- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Üdv,
egy gyakorlati kérdés, 2-3 hete voltunk állatkertben, és akkor én is elgondolkodtam egy "tipikus túrista" obi beszerzésén amiatt, hogy az EPL6-omhoz adtak egy 14-42 és egy 40-150 obit kit-ben, és hát hol messzire, hol meg sötétebb helyen közelre kellett fényképeznem. Na már most a kérdésem az lenne, hogy ilyenkor ti mit csináltok, mármint én nem mindenhol cseréltem obit ahol kellett volna, de így is vagy 10x kicseréltem. Ti is egész nap cserélgetitek, vagy hogyan lehetne leegyszerűsíteni ezt a dolgot. Értem, hogy a témának megfelelő obi kell, de mikor egyik helyről, ahová zoom obi kellett mentünk át a másikba és ott volt pl a "japán kert", akkor oda jobb volt a széles látószög és csak emiatt a 3-4 kép miatt kellett oda-vissza cserélgetni az obikat. Szóval ez így elég időigényes, meg az obik is nagyobb eséllyel sérülhetnek, a sok-sok pakolászás/cserélgetéstől. Na ilyenkor nektek mi a praktikátok? A "túrista obi", ahogy néztem (az ajánlottakat) 150-200.000 közt vannak ami elég sok lenne így hirtelen kiadásként. Gondolom akkor cserélgessem csak amíg gyűlik a rávaló...

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest