Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
A rendes olyan, ami kiküszöböli a moire-t, hogy azt a gyártó hogyan oldja meg nem is érdekel, mint látjuk az Oly vékony AA-val is meg tudja most már csinálni, itt a példa tanuljon a nikon.. Azzal is teljesen egyetértek, hogy a lehető legvékonyabb AA szűrőt használják én is inkább az éles képre vágyom. Ha nem nézed 100%-ban a képet, akkor hiába nem olyan éles a kép pixel szinten, akkor se fog feltűnni, míg a moire az kisebb nézetben is átüt a képen nem csak 100%-ban.
Egy fotón ez még úgy ahogy javítható egy kis életlenítéssel, de ha egy felvett videó olyan azt azért nehezebb (igazából fogalmam sincs hogyan lehet) javítani.
Hogy ez mennyire gyakori jó kérdés, én leggyakrabban apró mintás zakó, női harisnyák stb... esetén szoktam felfedezni mások felvételein, sőt tv műsorban is.
Mentség talán annyi, hogy se az 1, se a d3100 nem stúdióba szánt gép és én se studioban dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest