Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nem hasznalok semmilyen extra beallitast - az autobol (ctrl-l) indulok ki legtobbszor. eleg jol latszik, ha elviszi a szineket esetleg. sajnos a kezelhetosege nem olyan jo, mint a lre, szokni kell. viszont vegeredmenyert nekem megeri.
hja, a vizszint nekem is hianyzik, plane ilyen osszevissza gorbulo latoszogeknel es obiknal - ugy hogy alig latom a napfenyben a kijelzot.
mas: mar tobb mint egy eve hasznalom a 14-150et, es kivancsi voltam, hogy milyen tartomanyokat hasznalok rajta a legtobbet:
<35mm - 18%
35-70mm - 41%
>70-120mm - 24%
>120mm - 16%igy mar kezdtem erteni, hogy mi hianyzik nekem a 9-18bol
kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Egy fekete autó követ, ha beszállsz a robotaxiba
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- SONY LCD és LED TV-k
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
kb annyit hasznalom ezt a tartomanyt, mint a 120mm felettit, amirol eddig is tudtam, hogy nem az en teruletem. asszem kellene egy 50es fix... erdekes modon a pup nalam 60mm kornyeken csucsosodik ki, nem is kicsit. fogalmam nincs, hogy miert azt talalom a leghasznosabbnak. a masik oldalrol, viszont a nagylato veget hasznalom a legtobbet, ha nem tartomanyokban gondolkodok.