Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
FEDman
üzenetére
Hogy Silkypix esetén hogy megy ez azt nem tudom. Annyira buta az a program, hogy nem igazán erőltetem a használatát.
Pont az ilyen tesztekre kitűnő. mert nem tud magától semmilyen korrekciót.
Ennél sokkal durvább kontraszt különbség kell ahhoz hogy láthatóvá váljon ez a jelenség.
Az Oly 12 f/2-nek nem volt ilyen "gondja", szép nagy CA-t produkált ugyanazon a tesztábrán minden rekesznél (egyébként nemcsak tesztábrán ilyen, hanem a valóságban is).
http://prohardver.hu/tema/micro_four_thirds/hsz_16930-16930.htmlHa egy obi CA-zik, akkor ahhoz nem kell ellenfény se annál durvább kontraszt amivel a tesztet csináltam.
Jópár obival csináltam már ilyen tesztet, nemcsak m43 verziókkal.Azaz, számomra nehéz elhinni. hogy a csúcsfény közel kontrasztos helyeken az OM-D a 20-as Panával CA eredetű lilulást csinál.
A probléma ott kezdődik, hogy a lightroom CA korrekciója nem tud vele mit kezdeni (gondolom nem ok nélkül):
http://www.pekkapotka.com/journal/2012/11/14/olympus-mzuiko-17mm-f18.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A320M R3 1200 8GB DDR4 370GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest