Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zolás

    addikt

    Sajnos nekem is autóba kell ülnöm holnap. Nem azért mert nem vagyok hajlandó BKV-ni hanem arra a 3óra kerengésre nem vagyok kíváncsi amit meg kéne tennem hozzá. A külső Ócsai úton van a teherautóm(szintén páratlan rendszám) és a személykocsim nélkül nem jutok hozzá. Ha nem megyek be akkor munkanélküli vagyok. Ha bemegyek akkor csunyán néz rám a rendőr. Akkor most mint átlagpolgár mi a büdös rossebet kéne tennem? Fél hatra kint kell lennem a tgk-hoz. Ha bkv-al próbálom kell 5 átszállás és hajnal 3 körül mehetek el otthonról. Persze vidéki vagyok tehát először pestre be bkv-ra fel és keringhetek mint a hülyegyerek. +a munkás rucimba nem szállok buszra mert nem vagyok paraszt tehát csomó cuccot cipelhetek magammal oda-vissza.
    Persze van aki megtehetné hogy busszal bemegy dolgozni de csakazértis kocsiba ül azt aláírom hogy nem jól teszi. De akinek szükséges mert anélkül nem tudja elérni a munkahelyét? Menjek biciklivel? Fussak el a melóhelyig? Nincs megint végiggondolva csak a cselekvés van. Ha meglátok egy DT rendszámos politikust akinek szintén nem jó a rendszáma kivehetem és szájonvághatom?? ha már kitalálta akkor alkalmazza is :((( Megint a kisembert szivatják és nagyon teli a hócipő velük.

    Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés