Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2043) Vistaboy válasza [Prolixus] (#2034) üzenetére


Vistaboy
veterán

Hát mert EA. :U Ennyi. Olyan játékokból, ami tömve van DLC-vel, nem fognak kiadni GOTY-t, annak az időnek az Origins-szel vége szakadt. Az Inquisition egy kivétel volt, de ott a Trespasseren és a Descenten kívül nem is nagyon volt hozzá DLC. A Jaws of Hakkon gyakorlatilag semmi extra, csak az említett kettő ér valamit közülük.

Viszont a Mass Effect 2 és 3 annyi DLC-t tartalmazott, hogy ha mindent egyben kiadnának - pedig úgy kellett volna megjelentetni a ME Trilogy-t -, akkor utána senki nem venné meg a drága DLC-ket, mert féláron egyben megvehetné dobozosan a komplett trilógiát. Az Inquisition esetén is emiatt nem lett PC-re GOTY, csak Originen, hogy ott euróban többe kerül, mintha kiadnák dobozosan dollár alappal.

Vagyis, ha lenne GOTY a Mass Effectből, akkor lenne esély egy GOTY Andromédára is, de sajnos nincs és valószínűleg nem is lesz a sok DLC miatt. Ami pedig a Dragon Age Inquisitiont illeti, ott azért volt kivétel, mert a Dragon Age 2 által okozott csorbát akarták némiképp kiköszörülni vele. És mivel úgy látszik, ez sikerült, ezért a következő epizódnál újra előtérbe fog kerülni az EA pénzlehúzós DLC-üzletpolitikája, minthogy ismét a rajongók kedvében járjanak.

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.