Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphin
tag
Tökéletesen megértem a videósok problémáját ezen a téren, nem is erről beszéltem! Hanem hogy 10 éve, és most is pontosan ugyanaz a probléma, és minden alkalommal 50-100 hsz csak ennek a boncolgatásáról/szidásáról szól (most nem a hackról beszélek, mielőtt ez lenne az újabb kifogás), aminek a vége pontosan ugyanaz, senki sem tud mit tenni. 10 éve tudja mindenki, sajnos ez van, akinek teljesen nélkülözhetetlen a hosszabb felvétel, nem ilyen és EU-s gépekben gondolkozik. Aki meg ilyen gépet vesz, tisztában van ezzel, tehát bevállalja, és valahogy megoldja. Ezt a hadonászósdit kicsit túltoltad, de megértem hogy fájó pont a videósoknak. (Én is videóz(gat)ok, de 10 perces limittel is beérném.)
Na de nem akarok újabb lavinát elindítani/folytatni, csak ennyi volt a véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 1000GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo T14s Gen 1 i5 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest