Hirdetés
- gban: Meghalt Chuck Norris
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
Schawo: PL1 a legnagyobb az oly vázak közül? PL2, P2, P3 simán veri méretre...vagy elértettem valamit?
PL1-ről: Nagyon szerethető kis váz, rengeteg beállítási lehetőséggel. Szerintem nem igaz a "lassú a fókusza" tévhit, ami az alap firm-ből és a hozzá adott igen lassú obiból táplálkozik. Firm frissítés sokat dob rajta, és pana kitzúmmal tovább gyorsul! Pana 20-assal simán hozza AF-ben a GH1+pana 20-as kombó szintjét, ebben bárkivel fogadok. És hogy maradjak a 20-asnál...ezzel a párossal nem tudtam rossz képeket lőni, szó szerint ha elővettem a zsebemből és vaktában ellőttem, akkor is jó kép kerekedett (no talán egy kis crop-pal) 1/2000 min záridő fényerős fixekkel probléma, ott valóban elkél egy-két ND.
Aki megelégszik a 720p videóval annak kiváló választás ráadásul 35 mbit/s-os bitrátátjával és teljesen manuális beállítási lehetőségeivel. Tehát kicsi, olcsó, megfogható, szerintem jó játékos. Most mft fronton a GF1 mellett ő a besztbáj.
Nálam két szempont játszott közre az eladásánál; nekem kissé szokatlan volt a 720p a sok 1080 után, illetve a sötétben való fókuszálása...itt sajnos komoly hátrányban van, de úgy tudom ez szint minden pen-re igaz.
És a vakuhoz: nagyon király a kézzel megdönthető "vakufej", super esti kiegészítő válhat belőle avatott kezekben.Én ha gimis lennék PL1-et vennék...

Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Iqos cigaretta
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos autók - motorok
- Tidal
- Katasztrofális PC-piacra figyelmeztet az IDC
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports + 1.4x Telekonverter - Újszerű -
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Canon Extender EF 1.4x III és Canon Extender 2x III telekonverter - Újszerű -
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Sigma 28-105mm f/2.8 ART - DG DN (Sony E)
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest