Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Én ha tájfotót lövök naplementénél szeretném ha az előtér, a talaj is normálisan látszana, soha nem buktattam még be feketére, azt nagyon utálom. Szabad szemmel is látom a talajt meg az eget normálisan. GH1-nél van két választásom, vagy a nap ég ki teljesen és az égbolt, vagy az égbolt látszik és felhúzom a talajt utólag, ami nem lesz elég világos és kb nem is látszik semmi, mert egy nagy zöld zaj az egész. Lehet egy jobb szenzoros géppel nem kell ilyenekkel szarakodni, de nekem még soha nem sikerült 1 képből normális naplementés tájfotót lőni, lehet azért mert csöves cuccokkal fotózok.
Mindegy, végülis ízlések és pofonok, én nagyon nem akarok olyan tájfotókat lőni ahol csak az ég látszik és minden más fekete, vagy az ég teljesen kiég.
Ja és én sem nagyképűségből mondom de ati3x képe tényleg picit fura lett, de amint írta még csak tesztelget. Teljesen normálisan kinéző, csak brutál nagy dinamikájú képeket lehet ezzel a módszerrel csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- Nikon D5600 kitobjektívvel és egyéb tartozékokkal
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Samsung NX5 MILC váz objektívvel szettben vagy külön eladó
- Sony G 24-105 f/4 & Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest