Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
nem, a 12-60-t tényleg nem. az egy világbajnok üveg, pedig csak pár percet tekergettem Szulita E-520-én. amikor még az volt neki, 2 géppel ezelőtt
optikailag hibátlan noch dazu strapabíró. a skót időjárás meg sem kottyan neki ugyebár
sztem az Oly nagyon jól tenné ha a pro m4/3 vázhoz kihozá a 12-60 m4/3 változatát.
az A77-el leghamarabb fél év múlva érdemes (lehet) foglalkozni, az ára pedig gondolom sejted hogy 3-assal fog kezdődni. az hogy a félig áteresztő tükör fél FÉ-t levesz, sztem nem kell foglalkozni vele, a végeredmény számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
optikailag hibátlan noch dazu strapabíró. a skót időjárás meg sem kottyan neki ugyebár
sztem az Oly nagyon jól tenné ha a pro m4/3 vázhoz kihozá a 12-60 m4/3 változatát.