- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Royo85 #83510 üzenetére
Csak én Erdélyi vagyok és a Mo.-n árusított e-m10-eket nem biztos elpostázzák ide, így marad az ebay meg hazai apró oldalak (ahol canikonon kívül semmi sincs)
Mercutio_ : Számomra nem, mert a g3-at így használtam (kíméli a hámló markolatot)
Tok nélkül persze nagyjából egykutya, de mivel sosem használom úgy, ezért tokkal együtt vetettem össze. Amúgy így pont akkora mint az a7 sorozat, csak kényelmesebb, azoknak marhára szögletes a markolata.
Muerte68 Meglátjuk majd ha meglesz, hogy mennyire zavar a sz*rabb fogás. G3 amúgy valahogy bőrtok nélkül is egész kényelmes volt, bőrtokkal viszont olyasmi mint a g6. Kár, hogy ahogy elnézem a normálisabb igaz bőrtokok az oly-ra drágák ahogy elnézem.
asdf_: Nekem nem tűnt pixeldzsungelnek, bár én évek óta g3-g6-ot használok és azoknak is ugyanakkora az evf felbontása. Igaz próbáltam már speckó szerint jobb evf-es gépet, de azok után sem éreztem sz*rnak a régi panákat, úgy tűnik én nem vagyok érzékeny erre. Bucibb tekerők szimpik, de ezért nem fizetnék rá annyit... úgysincs nagy kezem. E-shuttert csak nagyon ritkán használom, olyankor ott a g6 ha kell, mert az úgyis marad videózni, a jobb stabi meg kéne, de bizakodó vagyok a 3 tengelyessel is, mert tesztek szerint alig marad el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- FUJINON XF 16-55MM F2.8 R LM WR OBJEKTÍV
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívek, kiegészítők ( 1400 / 1600 / 2300 / 5100 / 5160 expo )
- ELADÓ Canon 80D tükörreflexes váz + EF 50mm f/1.8 + EFS 18-55m
- Canon EOS M50 Mark II +18-45mm kit obi, CSAK 5680 expo !!!
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest