- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terapeuta
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Ő is írta, hogy támaszkodnia kell...
De én pl. nem tudom normálisan tartani, ha nem látom a keresőben a képet. Ez kedvfüggően 2 mp. fölött már gond....szóval ezt a 15 másodpercet nem is tudom értelmezni.Ahogy a szövegéből árnyaltan az jött le belőle nekem, hogy RW is inkább marad az E-M1 Mark II-nál, merthogy neki sem kellenek feltétlenül az EM1X ficsörök. Talán tudatos, és ez a gép valóban egy szűk rétegigényt elégít ki....
Azt kiemeli maga RW, hogy a szenzor ugyanaz, a képfeldolgozó ugyanaz...így leírva ez tényleg lehangoló...
Az AFC fókuszára azért kíváncsi leszek...ez a téma mindig felzaklat egy játszóházi gyerekzsúr után
...és RW ezt a témát akkurátusan nem is részletezte (nem tudom, miből tartott volna megállni egy hinta előtt)..
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Objektívek topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Alienware 17r4 olvass
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...és RW ezt a témát akkurátusan nem is részletezte (nem tudom, miből tartott volna megállni egy hinta előtt)..