Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lary
csendes tag
Hali!
Kéne egy kis segitség.Most újítom a gépem, és egy olyan kérdésem lenne h egy A8n sli alaplaphoz tudom e kapcsolni a Hd 3870-es vidkártyám?
Előre is köszi a segitséget. -
Lucif-R
senior tag
Nu kicsit kurkásztam a három lap ( GA-P35-DS4 ; GA-P35-DS3P ; GA-P35T-DQ6) specifikációi között. Amire jutottam:
a) GA-P35-DS4 vs b) GA-P35-DS3P
Külömbségek:
a) - DS4 támogatja a " DTS (dts NEOC) " -t
a) - van rajta két halom hítpipaa) GA-P35-DS4 vs c) GA-P35T-DQ6
Külömbségek:
c) - Northbridge: Intel® P35 Express Chipset
c) - Quad Optimized
c) - 1333Mhz ddr3, viszont nem támogatja a 667Mhz ddr2-t
a) - 1200Mhz ddr2, támohatja a 667Mhz ddr2-t
elviekben mind a két 1066+ os érték (O.C.)
a) ? System voltage detection
a) ? CPU/System temperature detection
a) ? CPU/System/Power fan speed detection
a) ? CPU overheating warning
a) ? CPU/System/Power fan fail warning
a) ? CPU fan speed control
a) ? Support for @BIOS
a) ? Support for Download Center
a) ? Support for Q-Flash
a) ? Support for EasyTune
a) ? Support for Xpress Install
a) ? Support for Xpress Recovery2Ahol a) van elöl ott annak javára van valami töblet ahol b) ott annak a c) is kb ugyan igy van. Ahol ? -jel van ott abban nem vagyok biztos gondolván hogy azért azok alap dolgok de mégsenem vannak feltüntetve a c) deszka oldalán.
Ezek alapján én most igy a DS3P oldalán döntök mivel ddr3 nem kell egyenlőre ( van raktáron 4*1066mhz 1gb ddr2, csak nem lesz az kevés 2évig még ) Quadot a DS3P is támogat. És amint látom sokkal okosabb mint a DQ6. Hítpipa meg nem nagyon kell mert úgyis vizezni fogom a deszkát. ( csak mostmár nem tom miért drágább 10kval a DQ6 )
Kicsit hosszúlettem de remélme másnak is segít ha ilyen dillemába kerülne
Köszönöm még1x a helpeket!!! Riszpekt
szerk: mert lett helyett a végén
[ Szerkesztve ]
-
Lucif-R
senior tag
válasz Lucif-R #5708 üzenetére
Sry kicsit el voltam tévedve GA-P35T-DQ6 egy régebbi a GA-P35-DQ6 -nek egy DDR3-asított leporot változata... legalábbis specifikációk és számozás alapján ( T mint DDR3 ). Amúgy meg tűzre azzal aki a specifikációs táblázatot csinálta meg hogy hogy jönnek a chipsetek mert kicsit átláthatatlan, a spec tábla meg totál össze vissza van két külön verzió között
-
Melyik jobb lap és miért?
Gigabyte GA-8I955X Royal vs. Abit AW8-MAX
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Csádám
tag
Hi all!
Gépbővítés előtt állok, és nem tudom, hogy milyen alaplapot vegyek. Az biztos, hogy lga775, ddr2, de olyan kellene nekem, amin vagy van dual lan vagy van 3db pci slotja. Ja és a másik, hogy most még egy core2duo e6420-at raknék bele, de nemsokára penryn-re váltanék, lehetőleg úgy, hogy csak a procit kelljen cserélni. Mit tudnátok ajánlani? A keret az 20-30k huf.
thx -
Goldye
aktív tag
-
Up to 5711. hsz.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
mn72
csendes tag
Sziasztok! Alaplapot szeretnék cserélni. Szerintetek melyik a jobb választás?:Asus-ma3a ,vagy Ga-ma 770-ds3.Athlon 5000,-5200 dual core-hoz! Köszi!
-
Rob_Taylor
tag
Hello!
Gigabyte ga-ma69g-s3h alaplap BIOS-át nézegetve a manuálban, nem látom, hogy hol lehet a memória időzítéseket állítani. Lehet egyáltalán?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Rob_Taylor #5717 üzenetére
Ctr+F1 -et nyomd meg a BIOS-ban. Akkor jön elő csak az M.I.T. menüben (ha jól emlékszem így hívják).
#nincsbennetarcsi
-
frogi
csendes tag
Hali
Legyszi ajanljatok mar nekem alaplapot 25rudi korul x2 AMD-hez
Nem a tuning hanem a stabilitas a fontos.Homo homini lupus est.
-
Csádám
tag
Na akkor itt van pár alternatíva, ezek közül melyiket ajánlanátok:
Abit IP35
http://ipon.hu/?product_id=17770Asus P5K
http://ipon.hu/?product_id=17101Asus P5KC
http://ipon.hu/?product_id=17775GIGABYTE - GA-P35-DS3
http://ipon.hu/?product_id=17451A P5KC tűnik nekem legjobbnak, mert ddr2t és ddr3t is támogat, a többi kb megegyezik. Ja és van nVidia p35 chipset? az jobb vagy az intel?
thx
-
Csabipici
aktív tag
Sziasztok!
Lassan lehet, hogy lecserélném az alaplapomat (ASUS P5B Deluxe )
Követelmény: DDR2-es legyen és jól bírja a tuningot.
Szerintetek mire érdemes?
P35 vagy X38 ? És főleg melyik miért ? -
Goldye
aktív tag
Hangminőségben jók, viszont a procit terhelik vele. Nekem is bennt van egy SB Audigy ZS2. sgergi-hez csatlakozva a ddr3, főleg 1333-s max. órajelesnek semmi értelme nincs. Még egy szavazat a gigára
Csabipici: Gigabyte P35-DS3, DS3R, vagy DS3P. Ezek most a legjobbak. X38-s még nem éri meg árát, és nem is gyorsabb.[ Szerkesztve ]
-
kisbuba
tag
légyszi segítsen vki, mert új gépet szeretnék venni és nem tudom, hogy melyik lenne a jobb alaplap a
ASUS M2N-SLI DELUXE Nforce570 DDR2 lap egy AMD Athlon64 5600+ X2 AM2 BOX CPU-val , vagy Gigabyte GA-P35-DS3 IntelP35 DDR2 PCX-lap egy Intel Core2Duo 2333/1333 4M BOX E6550 CPU-val? Sokan írták már, hogy a gigabyte lap jobb de nem írták, hogy miért, pedig árban még olcsóbb is, mint az ASUS-lap és az ASUS az SLI-s is.? Légyszi mondja el vki ezt el egy kezdőnek!!! Előre is köszi! -
Goldye
aktív tag
válasz kisbuba #5726 üzenetére
Gigabyte jobban tuningolható, megbizhatóbb, és olcsóbb. Az Asus mostanság nem éri meg az árát. Érdemesebb Intel konfigot venni, mert nagy a tuningpotenciál, és kár lenne kihagyni ezt a helyzetet. Mindenesetre ha nem tuningolnád (nem egy nagy ördöngősség), akkor is jobban megérné az Intel teljesítményben[link]. SLI felesleges, ha eljutsz odáig hogy veszel még1 kártyát bele, már jobban meg fogja érni újat venni.
[ Szerkesztve ]
-
kisbuba
tag
Kösz a segítséget és talán te adtad a legjobb választ egy kezdő kérdésére! Tuningolni nem igazán akarom, mert szerintem ez így is egy elég erős gépnek fog számítani mostanság. Ez az INTEL proci tényleg kb: egy AMD Athlon64 6000+ X2 AM2 BOX ilyesmi erőséggű CPU-nak felel meg, mert egy másik topikban azt írták. Erre még légyszi válaszólj ha tudsz. Előre is köszi!!!!
-
-
Picco
addikt
hali
tudnatok nehany lapot ajanlani amik megfelelnek ezeknek a kriteriumoknak?
0.socket 775, ddr2, pcie, sata-ata
1.stabil eleg nagy tuningpotencial (kihajtson egy e6300 vagy 6400-at 3000mhz fole)
2.nem asrock, biostar stb..
3.olcsohang nem erdekel, van rendes hangkarim, kiegeszitokre nem izgulok
elore is koszi
(kerem csak olyan ajanljon aki ert hozza vagy van tapasztalata, eddig csak amd configjaim vannak es nagyvaloszinuseggel ezen hozzaszolas alapjan valasztok uj lapot!!!)**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
koszi
Abit lapok kozul is lenne olyan ami megfelel az ohajaimnak?
mindig abit lapom volt, hamar az amd-tol elszakadok nem szeretnek feltetlenul az abittol is
meg nemtom, amd vonalon nem voltak a giga-k annyira jok...foleg az utobbi idoben
konkretan ab9 quad gt-re gondoltam lattam 26-ert.**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Most újítottam be egy AMD X2 5600+ -ra, a kérdésem pedig az lenne, hogy szerintetek érdemes lenne-e lecserélnem az alaplapomat is, ABIT KN9 Ultra
Ezekkel szemezgettem:
- GIGABYTE M59SLI-S5
- GIGABYTE MA69G-S3H
- ABIT Fatality AN9 32X
- DFI LanParty UT NF590 SLI-M2R/G
- ASUS Crosshair -
horux
csendes tag
Képtelen vagyok dönteni az ASUS P5E és a GIGABYTE X38-DS5 között. Átolvastam már egy csomó tesztet, de akkor sem vagyok határozatképes a témában. Az ASUS párszáz ft-tal drágább, de ettől tekintsünk el.
Intel C2D E6750 menne bele (amit hamarosan lecserélek E8400-ra), 4x1gb kingmax 1066mhz-es ram és egy 3870-es vga (később még egy).
Adjátok meg lécci a végső lökést!
Esetleg tudtok még jó X38-as alaplapot ebben az árban?
[ Szerkesztve ]
Project Torque-ban vice néven körözök
-
Shen long
csendes tag
Sziasztok,szeretnék alaplapot venni kb 20e huf körül SLI-et.Ezzel szemezgetek GIGABYTE GA-M57SLI-S4,érdemes megvenni,és jó a Gigabyte?
MSI H97M-E35; I5-4460;HyperX 4GB Genesis DDR3 1600MHz;CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W OEM;CORSAIR SPEC-03 ablakos
-
MZsoltee
veterán
Nem semmivel se lenne jobb a KN9 még bőven kiszolgálja azt a procit!
Horux:A Giga a jobb választás, ha már mindenképp X38-as lap kell, a kingmaxok meg kivállóak giga lapokban szóval ne hagyd magad, ha ügyes vagy akkor ugyanazokkal a chippekkel szerelt 800asokat is tudsz szerezni csak ez legyen a nevük: Kingmax KLED48F-A8KI5
Üdv
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
MZsoltee
veterán
-
Shen long
csendes tag
válasz MZsoltee #5746 üzenetére
Most csak lap kell,később lecserélem az egész gépet 25e-nél nem akarok többet áldozni rá, SLI csak azért kell,ha később jobb vga jön ne keljen lapot cserélnem megint.
MSI H97M-E35; I5-4460;HyperX 4GB Genesis DDR3 1600MHz;CHIEFTEC CTG-450-80PB 450W OEM;CORSAIR SPEC-03 ablakos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest