- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
madgie
üzenetére
Ha pánt és más rögzítés nélkül cipelem cask a gépet, nekem akkor is kényelmesebb, ha a nagy markolatnál fogva, jobb kézben viszem. És ilyenkor megintcsak előny a nagyobb markolat, amibe gyakorlatilag "be tudom akasztani" a behajlított ujjaim, és nem kell ténylegesen fogni.
De ez lehet, hogy abból is adódik, hogy balkezes vagyok, szívesebben hagyom a bal kezemet szabadon, ha bármit tennék-vennék közben. És asszony se rángat, ha a fényképezőgép van a jobb kezemben.

Jobbkezeseknél ez valószínűleg épp fordítva lehet, hogy a jobb szabad, és a balban van a gép az állványtalpnál fogva.
Amúgy jól elvagyok a csupasz E-M5-el is, mert a markolatról teljesen leugrott a gumi, az meg úgy elég szar.
Meg a GX7-el, sőt, azt használtam a 100-300-al is, aminek azért van súlya, de legalább nincs állványtalpa.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- xBox One x 1Tb lemezes
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest