Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
MrChris
üzenetére
A kérdés, hogy használt-e valaki m42-es menetes csatlakozós objektívet adapterrel M43-as gépen, bevált-e, érdemes-e próbálkozni vele, stb.
Amire gondoltam, hogy beruházok, egy adapterre + egy 28mm-es, és 50mm-es M42 csatlakozós, aránylag fényerősebb objektívre, aztán meglátom mire jutok. Eléggé kis pénzből össze lehetne szedni egy ilyen szettet, csak nem tudom érdemes-e egyáltalán azt a kis pénzt is elkölteni.Azt tudom, hogy így csak manuális fókusz lenne, és rekeszt is magamnak kell állítani az objektíven
Makróra, portréra, éjszakai fényképezés lenne így hirtelen az elképzelés amire használnám. Pl. a következő képnél hasznos lett volna egy fényerősebb tele: (elképzelésem szerint)

Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Autós kamera eladó
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest