- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nex 5n vagy Nex 7, és kábé ott vagy képminőségben. A dühítő az, hogy üvegekben viszont nem, mert a Sony egyelőre b*szik normális objektíveket gyártani.
Egyébként nem értem, milyen célra nem elég mondjuk egy GH2/G3 érzékelője? Értem én, hogy jobb a jobb (ennél hülyébben nem tudom megfogalmazni
), de koncertfotónál nekem többet ér a MILC rugalmassága (pl. live histogram és nézőkép kihajtható LCD-vel kombinálva), mint egy DSLR picit jobb érzékelője. Tükrössel vaktában lősz koncerten, ha szokatlan nézőpontot akarsz, én a GH1-et meg belógatom a gitáros pedálsorához, vagy ha feljutok a színpadra, akkor a lábdobhoz, felrakom a halszemet oszt lehet brutálkodni 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de koncertfotónál nekem többet ér a MILC rugalmassága (pl. live histogram és nézőkép kihajtható LCD-vel kombinálva), mint egy DSLR picit jobb érzékelője. Tükrössel vaktában lősz koncerten, ha szokatlan nézőpontot akarsz, én a GH1-et meg belógatom a gitáros pedálsorához, vagy ha feljutok a színpadra, akkor a lábdobhoz, felrakom a halszemet oszt lehet brutálkodni