Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz Royo85 #83510 üzenetére

Csak én Erdélyi vagyok és a Mo.-n árusított e-m10-eket nem biztos elpostázzák ide, így marad az ebay meg hazai apró oldalak (ahol canikonon kívül semmi sincs) :D

Mercutio_ : Számomra nem, mert a g3-at így használtam (kíméli a hámló markolatot) :D Tok nélkül persze nagyjából egykutya, de mivel sosem használom úgy, ezért tokkal együtt vetettem össze. Amúgy így pont akkora mint az a7 sorozat, csak kényelmesebb, azoknak marhára szögletes a markolata.

Muerte68 Meglátjuk majd ha meglesz, hogy mennyire zavar a sz*rabb fogás. G3 amúgy valahogy bőrtok nélkül is egész kényelmes volt, bőrtokkal viszont olyasmi mint a g6. Kár, hogy ahogy elnézem a normálisabb igaz bőrtokok az oly-ra drágák ahogy elnézem.

asdf_: Nekem nem tűnt pixeldzsungelnek, bár én évek óta g3-g6-ot használok és azoknak is ugyanakkora az evf felbontása. Igaz próbáltam már speckó szerint jobb evf-es gépet, de azok után sem éreztem sz*rnak a régi panákat, úgy tűnik én nem vagyok érzékeny erre. Bucibb tekerők szimpik, de ezért nem fizetnék rá annyit... úgysincs nagy kezem. E-shuttert csak nagyon ritkán használom, olyankor ott a g6 ha kell, mert az úgyis marad videózni, a jobb stabi meg kéne, de bizakodó vagyok a 3 tengelyessel is, mert tesztek szerint alig marad el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés