Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#16801) Micsurin válasza ßrainiac (#16799) üzenetére


Micsurin
nagyúr

:R Köszönöm :R

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#16802) Micsurin


Micsurin
nagyúr

1
[l2L]
(L:http://www.aqua.hu/asus-xonar-dgx-hangkartya-51-pci-e-179323.html)[l2L]

Melyik lenne az ideális ?

The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

(#16803) FID válasza Tomacko (#16800) üzenetére


FID
őstag

Ez a zajos dolog érdekel! Szerencsére nálam se sistergés sem búgás nincs. A sztereó cucc egy Asus xonar u1ről van hajtva. Tetszett hogy lehet tekergetni a hangerőt rajta és fém az egész.
De a dac tervben van majd német ebayn kinézek valamit, és asszony megveszi.

Ez a zajosodás csak az olcsó dacokat és usb hangkártyákat érinti gondolom amik usb-ről veszik le az áramot is.

Mert amiket néztem külön tápjuk volt.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16804) Leigazoka


Leigazoka
tag

Melyik DAC érné meg jobban?

Meridian Explorer vagy ifi nano idsd

(#16805) FID válasza Leigazoka (#16804) üzenetére


FID
őstag

Nálad is megkérdezném mire kötöd és mikkel hallgatod és mit?
Meridian Explorer már nem a 60k kategoria.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16806) Leigazoka válasza FID (#16805) üzenetére


Leigazoka
tag

Tudom..
Van egy Philips aktív hangfalam.. arra lenne rákötve.. AudioQuest kábelekkel, melyek: Carbon usb, goldan gate interkonnekt. Zene rock, blúz, metál.. ami flacban vagy CD-n áll rendelkezésre.
Lesz véve a hangfalhoz még egy Auralex Mopad szigetelő talp.

(#16807) FID válasza Leigazoka (#16806) üzenetére


FID
őstag

Igazából a a kábel voodooban nem hiszek stb. De én mindenképpen előbb egy olcsóbb használtban gondolkodnék amit eltudok passzolni bukás nélkül, ha nem tetszik és akkor a következőnél már lesz összehasonlítási alap, hogy megéri-e dacolni a gondolattal.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16808) Leigazoka válasza FID (#16807) üzenetére


Leigazoka
tag

Szerintem megnézem az ifi-t majd... aztán kiderül.
Már hallgattam Hidiamond, Viablue és AudioQuest kábeleket..
Nekem a 3. jött be..
Csinálnak valamit a vezetővel.. Egyetemen egyet még SEM-en is megvizsgáltam. Szkening elektron mikroszkóp.

(#16809) FID válasza Leigazoka (#16808) üzenetére


FID
őstag

Ha végig gondolod, hogy ilyen réz olyan ezüst és 100-200k ez fölött is bőven... Annyiból mennyi ezüst láncot lehet venni amiből hangfalkábelt csinálok. Csak betömörítettem a lényeget :DDD

Kábel és kábel között van különbség ez igaz, akár mikor olcsó 600ft hamával van összekötve a hangkártyám az erősítővel vagy amikor inakustikkal. Igaz ez a hangfalkábelre is. De bőven parasztvakítás a 10k/m-től.
A placebó hifi topikban ki is lett vesézve miért.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16810) Dragon27 válasza DarthSun (#16798) üzenetére


Dragon27
senior tag

működött de újra indítottam a gépet és hibát ír ki. mind1 visszateszem az eredetit ....

(#16811) Tomacko válasza FID (#16803) üzenetére


Tomacko
senior tag

Jó a rálátásod a zaj gyűjtésre, külső tápot kell adni minden USB-s DAC-nak.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16812) SoulReaver


SoulReaver
veterán

Sziasztok!

Ma került hozzám a sound blaster z. Tökéletes, csak azt nem tudom beállítani, hogy az előlapi csatira kötött füles+mikrofon ban menjen a TS(team speak) a többi hangszórón meg az egyéb hangok.

optikai kimenetet használom+erősítő.

Bár hogyan állítgatom, a fülesben is megy a hang és a hangfalakon is...

Valaki tud segíteni pls? :R

(#16813) Tim82


Tim82
nagyúr

Meglett a Fiio E10K, most tesztelgetem, hallgatok vele zenéket. Pár sort írnék róla, ami inkább szubjektív élményösszegzés, semmint objektívnek mondható teszt. Nem vagyok audiofil, nem vagyok abban sem 100%-ig biztos, hogy teljesen abban az értelemben fogom használni a jelzőket, ahogyan az audiofilek értenék a hangkarakter jellemzésénél azokat.

Első sorban meglepett a mérete. Leginkább gázgyújtó gyufásdoboz nagyságú (vagy inkább kisebb), azaz körülbelül negyedakkora, mint az X-Fi HD USB-m, és hát ennek megfelelően pici és gazdaságos csomagolást is kapott. Extreme Digital-os vétel, jelenleg úgy látom, hogy náluk a legolcsóbb, iJoe-nál felment az ára. A dobozban az útmutató mellett hat darab felragasztható gumitalp meg egy micro USB kábel van, ami megteszi, mert nem tapasztalok háttérzajt vagy zavart, de nem egy ferritgyűrűs cucc, mint az X-Fi HD kábele. Átlagos, jobb okostelefonok mellé pakolt kábelnek néz ki amúgy, talán a Lumia 820-am kábele vastagabb meg strapabíróbb borítású, de nem hinném, hogy ebből bármi gond lenne.

A "tesztlánc" egy Linuxos laptop (Thinkpad X201, CentOS 7-tel), aminek a dokkolójára van kötve a kábellel az E10K, a Linux "DigiHug USB Audio" néven érzékeli. A fejhallgató a Maxell Retro DJ-m, eddig Zola Jesus-t és The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble-t hallgattam rajta, lossless formátumban. "Kontrollcsoportnak" az X-Fi HD-m, illetve az X-Fi HD / Presenter 2 fejhallgatóerősítő kombó van.

Ezektől el is marad az E10K szerintem, de nem vészes mértékben. Én tisztának, ám az én ízlésemhez képest kicsit sterilnek, analitikusnak érzékelem a hangját. Valószínűleg nagyon hozzá vagyok szokva a Presenter 2-ben lévő OPA2134 ennél melegebb, a mélyeket egy-két fokozattal jobban előtérbe helyező karakteréhez. Persze, az összehasonlítás nem egészen fair a Fiio-val szemben, főleg, ha a kombóval vetem össze a hangját. Ár/érték arányt nézve megéri a 23k-t, amennyibe került; teljesen vállalható hangja van. A line out-ját még nem próbáltam, ma vagy holnap az is meglesz, egy Genius SP-HF 800X-szel tudom összekötni. A koaxkimenetet leginkább semmivel nem fogom tudni, nincs olyan aktív cuccom vagy erősítőm, amin lenne passzoló bemenet.

Nem lesz sokáig nálam, holnap délután már oda is akarom ajándékozni apámnak, nála - szintén Linuxos notebook-ról - egy AKG K511-et és a fenti Genius hangfalat kell egyelőre kiszolgálnia, gyakorlatilag kizárólagosan klasszikus zenehallgatás a felhasználási terület. Remélem, jó lesz oda. :)

*
Ha esetleg valaki erre tudna válaszolni, azt megköszönném. :R

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#16814) Atomantiii


Atomantiii
őstag

Asus Xonar DX/XD-nél mi az a digitális hang (HDMI) eszköz?

[ Szerkesztve ]

(#16815) eszakas válasza SoulReaver (#16812) üzenetére


eszakas
senior tag

Hali.

Hogy sikerült előlapi panelt csatlakoztatnod?
Ha nem az SB előlapi, hanem az integrált akkor a TS beállításaiban kell beállítani, hogy melyik eszközt használja.

[ Szerkesztve ]

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16816) SoulReaver válasza eszakas (#16815) üzenetére


SoulReaver
veterán

A ház-nak az előlapi csatiját rá lehet dugni a hangkártyára. De a beállításokban csak speakers/headphone van, ha rákapcsolom a fülesre, akkor mind2 szól...

TS-en meg nincs más eszköz, csak az SBz

:/

(#16817) eszakas válasza SoulReaver (#16816) üzenetére


eszakas
senior tag

Értem, ezt nem tudtam :). De ez úgy működik az alaplapinál, hogy automatikusan némítja a hátsó kimenetet. Lehet a csatlakozó nem teljesen kompatibilis?

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16818) SoulReaver válasza eszakas (#16817) üzenetére


SoulReaver
veterán

Biztos, hogy jó, mert ugyan azok a tüskék és meg próbáltam simán csak a hang kártyára is rádugni a fülest, akkor is ezt csinálja.

egyenlőre vissza kapcsoltam az alaplapi hangkarit, sima windows driverrel, csak a füles+mikrofon részét, a többit letiltottam. Így megy :)

[ Szerkesztve ]

(#16819) Oryctolagus


Oryctolagus
tag

Üdv!

ASUS ROG Xonar Phoebus Solo hangkártya vásárlásán töprengek egy ideje, vagyis úgy általában egy az alaplapinál (VT1818S) jobb hangkártyáról.

Szerintetek ár/"tudás" arányban elfogadható? A keret 5 ezer forinttal kitolható.

Ez már nem ide tartozik kicsit off is:
Ezek közül valamelyiket szeretném egy új hangkártyával vásárolni.
Hangszórók:
MICROLAB SOLO6C
MODE COM MC-SHF120U
THONET-VANDER Hoch
Fejhallgatók:
HyperX Cloud Headset
ASUS STRIX DSP
TAKSTAR Pro-80

A "gamer" fejhalgatókat azért vettem a listámba mert jelenleg angolul tanulok és kellene egy remélhetőleg nem zajos mikrofon online beszélgetéshez. Játszok is nem tagadom de mindig évekkel (pl. Skyrim)ezelőttiekkel úgy gazdaságos egyébként sincs sok időm erre. A hangszórók egy Samsung ht es4200 házimozit váltanának a fejhallgatók pedig egy Sennheiser hd202-t.

[ Szerkesztve ]

Per aspera ad astra.

(#16820) dobobazsy


dobobazsy
őstag

ez jó vétel?
ehhez ennyiért tényleg van mikrofon és burkolat?

(#16821) Quent1n válasza dobobazsy (#16820) üzenetére


Quent1n
senior tag

Csörögj rájuk, én az aquatól rendeltem anno ennyiért és OEM el akarták kiszúrni a szemem holott a weblapon nem annak volt írva. Szóval telefon és hátha dobozos, mert akkor elég jól járnál veke plusz a három év gari se rossz :)

Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

(#16822) Tradiator


Tradiator
csendes tag

Hogy ha vennék jó aktív studio hangfalakat pl yamaha hs7, akkor egy jó DAC-al szeret kártya kell, ASUS Xonar Essence STX jó választás lenne hozzá? Bármilyen jó ötletet, tippet, alter megoldást, szívesen várok.

(#16823) FID válasza Tradiator (#16822) üzenetére


FID
őstag

Neked is azt tudom mondani hogy fölösleges csodakártyákat venni mert nem használod azokat a dolgokat amit tud. És hangban ezek a nép kártyák soha nem lesznek olyan jók mint egy rendes dac.

Tehát egy külső dacban gondolkodj főleg ilyen hangfalaknál.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16824) Tradiator válasza FID (#16823) üzenetére


Tradiator
csendes tag

DACra lenne kb 30ezrem, amcsiból is tudnék hozatni, pl egy ilyen [TOPPING VX1 ]?

[ Szerkesztve ]

(#16825) FID válasza Tradiator (#16824) üzenetére


FID
őstag

Ez nem jó mert erőlködő.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16826) Tradiator válasza FID (#16825) üzenetére


Tradiator
csendes tag

30körül tudnál ajánlani?

(#16827) Tomacko válasza Tradiator (#16826) üzenetére


Tomacko
senior tag

Itt a DAC topic, tedd fel nekik a kérdésed, sok a szakma beli fan és segíteni fognak. De jobban részletezd ki majd, hogy mit keresel, hangban, csatlakozókban stb.stb. Valamint hogy mid van és mire használnád.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16828) Horvi


Horvi
őstag

Sziasztok,

Lehet nem pont ez a jó topic de lehet ti is tudtok segíteni egy hangkarival kapcsolatban. Van nekem egy Focusrite Scarlet 2i2 külső hangkarim ezzel félig kiváltottam az alaplapi szörnyűséget. A probléma az, hogy van nekem egy ilyen 1000 forintos noname mikrofonom és gondoltam rákötöm a bemenetére egy jack átalakítóval(3.5/6.3). De a probléma az hogy nem működött a dolog mert nem volt jel a mikrofon felől akármit csináltam vele. Akinek van hasonló karija esetleg ezzel a mikrofonos dologgal tapasztalata tudna segíteni?
Előre is köszi.

Üdv,
Horvi

Hello darkness, my old friend...

(#16829) Norbek


Norbek
csendes tag

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni, hogy érdemes lenne-e befektetnem hangkártyába, sok negativat hallok, hogy minek/fölösleges, mások pedig hogy az alaplapinál minden jobb stb... Leginkább játszok ott fontosabb a jó hangminőség és hallhatóság számomra, FPS-eknél kihallani jobban például lépéseket, tár csere stb (CS GO pl) de bármelyik játéknál szeretem a jó hangzás minőséget.

Fejhallgatót használok mindig, leginkább stereoban. (A fejhallgató mellesleg: Steelseries Siberia V2)

Kicsit vájt fülű vagyok így a mostani fejhallgatóval sem vagyok maximálisan elégedett :) hiányolom a finomhangolást pl... soknak tartom a magas hangzást a mély pedig lehetne több például (bár az olykor enyhe alagút/dobozhangzás ami már valahogy alábbhagyott se igazán tetszik)

Javítana valamit egy hangkártya, ami valószínüleg Asus Xonar DS, DSX, DS1 egyike lenne (12-20k Ft kategória környéke)? Vagy esetlen más ajánlat?

Érdemes lenne befektetnem?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#16830) eszakas válasza Norbek (#16829) üzenetére


eszakas
senior tag

Szia.

Ebben a kategóriában nem érdemes cserélned alaplapiról. Ebben a kategóriában nem is csodálkozom, hogy nem tetszik a fülesed hangja.Kicsit feljebb keresgélj. Elég rossz mostanában a windows hangoldali játéktámogatása. Lehet hallani elég sok mindent, de a COD4 még mindig jobb hangzásilag mint az új COD-ok.

[ Szerkesztve ]

Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)

(#16831) gyulank


gyulank
addikt

Melyik rögzít élethűbben?
HangformátumFrekvencia
Szóval, ha rögzíteni akarok valamit, legkevesebb veszteséggel, legjobb minőségben, akkor melyik a jobb?
És mi a különbség a Float, és nem Float közt? Melyik a jobb, és miért?
És milyen hangkártya képes mondjuk 64-biten, vagy 352800Hz-en felvenni?
Vagy felvétel szempontjából van--e különbség mai hangkártyák közt, legyen szó integráltról, PCI-osról, vagy PCI-E-esről? Miért drágább minden ami PCI-E-es, mint ami csak PCI-os?

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#16832) Tomacko válasza Norbek (#16829) üzenetére


Tomacko
senior tag

Ebben az árkategóriában pont meg találtad azokat amikben nincs fejeserősítés....ezek ezért tényleg mint ahogyan előttem is írta valaki rosszabbak is lehetnek akár az alaplapinál. Keress rá a fórumban olyan alap xonar kártyákra amiknek van fejes erősítő része(így fejből talán DG, DX?), azok hozni fognak a hangképen, minőségen. De ezektől tényleg ne várj csodát. Ha van kedved nézz át a fejhallgatós topikba és vegyél egy rendes fejhallgatót is ami normális sztereó cucc és esetlegesen nem egy éppen agyonhájpolt divatsikertörténetben agyon marketingelt valami. Tuti hozna az is változást.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16833) jarlax


jarlax
tag

Sziasztok!
Jelenleg egy Audigy2 ZS hangkarim van, de sajnos kezdi megadni magát (mikrofon bemenete már egy ideje nem jó, mostanában pedig egyre többet rakoncátlankodik a hang is).
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek melyik kártya lenne a legideálisabb a leváltására, ha elsősorban fülessel hallgatom a hanganyagokat (Shure 840), de erősítőre is rá van kötve (de az is zene hallgatásra leginkább) Alapvetően a zene hallgatás kiszolgálása lenne a fő feladata, de néha játszani is szeretek. Őszintén szólva, az Audigy is nagyon jó minőségben megszólaltatta a SRH 840-et (főleg az alaplaphoz képest), úgyhogy ennél csak jobb kártyát vennék. Eddig ezeket nézegettem:
- Creative Sound Blaster Z
- ASUS Xonar U7
- ASUS Xonar Phoebus Solo
Vagy bármi más alternatívát szívesen fogadok max 35-40e Ft értékben. Nem követem már pár éve a hardverek fejlődését, így nem tudom ma mi számít jó hangkártyának, ezért kérném a segítségeteket. Fontos a fejhallgató erősítő, és a tiszta hangzás. Segítségeteket előre is köszönöm.

(#16834) Nxn908xxx


Nxn908xxx
őstag

Sziasztok!
Van egy Asus m5a97 alaplapom. Ehhez veszek egy xonar DX kártyát, ami ugye pci-e. Ha belerakom a VGA alatt lévő pci-e csatlakozóba, az ugye nem fogja zavarni a VGA-t? Tehát nem vált át x8 módba, nem lesz gond?
Illetve egy DX mekkora változás az alaplapihoz(realtek ALC892) képest? Egy Razer tiamat 7.1-hez lesz.
Előre is köszönöm.

(#16835) varmi2 válasza Nxn908xxx (#16834) üzenetére


varmi2
nagyúr

Ha az x1 pcie slotba teszed, akkor nem vált át a x16 x8ra.

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#16836) FID válasza Nxn908xxx (#16834) üzenetére


FID
őstag

Amúgy sem vennéd észre, ha 8x ba menne a vga.

Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID

(#16837) gyulank


gyulank
addikt

Úgy vettem észre, hogy 24bit feletti hangkártya nem igazán van, így a Float kiesik, mert az 32bitnél van.
Legalább azt megmondaná valaki, hogy PCM/obsolote/u-Law/A-Law jobb, és miért?

ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22631.2361 Ubuntu 23.10 x64

(#16838) F_Zolee válasza jarlax (#16833) üzenetére


F_Zolee
veterán

Z-nél nem kell feltétlen többet kidobni, jó az is.

(#16839) Norbek válasza Norbek (#16829) üzenetére


Norbek
csendes tag

Frissítés!

Időközben újratelepitettem a Windowst újra lett telepitve minden, fejhallgató pedig úgytűnik végre magához tért, jóval szebb lett a hangzása... Tehát valahol szoftveres gubanc volt gondolom.

Ettől függetlenül bekerül a gépbe egy ASUS Xonar DGX próbaképpen, mert kínácsi vagyok hozna-e még valamit + ba. Kiderül van-e létjogosultsága jelenlegi fülesemmel. (Steelseries Siberia V2)

(#16840) trufa12


trufa12
addikt

Sziasztok 20-30 ezer között mit érdemes hangkártya téren választani?

Én a Creative Z néztem ki de több is van nem tudom mit takar az sb 1510 és hasonló típus jelzések

meg van 22-28 ezerért is ugyan az a hangkártya vagy legalábbis ugyan annak tűnik...

esetleg más gyártótól érdemes szemezgetni ? (asust mondjuk kihagyom mert ilyen 20-40 ezer között volt már minden kártyájuk nekem nem jött be a hangzásuk)

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#16841) ron8


ron8
senior tag

Hy!
Xonar dg és dgx kzött mi a különbség?

(#16842) varmi2 válasza ron8 (#16841) üzenetére


varmi2
nagyúr

A csatoló felület. A dg az pci csatolós, míg a dgx pcie csatolós.

Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!

(#16843) ron8 válasza varmi2 (#16842) üzenetére


ron8
senior tag

Köszönöm a gyors választ!

(#16844) ßrainiac válasza trufa12 (#16840) üzenetére


ßrainiac
addikt

En is Z-t veszek, a legolcsobbat valaszd, ha nem kell a csilli villi, meg a szuper mikrofon. En 17-ert talaltam ilyet, mindent tud, amire nekem kell (5.1 analog fules + optikain tolja a jatekok hangjat dolby / dts-ben).

(#16845) zsoltnyiri válasza ßrainiac (#16844) üzenetére


zsoltnyiri
tag

Esetleg tudsz dobni egy linket privátba hol találtál 17ert? :)

(#16846) ßrainiac válasza zsoltnyiri (#16845) üzenetére


ßrainiac
addikt

Jah ;)

(#16847) Hauptmann


Hauptmann
addikt

Mi a vélemény az Asus lapok onboard SupremeFX IV (Realtek ALC1150) hangkártyájáról? Van egy Xonar D1-em, de az egyik esélyes lapban (Asus Maximus V) nincs PCI slot, így a Xonar-t nem tudnám beépíteni. Az onboard megoldás hozza a Xonar szintjét?

[ Szerkesztve ]

(#16848) trufa12 válasza ßrainiac (#16844) üzenetére


trufa12
addikt

Audigy RX-et vásároltam mert nekem a zene a lényeg, szerintem 20 k-rt meg teszi de ha nem tetszik majd vissza küldöm pár napon belül .

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#16849) Tomacko válasza Hauptmann (#16847) üzenetére


Tomacko
senior tag

A kiszemelt Realtek hangcuccról sokan azt mondják, hogy igen jól muzsikál. Nem tudom van-e fejes erősítő része is, ha igen, akor én biztosan nem vennék külön hangkártyát és eladnám a PCI-s darabot is ha amúgy sem tudod beletenni.

Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite

(#16850) Kékes525


Kékes525
félisten

Ha valakit érdekel ez a téma, egy új topikot nyitottam: Okos eszközök

Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.