Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2024 <<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper04
aktív tag
-
katt777
félisten
válasz Reaper04 #13601 üzenetére
Ha AM3-ra fel lehet tenni, akkor nem lehet gondja a Phenom hűtésével, de AMD topicban megmondják. Mindenesetre nézd meg a tesztemet a honlapomon (Z600, i7); ha egy 4GHz-es i7-et képes 75-80°C körül tartani stress-tesztek alatt, akkor nem hiszem, hogy egy PhenomII kifogna rajta.
Nincs a lappal semmi baja, stabil kerettel tudod szerelni, amely alul támasztja, felül meg tartja. Nálam került még rá 2 venti is.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Henk
veterán
válasz Reaper04 #13598 üzenetére
Ha nem akarsz rá annyit költeni akkor akkor freezer xtreme vagy hyper 212. Ha rászánod a pénzt akkor jó lehet a Z600, ha elfér tőle a ramod, elég nagy borda még venti nélkül is.
Ezekhez a nagy hűtőkhöz már jár hátlapi panel, teljesen stabilan tart, nem lesz gondja a lapnak. -
atom18
aktív tag
sziasztok!
melyiket ajánlanátok az alábbiak közül kis tuninghoz:
Cooler Master Z600
SCYTHE Mugen 2
COOLERMASTER Hyper 212 Plusi7 920 D0 alá kéne vagy esetleg más?
-
CSiMi_
tag
Geráppá!
Én első ránézésre azt mondanám, hogy a legjobb léghűtők:
-Scythe Orochi SCORC-1100 //csak ne lenne ilyen csúnya szegény
-Noctua NH-C12P //Hát ez sem a szépségéről lett híres
-cooler master V10 //persze, ha van rá keret...A leg mutatósabbak:
-Asus Axe Square Amazing
-Zalman CNPS9900 LED
-Asus Silent Knight II
-ThermalTake SpinQ
-Cooler Master Mars //Ez a Mars, ez állítólag annyi, mit sz@rnak a pofonA kritikát nem szeretem. Ezek az én szubjektív véleményeim.
EP45 DS3, E8400 E0 (3,78 GHz), OCZ reaper 4GB kit (5-5-5-12 (1120 MHz)), Zotac GTX 260, OCZ 500W-táp Razer DeathAdder v2 (3500dpi), Logitech G35, LG flatron 22' 1080p .
-
Henk
veterán
válasz CSiMi_ #13610 üzenetére
Hát ez valóban egy vélemény, sajnos nem fedi a valóságot. Az Orochi nem kiemelkedő, a V10 sem az árához és a méretéhez képest. A Noctua egész jó. Aztán a többi design hűtő, az Asus meg Zalman az árához képest nagyon gyenge teljesítményt nyújt. Annak jó aki szereti a csicsás, futurisztikus hűtőket.
-
oXyg3n
tag
Sziasztok!
Szerintetek milyen hűtő lenne a legjobb egy Thermaltake Lanbox Lite házba, i7 920 D0-hoz?
Én Scythe mini ninja-t néztem ki!
Húzni szeretném a procit![ Szerkesztve ]
-
Zin
őstag
1156-ra milyen hutok vannak?Lehet kapni 1altalan?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-
bartucc
addikt
Kicsit segítenék, ha komolyabb tuning van a TX3 kevés lesz, vagy hangos, vmelyik biztosan. A Hyper 212 Plus nem sikerült olyan jól mint elődje, ha a régi modell-t és egy átalakítót tudsz használni akkor jó komolyabb tuninghoz is. Scyte-tnak vannak jó hűtői, szinte mind kompatibilis már, de az áruk is komolyabb, felsőbb kategória. AC Xtreme Freezer V2 se rossz, de a ventihez cserepéldányt találni a későbbiekben nem igazán könnyű. Mennyit szánnál rá?
oXyg3n: Ha nem emelsz feszültséget nem szokott többet fogyasztani jelentősen (tápos topic beli tapasztalat) --> azaz melegedés se lesz jelentősen magasabb. Mini Ninja elég lesz hozzá, de kicsi a ház, vmi légmozgatást kellene megoldani.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Hólapátos H.
csendes tag
üdv
Thermaltake CL-P0370 TMG i1 hűtőről v.ki tud tapasztalattal szolgálni?
Az ígéret szép szó, de Bauchspeicheldrüzenentzündung még szebb!
-
bartucc
addikt
Az mondjuk még egészséges sztem max hőfoknak, tuning mellett. Kérdés kisebb háznál ez mennyivel romlik, de sztem ez is már tűréshatár, lényegtelen mennyivel rosszabb, ennél jobb megoldás kell.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Henk
veterán
válasz TESCO-Zsömle #13631 üzenetére
Hát Linx-el pedig ennyi, de tovább megyek ha 2 ventit teszek rá akkor is pont ennyi. Meg mx3 pasztával is ennyit tud. Idle meg 37-42 fok, hát ez sajnos ennyi.
-
1hijjanhusz
senior tag
Sziasztok! e7300-ra milyen cooler-t érdemes venni, mert még gyári van rajta és azzal csak eddig tudom húzni? köszönöm
lúzer sport club/ A pohár már félig van.
-
old gray
addikt
Megvan a Xigmatek S1283. Viszont megszívtam: AMD-re csak horizontálisan lehet felapplikálni. Így ugrott a "szélcsatorna"
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
-
Savanya
addikt
Nagyot csalódtam a CM Hyper 212+ hűtőben . ThermalTake BigTyp VP képes 2 fokkal jobban hüteni egy Q9450-et fullon , ugyanakkor a sima Hyper 212 meg 6 fokkal is jobb nála . Valami nagyon nem stimmel ennél a hűtőnél .
Mobilszámom: 70-516-8068
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék minden érdeklődő fórumozót megkérni, hogy hűtő választáshoz a Topik Összefoglaló elején lévő 6 pontos kérdéssorra igyekezzen minél pontosabb választ adni, hogy érdemben segíteni tudjunk.
A jelenlegi ár-érték arányban legjobbnak tartott hűtőkről az összefoglaló táblázatot árkategóriánkénti besorolásban itt találjátok: > > > Hűtő toplista. < < <
Egyéb, forgalomban még kapható és ajánlott hűtők: Aktív hűtők.
Forgalomban már nem kapható, leginkább használt piacon fellelhető hűtők: Kifutott hűtők.
Jó minőségű, ajánlott zsírok hűtő alá: Hővezető paszták.
A topikhoz nem, vagy csak részben kapcsolódó témák linkjei:
Hogyan javítsam a házam szellőzöttségét? - > Léghűtés topik
Ha nem szellőzik jól, akkor cseréljem? - > Milyen házat vegyek?
Kéne új venti! - > Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Csak a hűtő marad? - > Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Többet szeretnék tudni a hővezető pasztákról! - > Hővezető paszták
Hogyan feszeljem alul a procim? - > Az adott tokozás saját topikja
Hogyan delideljek? - > Tuning kezdőknek
AiO-t tudtok ajánlani? - > Még mindig nem! Kompakt vízhűtés
Kérek mindenkit, hogy a topik szakmaiságát őrizzük meg, így a témába nem vágó hozzászólásokat inkább privátban, vagy az adott téma saját topikjában beszéljük meg.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt Nehézfém: Montech Metal DT24 Base hűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt IceGiant ProSiphon Elite: jéghideg szódával
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest