Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCTiv
tag
Szerintem csak tisztítani akarták a termékpalettát, mint ahogy a pana is. az a baj a közép szériával, hogyha lefelé csúszik akkor alulról, ha meg felfelé akkor felülről viszi el a vásárlókat, annak meg semmi értelme. de ez csak az én véleményem
lehet egyszerűen elfogyott a legyártott mennyiség, és nem akartak házon belül konkurenciát csinálni, mert valljuk be az epl2 nagyon jól sikerült
rágom is magam, hogy mégiscsak azt kéne megvenni, de alapból egy vegyünk egy kompaktot olcsón felállásból már lassan egy nex7 se lenne elég, az epl1 meg most olcsó max. eladom ha valami nem tetszik, de nem hiszem 
de tényleg használ itt valaki közületek? jó lenne azért egy felhasználói vélemény, mit szeret/utál benne, teszteket már olvastam eleget

Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Nikon D5600 kitobjektívvel és egyéb tartozékokkal
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Canon Extender EF 2x III telekonverter - Újszerű -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
lehet egyszerűen elfogyott a legyártott mennyiség, és nem akartak házon belül konkurenciát csinálni, mert valljuk be az epl2 nagyon jól sikerült