Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Devilhun_HUN #38792 üzenetére
Asus M5A99FX PRO R2.0 30K körül de a kifejezetten tartósságra tervezett TUF szériás SABERTOOTH 990FX de már 40K körüli áron.Sajnos itthon az 5év gyártói garanciát egyik kiskernél sem láttam bevállalva ........
Várni mindig lehet az újra ....... kérdés mennyi időd van
A leírt infókhoz nem tudok hozzászólni nem hallottam/olvastam róla.
(#38790) geresics
"Jogos, de én játékos célra az alaplapon megspórolt pénzt inkább VGA-ra költeném." Nézőpont kérdés .... az erősebb CPU akár 2-3 VGA cserét is túlélhet (pl. nálam még egyet biztos). Az erősebb VGA-k között meg általában nem 15K a különbség és jelenleg nem is hoznak akkora pluszt a játékélményben (tök mindegy hogy 100 vagy 110 fps). De ezt lehetne még ragozni .....
(#38791) batagy
Kiszúrtad talán a legdrágább H77-es lapot mondjuk a tuningon kívül szinte mindent belezsúfoltak abba a mATX-es lapba pl. DisplayPort és a mosFET-ek is kaptak hűtőbordát + Asus-éknál már általánosan Virtu MVP szoftver is jár a laphoz... nem vagyok benne biztos hogy 8K-t megér bár kétségtelen hogy jó húzás ... gondolom egy mATX -es házad van. Szóval mint mindig ASRock jó ár/érték arány Asus meg hát nem annyira.Ezt neked kellene eldöntened hogy az a pár + megér e 8K-t.
"A Marwell chip nem jobb?" Az eszköztől is függ hiszen driver gondok voltak ezekkel a vezérlőkkel.A legtöbbet kijavították szóval a natív támogatáson kívül nem emelnék ki egy vezérlőt sem.
Nálam ASMedia chipes ... havernál Marwell mindkettő gond nélkül üzemel ....
(#38793) syberia
Szívesen!
(#38800) Kernel
Ne haragudj sem kioktatni sem megsérteni nem akartalak[ Szerkesztve ]
Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest