Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13473) amol válasza uborka3 (#13470) üzenetére


amol
addikt

Lehet hogy rossz szót használtam, egyszerűen arra gondolok hogy nem kellene mások kárára közlekedni, és ez nem attól függ hogy hol nyúlnak le, hogy mennyi adót fizetünk vagy hogy van-e zöldkártyánk. Elvégre ez nem a szidjukakormányt topik. Nem (csak) ők a felelősek ezért az elfogadhatatlan közlekedési morálért. Mondhatjuk hogy milyen szemétség 50-es táblát tenni oda ahol lehetne nyugodtan 70-nel is menni, de itt nem 70-nel hanem 120-al hajtanak! Könyörgöm, nem merem átengedni a gyereket zöld jelzésnél a zebrán!!!

az adó lényege Magyarországon pont az, hogy nem kapsz érte semmit
Például az új híd sem a politikusok saját családi kasszájukból épült. Akasztani való banda, de valamit azért visszaforgatnak.
Leváltani nem lehet őket, csak ugyanolyanokra. Egymásnak adogatják a stafétabotot és nem javul hanem romlik a helyzet. Megszámolhatatlan olyan ember van akinek a fizetése az elmúlt 5 évben nem emelkedett miközben a kiadásai megduplázódtak. Éppen ezért ha nem lázadunk fel akkor maximum annyit tehetünk hogy tekintettel vagyunk a többi velünk együtt szívóra.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.