Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2034) [Prolixus]


[Prolixus]
addikt

(#2020) Vistaboy

"És szintén egyetlen kemény játék erejéig adtak ki GOTY változatot, mivel valószínűleg sem az Andromédából, sem a következő Dragon Age-ből sem lesz minden DLC-t tartalmazó pakk."

Ezt mire teccik alapozni?

(#2022) Zoli133

"Arrival tök kihagyható, nem amiatt indul úgy a 3. rész ahogy. Az egész Arrival egy 5perces vorchas mellékküldit adott hozzá a 3hoz. Semmilyne befolyása nem volt a DLC-nek a későbbi kimenethez. Shadow Broker tényleg fontosabb, bár ha DLC nélküli mentést viszünk tovább akkor Liara elmondja emlékeim szerint..."

Ilyen alapon akkor egyik kivágott sztori DLC sem para, mert össze lehet foglalni a tartalmát 3 mondatban, plusz nélküle is ugyanúgy el lehet jutni A-ból B-be. Ezek szerint az Omega arcátlan kivágása sem volt gáz. :U Ne haragudj, de szerintem ez egy masszív hülyeség. Minden kivágott és kardinális tartalmat össze lehet foglalni pár mondatban. És akár komoly befolyása van a játék többi részére, akár nincs, akkor is a mi élményünket kurtítja. Még egy totális mellékvágány sztoriszálnál megérteném ezt az érvelést, de pont az Arrival, ami a ME2 direkt folytatása, és a ME3 direkt előzménye? Másrészt fordítsuk már meg a kérdést: Vajon ha nem DLC formájában prezentálják ezt a sztorielemet, hanem valamelyik játék szerves részeként, vajon mennyiben lett volna más? Vajon mennyire korlátozta a lehetőségeket az a tény, hogy ezt a sztorit csak egy DLC-ben mesélték el, amit vagy megvett a következő rész tulaja, vagy nem?

Amúgy ha már Arrival: Anderson a ME3 elején beszél Shepard-dal a több ezer kinyiffantott batarian-ról (amikor sétálnak a katonai bizottság elé...amúgy nem hadbíróság az, hanem committee, Anderson pont arról beszél, hogy ha nem Shepard követte volna el amiket elkövetett, akkor már régen hadbíróság előtt állna). Ez ugyebár a relé felrobbantása miatt történt. Nem tudom vajon ha nincs meg az Arrival az importált mentésednél, akkor változik a beszélgetés? (sosem játszottam így) Mert ha nem, akkor pl. az egyszeri, Arrival nélküli játékos csak néz mint Rozi a moziban, hogy milyen batarian mészárlás meg milyen relé?

"Ráadásul akkor még midnig kérdés, hogyha az arricalt megcsináldo közvetlen horizon után a 2 elején kb, akkor utána miért nem raknak rács mögé."

Nem is tudom, talán mert ez egy játék? Ilyen alapon az egész Mass Effect 2 egy plothole. Shepard nyugisan beparkol egy terrorista szervezet hajójával (Cerberus logó is világít a hajó oldalán, hogy ne lehessen még egyértelműbbé tenni, kié a hajó)a Citadelre. És ezért soha érdemben senki egy pisszenést nem tesz, nemhogy Shep-nek ebből problémája adódjon. Ez ugyebár ugyanaz a terrorista szervezet, ami miatt szerinted jogosan zárták Shep-et rács mögé (amúgy egyetértek), ha az Arrival nem történt meg.

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.