kihaló félben lévő hardver, csak most döbbentem rá, hogy keresni kezdtem), akkor mit használjak, szintén inkább játékra? Nem szívesen kullognék vissza az alaplapira.

Nagy gáz, kis szerencse!

(#26027) Trk.Adam87 válasza Amantius (#26026) üzenetére


Trk.Adam87
aktív tag

Külsőből a Creative X3 és X4ről is kiemelkedő vélemények vannak a külföldi tesztek alapján.
Az X3 nekem minden igènyemet kielègíti, elsősorban 5.1/7.1 hangrendszerhez ajánlott, de a fejhallgató erősítő része is nagyon jó. (Viszont csak fejhallgatóhoz olcsóbban is kapsz sztereo hangkártyát erősítővel)

[ Szerkesztve ]

(#26028) Amantius válasza Trk.Adam87 (#26027) üzenetére


Amantius
senior tag

Igen, azt nem írtam, hogy fejhallgatóhoz kell, pontosabban mikrofonos fejeshez.
Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

Nagy gáz, kis szerencse!

(#26029) Trk.Adam87 válasza Amantius (#26028) üzenetére


Trk.Adam87
aktív tag

[link]

Ez a Sennheiser EPOS GSX 300 is egész jónak tűnik, ez csak stereo, de tudja a virtuális 7.1et szoftveresen fejhallgatókhoz.

[ Szerkesztve ]

(#26030) stk049


stk049
csendes tag

Sziasztok! Most rendeltem egy HD660 és egy HD661-et, hogy eldöntsem melyik tetszik jobban.
Egy pici óccó usb hangkártyám van jelenleg a PC-ben.
Egy rendes hangkártyával sokkal jobb hangzást tudok majd elérni? Miket ajánlanátok olcsóbb kategóriában? Köszi!

(#26031) tomcat78 válasza stk049 (#26030) üzenetére


tomcat78
őstag

Superlux? Minden viszonylagos.... Könnyen hajtható fejesek a maguk korlátaival. Sokat nem nyersz velük egy jó hangkártyával azért. Komolyat nem éri meg venni hozzá, ott már a fejes lesz a korlát. Én inkább valami olcsóbb DAC-ot néznék a helyedben.

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26032) stk049 válasza tomcat78 (#26031) üzenetére


stk049
csendes tag

Igen. Bocsi nem írtam hogy Superlux. Esetleg van konkrét tipped, hogy milyen dac lenne megfelelő? Egyáltalán megéri beszerezni valamit hozzá?

(#26033) megott válasza tomcat78 (#26031) üzenetére


megott
tag

Én Sennheiser HD660S-t és egy HD599-et hajtok, mindkettőt más zenei stílusra használom, viszont nekem monitorozásra még mindig a 660S jön be.

Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!

(#26034) tomcat78 válasza stk049 (#26032) üzenetére


tomcat78
őstag

Valamit biztosan, de nem vagyok otthon dac téren. Valamelyik kis Fiio jó lehet szerintem hozzá.
Nem rossz fejes, csak helyén kell kezelni :R

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26035) tomcat78 válasza megott (#26033) üzenetére


tomcat78
őstag

Én sikító frászt kaptam tőle, olyan szinten volt kényelmetlen :DDD Mármint a 660S. Azt hozzá téve, hogy szemüveges vagyok. Nehezen találtam olyat, ami megfelel itthon bohóckodni és még relatív kényelmes is. Végül leragadtam egy Ultrasone pro 580i- nél. Meglepően jó az árához képest. Ésssss..... Kényelmes is (nekem). :C

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26036) stk049 válasza tomcat78 (#26034) üzenetére


stk049
csendes tag

Köszi! Szétnézek. :)

(#26037) razor1010


razor1010
tag

Eredetileg ps5 topicba írtam, de ott ötlet sem érkezett.

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani külső hangkártyát 15-20K körül mikrofonos fejeshez?
Sokszor KBM-et is használok így a kontroller jack-ja kilőve. Illetve azt olvastam, hogy externallal jobb hangminőség érhető el.
Teljesen fogalmatlan vagyok a témában, a creative márkáról jókat olvastam, viszont inkább kikérem a ti véleményeteket.

Ps5-höz kellene!

(#26038) Csorbi válasza razor1010 (#26037) üzenetére


Csorbi
addikt

Ez nekem új infó lenne, hogy a Creative kártyák támogatnák a PS5-öt (vagy fordítva).

(#26039) Trk.Adam87 válasza razor1010 (#26037) üzenetére


Trk.Adam87
aktív tag

A Creative X3 támogatja a PS5-öt. Ezen kívül én sem nagyon ismerek más hangkártyát, amit konzolra is rá lehet kötni. (A szoftverét okostelefonnal bluetoothon keresztül is lehet vezérelni, így PS5 alatt is használható a beépített EQ-ja is például)

[ Szerkesztve ]

(#26040) razor1010 válasza Csorbi (#26038) üzenetére


razor1010
tag

a creativ oldalán meg van jelölve támogatottként a ps, a soundblaster külső kártyáknál.

(#26041) winters123


winters123
tag

Sziasztok!

Jelenleg egy Asus Xonar DGX-et használok, de gondolkozom egy SB AE5 Plus-on, mivel szeretnék minél jobb hangminőséget elérni fejhallgatóval játék, film stb. közben. Momentán egy Hyperx Cloud I-esem van. Lenne értelme AE5 Plusra váltani vagy csak más/jobb fülessel? (vagy azzal se)

(#26042) IceRocko88


IceRocko88
csendes tag

Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy nagyjából 2éve, amikor Win7-ről Win10-re váltottam, a Gigabyte alaplapomon, megszűnt a sztereó hang lekeverésének lehetősége, 5.1-re (maga az 5.1 működik). Utána teljes konfigot váltottam (ASrock alaplap), reménykedtem, hogy majd tudni fogja, de ez sem segített. Majd a nyáron váltottam Win11-re, de még így sem sikerült megvalósítanom. Így hát megleptem magam, egy ASUS Xonar AE hangkártyával, gondolván majd ez segít. De egyenlőre nem találtam még mindig 100%-os megoldást.
A gondom a következő: alapból az 5.1-nél (mind az alaplapi hangkártyával, mind a Xonar-ral) ha a Windowsba tesztelem az 5.1-et a hangszórókra kattintva, a megfelelő hangszóró ad hangot. Ugyan ez a helyzet az ASUS szoftveréből is. Viszont, ha egy 5.1-es hangtesztet (akár Youtube, vagy játéknál) futtatok le, a mélynyomó egyáltalán nem szól, a hátsó hangszórók pedig, az adott oldalnak megfelelően, de a frontokon szólal meg. A frontok és a center rendeben van. Nem találok rá semmilyen megoldást.
A másik problémám, hogy a Xonar az "upmix"-el le tudja keverni a sztereó hangokat az 5.1-re, de valami eszméleteln rossz lesz a hangminőség (Win7, Gigabyte alaplap kombóval tökéletes volt). Szerintem az ASUS szoftverben már az összes beállítás variációt kipróbáltam, de így is elég gagyinak hallatszik. Teljesen élettelenek lesznek a hangok (főleg a zenék). Van erre valami normális megoldás?
Köszönöm előre is. :R

(#26043) tomcat78 válasza IceRocko88 (#26042) üzenetére


tomcat78
őstag

Zenére 5.1? Mi a fa......fenének? Jobban járnál egy normális hangrendszerrel szerintem, mint ezzel kínlódni. Egy alap studió monitor, és teljesen más világba találod magad. Persze, ez csak vélemény....

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26044) Tiger.


Tiger.
nagyúr

Sziasztok. Miért van az, hogy az optikai kábelem amit a zxr-be dugok gyakorlatilag mozog és könnyen kijön, venni kell egy újat?
Erre gondoltam újként

[ Szerkesztve ]

Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/Asus Rog Strix g531gu/Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 13 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.

(#26045) lethos


lethos
tag

Sziasztok!
A segítségeteket kérném, hangfal vásárlás ügyébe.
A Testvérem szeretne aktív hangfalat ‘esetleg’ plusz mélynyomó van.
Ő is kezdő ezen a téren szóval nem a high-end érdekli, de a minőség fontos neki.
Tidalt használ. Zenében mindenevő.
200e Ft szán rá, lehetőleg újat.
Előre is köszi.

(#26046) Csorbi válasza lethos (#26045) üzenetére


Csorbi
addikt

De ez itt a hangkártya topic... :C

(#26047) lethos válasza Csorbi (#26046) üzenetére


lethos
tag

Hali.
Értem, de nem találtam kimondottan hangfalas topicot, és ezért is írtam off-ba.
De ha tudsz segíteni azt megköszönöm. :R

(#26048) tomcat78 válasza lethos (#26045) üzenetére


tomcat78
őstag

Adamaudio T7V vagy Kali Audió lp6 second vave. Szerintem. De érdemes meghallgatni, melyik tetszik neki. Nekem az Adamok magasa nem tetszik.... De van aki meg arra esküszik. Vagy Genelec..... De azt max használtban kap, a 8010-et én nem venném meg. 8030.... Csak az már árban több, de garantáltan csalódás mentes.

"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...

(#26049) Csorbi válasza lethos (#26047) üzenetére


Csorbi
addikt

Ez lesz a topicod: [link]

(#26050) lethos válasza Csorbi (#26049) üzenetére


lethos
tag

Köszi. :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.