Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
Túl sokat még nem használtam a G3-t, de már van próbálgattam itt-ott.
A gép olyan mint amilyenre számítottam. A kezelhetősége picit talán jobb is mint gondoltam. A képminősége nem jobb, de nem is rosszabb.
A GF1-nél kicsit jobb, de nem annyival, hogy csak emiatt érdemes lenne váltani.A színzaj picit jobb és kicsit jobbak a színek is. ( GF1 "Standard" nem tetszett, a "Nature" helyesebb színeket ad. A G3 ehhez áll közelebb.
RAW-ról majd akkor, ha lesz CameraRaw ami ezt is ismeri. Egyelőre a géphez adott SilkyPix SE van, de ezt nem nagyon szeretem.
A RAWTherapee megnyitja ... én meg csukom is be azonnal :-) )Az érintőképernyő tényleg jól használható. Sokminden gyorsabb és kényelmesebb mint a pici gombokkal, főleg a fókuszpont kiválasztása.
Itt persze nagy dilemma, hogy érintőképernyő vagy EVF, mert ha EVF-et használok akkor érdemes az érintőképernyőt befordítani, de macera,
hogy ha mégis kellene akkor vissza kell forgatni.A gép ahhoz már nagyon pici, hogy egy rendes SLR-hez hasonlóan kényelmesen kezelhető legyen úgy is, hogy el sem vesszük a keresőt a szem elől.
Lehet, hogy egyébként sem szeretném hosszabb ideig az EVF-en át nézni a világot. Talán mindig fáradt voltam amikor volt
időm játszani a géppel, de nekem úgy tűnik, hogy nem bírnám hosszú távon az EVF-et.A csilivili menürendszer megérne egy firmware update-et, de ha rajtam múlna kivenném a sok "csingilingit" és kicsit egyszerűsíteném, de ez már kekeckedés. Nincs vele komoly gond.
Az akku tényleg érezhetően gyorsabban merül.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- Házimozi belépő szinten
- Samsung kuponkunyeráló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 15" M4 / 24 GB / 512 SSD / 100% akksi / gyári garis
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest