Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5001) Derrewyn válasza xPraetoriaNx (#5000) üzenetére


Derrewyn
senior tag

(Star) cluster magyarul annyit tesz, hogy csillaghalmaz.

(#5002) Laja333 válasza janos666 (#4996) üzenetére


Laja333
őstag

Az a 3. videó! :C :DD

Tegnap nekem is be kellett tölteni egy mentést: Tempesten ugye van az a kis szoba, ahol Loadout-ot lehet változtatni. Oda bementem, aztán rám zárták az ajtót. De lehet ez nem is bug, csak egy prank volt a crew-tól... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#5003) [Prolixus] válasza CPT.Pirk (#4999) üzenetére


[Prolixus]
addikt

(#5002) Laja333Elfelejtettem smiley-t rakni, így lehet nem volt egyértelmű. :B Keserű szarkazmus volt a részemről a dolog, hogy sajnos tényleg van ilyen, hogy 6-8 percig képes tölteni a játék. Ezt hívtuk eddig "végtelen töltőképernyőnek", bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy vagy 2-szer kivártam, és egyszer 6+ máskor meg 8+ perc után végül betöltött (pontosan nem tudom, mert mire elkezdtem mérni, már töltött egy ideje ugyebár). Nekem is SSD-n van a játék persze. Szóval naná, hogy ez nagyon abnormális dolog.

(#4998) Romvr

99%, hogy bug. Nekem kétszer jelentkezett eddig, belső helyszíneken ráadásul. Lábnyomokat kellett csekkolni. Scanner nélkül nem voltak ott bútorok, scannerrel meg voltak, és a bútorok alatt voltak lábnyomok. Ergo az égadta világon semmi értelme nem volt, hogy scannerrel még bútorokat is "vetített oda" a játék, infót nem adott a lábnyomok alatta meg ígyis-úgyis scannelhetőek voltak.

(#5002) Laja333

Én is jártam már így egyszer. Az is egy bug.

Amúgy újabb bugok jelentkeznek nálam is amellett, hogy néha a "régiek" is elő-előjönnek.

A krogan kolónia tele volt nekem elszenesedett/textúrátlan fejű kroganokkal, de amikor leraktam az Outpost-ot a bolygóra, már nem csak kroganok voltak érintettek:

Egyre több cutscene bugba futok bele. pl ilyenekbe:

(A képen egy angara nő feje van elrejtve, aki megtalálja, annka jár a piros pont)

És sajnos a használhatatlan T csapattárs bug is jelentkezett már nálam, szerencsére mondjuk ez csak egyszer (még):

[ Szerkesztve ]

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#5004) [Prolixus] válasza [Prolixus] (#5003) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Hopsz, a hsz első harmada Captain Pirk-nek szól, már nem tudom kivenni a rossz "címzést" sorry. :B

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#5005) oriic válasza [Prolixus] (#5003) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Ez a T bug tegnap előjött nekem is multiban. Spectator módban csak annyit láttam, hogy csapattársam ilyen pózban harcol a hordával. :DDD

Live-Die-Respawn

(#5006) [Prolixus] válasza oriic (#5005) üzenetére


[Prolixus]
addikt

Akkor az még a jobbik eset, ha tudott így harcolni. Nekem Peebee itt nem csinálsz szó szerint semmit. Beszélt, de nem lőtt meg nem használta a képességeit és állandóan meghalt. Nomad ki/beszállás sem oldotta meg a problémát. Mondjuk nem zavart mert nélküle is boldogultam, úgyhogy nem foglalkoztam vele.

I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando

(#5007) tiv83us válasza [Prolixus] (#5003) üzenetére


tiv83us
veterán

Tegnap este en is jartam igy, miutan felkapom Jaalt, a toltokepernyon a csik megallt 90% korul, vartam 5 percet, kileptem, ujratoltottem, megint ugyanaz, kileptem, bezartam, ujra, akkor mar betoltott ket percen belul. Azt hittem lefagyott... :U

[ Szerkesztve ]

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#5008) VincentVG válasza #85552128 (#4969) üzenetére


VincentVG
aktív tag

Azt jól látom (illetve nem látom) h fps optimalizációt nem érint a patch?
Engem még mindig nagyon zavar a random stuttering.

(#5009) Derrewyn válasza tiv83us (#5007) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Én nem szoktam megvárni az ilyen töltőképernyős beragadást, inkább újraindítom a játékot. Tegnap is megállt a Nexuson kétszer, egyszer a Tempest leszállása közben akadt meg, illetve egyszer a liftnél, aminek el se indult az animációja.

Remélhetőleg a holnapi tapasz javít elég sok ilyen problémát.

@VinventVG: De, javít a teljesítményen is elvileg. A patch notes nem túl összeszedett.

This Thursday, we’ll release a new patch that addresses technical fixes (crashes, improved performance), ...

[ Szerkesztve ]

(#5010) VincentVG válasza Derrewyn (#5009) üzenetére


VincentVG
aktív tag

Köszi, akkor csak vak voltam.. kíváncsian várom.
egyáltalán nem játszhatatlan kategória, így sem, de félreraktam pár napra, h láttam lesz patch..

(#5011) #85552128 válasza VincentVG (#5008) üzenetére


#85552128
törölt tag

Írtak arról is + ezen valószínűleg a "Streaming and stability improvements" is segíteni fog.
Amúgy az átvezetők akadását a korábban említett resolutionscale parancsokkal csökkenteni lehet, itt az akadások többsége a renderfelbontás hirtelen változása miatt történik. Az árnyékok illetve az effects quality Ultra -> High csökkentése is sokat használ. Ezekkel volt, hogy 40 alá is beesett nálam, miután lejjebb vettem nincs lényeges különbség, de elmúltak ezek a dropok.

[ Szerkesztve ]

(#5012) VincentVG válasza #85552128 (#5011) üzenetére


VincentVG
aktív tag

Engem a cutscenek nem annyira zavarnak, nekem ez a "combat" nézetes akadozás nem tetszik.
Tudod amikor így szépen lassan végignéznék egy-egy új helyszínt, ráközelítgetve, akkor gyakran beakadozik. (miközben az fps nem esik be, tehát csak optimalizáció lehet)

Nademajd csüt okosabb leszek.

u.i. (de köszi az árnyékokra + effects qualira ránézek még1x)

[ Szerkesztve ]

(#5013) tiv83us válasza Derrewyn (#5009) üzenetére


tiv83us
veterán

En megvartam volna (ugyis volt "dolgom" mashold :D), de nem akartam itt hagyni a fekete kepernyot azzal a basszal a jobb-also sarokban, ugyhogy kimentem az Xbox desktopra, kileptem normalisan a jatekbol, majd ujra ketszer.
A Patch-el kapcsolatban az igazsag az, hogy szerintem azert nem listazzak ki a reszleteket pl. MP-re, mert meg ok sem fejeztek be egy csomo mindent a balance-okkal kapcsolatban. Sajnos ezt is elsieti ugy tunik, szvsz nagyon sok dolog "ugy fog maradni", ahogy van.

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#5014) Egonyolc


Egonyolc
aktív tag

Valaki aki bújja a redit-et van már valami normális drop rate táblázat a Mutlihoz, hogy kb mi esik miből milyen gyakran. Anyira sok időt még nem öltem bele, de nincs egy normális fegyverem...

Mi lesz a nyerő taktika, egyből rámenni az "erősebb" box-okra, vagy az elején kimaxolni a comon fegyvereket. Tegnap este ráadásúl kifogyott a rakéta vetőm is (mondjuk nem ártott volna, ha más is használja nem csak én...)

Egyenlőre a Krogan enginert nyomom, van prime meg detonate. Próbálta más is? érdemes rámenni a turet tech cool down-jára? (szépen magyarul mondva)

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#5015) Derrewyn válasza Egonyolc (#5014) üzenetére


Derrewyn
senior tag

Szerintem egyelőre nem érdemes rakétázni, ráérsz arra még platinumon. A bronz pár hónap múlva simán szólozható lesz, anno ME3 alatt a goldot is lehetett bizonyos karakterekkel. Igaz, ott lasabban mozogtak az ellenfeleke, most azért gondot okozna a 4 device tekerése.

Ami ládákat illeti, szerintem érdemes venni egy tucatnyi basic pack-et, de ennél sokkal többet nem, common fog esni a többiből is bőven. Amint tudsz silvert tolni már csak advanced pack-et, majd így tovább.
Az, hogy mi esik teljesen random, nem érdemes arra várni, hogy kimaxolj egy vagy akár több fegyvert is. Érdemes eleinte olyan karaktert választani, ami nem függ túlzottan a fegyver sebzésétől.

(#5016) oriic válasza Egonyolc (#5014) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

20 ezres pakkokat vásárold először. Ezzel kinyílnak a common, uncommon cuccok, utána ha ez megvan (Prestige menüben meg tudod nézni mik vannak még zárva) jöhetnek a nagyobb csomagok.

Live-Die-Respawn

(#5017) -KP- válasza oriic (#5016) üzenetére


-KP-
addikt

20 ezress pack-al kezdeni nem valami jó tanács. Mert amíg a common karakterek és fegyverek nincsenek level X-en, addig a húszezres packból gyakran olyan cucc fog jönni, ami amúgy az ötezres basic pakból is kijönne. Plusz mellette sokkal kevesebb egyéb extra cuccod lesz.

(#5018) oriic válasza -KP- (#5017) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hm, mondasz valamit. :D

Live-Die-Respawn

(#5019) -KP- válasza Egonyolc (#5014) üzenetére


-KP-
addikt

Nincs táblázat. Ezt kb. Mass Effect 3 óta sem tudta megfejteni senki. Pedig próbálták. BW meg soha nem fogja elmondani, mert minél több csomagot szeretnének eladni valós pénzért.

Ha leginkább "kredit effektív" szeretnél lenni, akkor amíg nincs level X-en minden common fegyvered és karaktered addig az ötezres basic packokat vásárolod. Ha ezek megvannak, akkor a húszezres advanced packokat, amíg az uncommon karakterek és fegyverek és gearek level X-en vannak. Figyelve persze arra,hogy legyen elég medigéled meg rakétád. Aztán mehetnek a rare kártyák 60.000-ért, amíg minden rare nincs kimaxolva. Hosszútávon így jársz a legjobban. Rövid távon nem feltétlen, mindjárt kifejtem miért.

ME3-ban ha sok kredited volt, érdemes volt 255/255/255/255-re vinni a medigél,ops pack,cobra ammo pack négyest, és utána vásárolni. ezzel megúsztad, hogy a 60/100 ezres csomagok az 5 item valamelyikére ezeket dobálja ki. Szimplán mert ennyi volt a max limit, amit ha elértél akkor nem dobott többet belőlük. nem tudom ez itt működőképes-e. Sajna még csak 80-90 van mindből, szóval messze vagyok.

A hangsúly a hatékonyságon van, amíg egy kategória nincs kimaxolva jó eséllyel egy nagyobb csomagból olyan cuccot fogsz feloldani, amit egy olcsóbb packból is feloldhattál volna. Pl. fentebb írták, hogy vegyél advanced packot az uncommon cuccok feloldására.

Számoljunk: egy pack 5 itemet dob és a common cuccaid nincsenek level X-en. megveszel 20.000-ért egy advanced packot, van 5 itemed, ebből 1 vagy 2 lehet karakter vagy fegyver fejlesztés, a másik 3-4 valamilyen booster. Ha ezt a 20.000-et 4 basic packra költöd, kapsz 2-4 karakter vagy fegyver fejlesztést plusz további négyszer 3-4 boostert. 5 helyett 20 item, jó eséllyel több common karakter/fegyver fejlesztés lesz benne és 4x annyi egyéb booster. Utána ugyanez a viszon a 20.000-es és a 60.000-es pack között, amíg az uncommon nincs maxon.

Most jön a de. Mert ezek alapján egyértelműnek tűnik a dolog. Viszont sajnos nem lehet elmenni amellett, hogy a fegyverek nagy része ratyi. Nem kicsit. Elvileg érdemes lehet pár drágább packot venni, hátha kidob valami normálisabb fegyvert. De ez sajna már lottó. Ha mákod van, kidob valami jót, ha nem, akkor meg feloldottál 3-4x annyiért valamit, amit amúgy is feloldott volna egy olcsóbb pack. Ergo elpocsékoltál csomó nehezen megszerzett kreditet. Szóval ez sajna már egyéni szerencse is. Volt akinek egy nap után kidobta a Black Widow-t vagy a Vanquisher-t.

ME3-ban egy alap infiltratorral vagy zsoldossal is el lehetett lenni silveren, de akár goldon is egy mantis mellett. Andromedánál nincsenek jó fegyverek a common kategóriában. Tegnap Turian Soldierrel végigpróbáltam egy csomó fegyvert goldon. Common fegyverek úgy ahogy vannak gyengék. Uncommon közül a Widow és a Raptor ami jó. De a rare ultra rare kategória se jobb a visszajelzések szerint. Van néhány jó fegyver, a nagy része viszont a vicc kategória. Meglátszik, hogy nem volt multi bétateszt.

Nem tudom a játék különböző verziói milyen kezdő csomagokat adnak kezdéskor. Nekem a super deluxe adott párat, az egyik feloldott egy isharay I-et. Úgyhogy gyakorlatilag néhány próbakör után tudtam menni goldon sima infiltratorral. Szerencsém volt.

[ Szerkesztve ]

(#5020) oriic válasza -KP- (#5019) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Isharay? Na menj a francba! :DDD Naladen sniper meg Scatterhot shoti a legjobb fegyverem, utobbi Asari Duelisttel kifejezetten OP. :P

Live-Die-Respawn

(#5021) -KP-


-KP-
addikt

Na látom vétettem pár hibát. "Pl. fentebb írták, hogy vegyél advanced packot az uncommon cuccok feloldására." ez természetesen common akart lenni.

Egyébként épp most panaszkodnak többen bsn-en, hogy pénzen vett premium packok se nagyon oldottak fel semmit. Gondolom nekiálltak úgy,hogy a common/uncommon nem volt kimaxolva.

(#5022) warcat


warcat
veterán

Ránéztem,hogy mennyit kellene farmolni multiban,és kb béta óta hagytam a fenébe.Ennyit nem ér egy horda mód szar fegyverekkel szenvedősen,pénzt meg leshetik mikor tolok bele azért jutalmul amit Ctrl C+V-vel összehoztak.
ME3 multit azért hónapokig elővettem.Egyszer leszólóztam a bronze extra jutalmas küldit mert nem jutott rá strike team,de még ezzel sem lehet elszórakoztatni magad,mert az eszköz megtekerős és a 3 feltöltős objektívát simán el lehet bukni egyedül.

EA: It's in the crate!

(#5023) -KP- válasza warcat (#5022) üzenetére


-KP-
addikt

teljesen igazad van. de külföldiek rengetegen tolnak bele pénzt. Ráadásul Andromeda méginkább rátett az egészre egy lapáttal, hogy még több pénzt kelljen költeni azoknak, akik hajlandóak rá. Úgy tűnik vannak, nem kevesen.

Amúgy egyvalamit kifelejtettem még. Eddigi tapasztalatok alapján, először a fegyvereket és karaktereket dobja ki egy kategóriából és a fegyver modokat csak a legvégén.

(#5024) Ra's al Ghul


Ra's al Ghul
senior tag

Hali,

a holnap patch az PS4 -re is kijön vagy csak PC -re?

Theatricality and deception are powerful agents to the uninitiated.

(#5025) xPraetoriaNx


xPraetoriaNx
senior tag

Nekem a preorderdeluxstb pakkokból Dhan shoti esett, meg a stealthes Angara karakter. :(

Az hogy melyik fegyver milyen erős meg relatív. Illetve ha belegondolsz, elég ciki is lenne, ha lenne olyan common fegyver, ami goldon is tökéletes. :) Bronze szinten jelenleg egy Avenger V (vagy VI) a fő fegyverem, meglepően jól elvagyok, előző játékokban gyűlöltem az Avenger-t, itt meg soloban is meg (egyelőre) multiban is azzal tolom.

[ Szerkesztve ]

There is no war. Only the harvest.

(#5026) -KP- válasza xPraetoriaNx (#5025) üzenetére


-KP-
addikt

miért lenne ciki? ME3ban pl. Mantis is és Avenger is használható goldon. Nem arról van szó, hogy a commonoknak mind jónak kellene lenni goldra. Hanem hogy még a rare és ultra rare fegyverek nagy része se jó még silverre se, van ami bronzra se :DDD . Az assault rifle kategória úgy ahogy van kuka, shotgun kategória szintén leszámítva a Piranhát, miközben a snipereket tovább erősítették. A játékosok nem kicsit ragelnek. Próbálj ki egy Zalkint, Sandstormot vagy egy Halbredet. Röhögni fogsz szó szerint. Aztán ultra rare kategóriában is van néhány igen tré fegyver, amit eddig nem "sikerült" feloldanom. Mondjuk még az uncommonjaim sincsenek kimaxolva, szóval talán mire oda jutok, addigra javítanak.

[ Szerkesztve ]

(#5027) xPraetoriaNx válasza -KP- (#5026) üzenetére


xPraetoriaNx
senior tag

Amint unlockolom őket ígérem kipróbálom mindet. :))

There is no war. Only the harvest.

(#5028) oriic válasza -KP- (#5026) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Akadnak azért jó fegyverek.

Nálam most ezek a kedvencek. (Thokin meglepően jó Assault szerintem. Valamelyik nap a solo Silver is összejött vele.)

Live-Die-Respawn

(#5029) -KP- válasza oriic (#5028) üzenetére


-KP-
addikt

Te is toltál már pár órát, ha ezek mind megvannak :DDD Ezek egy része tényleg jó. Thokinnal viszont nem értek egyet, Raptor megeszi reggelire. Sajna nem elég pontos, és a sebzése is gyenge. Jobb mint a többi AR, de sajna nem elég jó. Remélem majd megkapja a buffot, és akkor jó lesz.

Egyébként ez egy jó kis videó, összefoglalva mi a gond jelenleg:
[link]

(#5030) tiv83us válasza oriic (#5028) üzenetére


tiv83us
veterán

Nekem meg mindig nincs egy Ultra Rare-em sem, ugyhogy marad az Equaliser es a Charger. :o :o :((( :(((

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#5031) oriic válasza -KP- (#5029) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Most kaptam meg a Raptort. :D Érdekes egy fegyver. :DDD

Live-Die-Respawn

(#5032) -KP-


-KP-
addikt

Annyit írtak még BSN-en, hogy a nagyok packok esetén mindenképp megkapjuk a rare/ultra rare cuccokat, és az első 3-4 slot valamelyikén kapjuk a common/uncommon fejlesztéseket a boosterek helyett. Lehet igaz, ki kellene próbálni.

(#5033) Exelsior válasza -KP- (#5032) üzenetére


Exelsior
senior tag

Nekem pont igy volt. azért gyűjtöttem inkább a nagyértékü pakkokra.

Samsung galaxy fold 4 12/256 gb ,- Samsung Odyssey G6 S32BG650,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,Ryzen 3600, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 2X16GB,GeForce-RTX-3080-GAMING-TRIO-PLUS-12G-LHR/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,keychron k8,ROG Pugio II/Logitech G935

(#5034) Derrewyn válasza -KP- (#5032) üzenetére


Derrewyn
senior tag

ME3-ből az rémlik, hogy hiába maxoltad ki a common karaktereket, még utána is potyogott bőven belőle. Igaz ott másképp volt, mert szintet nem írt és csak kozmetikát kaptál, skillpontot nem.
Már ha jól emlékszem. :DDD

(#5035) Over567


Over567
aktív tag

Sziasztok!

Másnál is volt olyan hogy pause menü után akad a játék? Mi okozhatja.

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#5036) -KP- válasza Derrewyn (#5034) üzenetére


-KP-
addikt

ott állandóan a nyamvadt +akármennyi xp kártyák jöttek :)

(#5037) vitaro


vitaro
senior tag

Néha olyan minőségi benyomást tud kelteni ez a játék...

Visszamentem Eos-ra, hogy folytassam a felfedezést. Autókázás közben egyszer csak kapcsolatba lépett velem egy fickó, aki csípőből lekacsázott. Mondom oké, keressük meg a fazont. Oda tartván megláttam egy kisebb kett tábort, amit aztán szokásomhoz híven ki is pucoltam. Eközben megint jelentkezett a kolléga rádión, akit furcsa mód Ryder már a nevén is szólított. Nem hiába Pathfinder a csávó, előtte senki és semmi nem marad ismeretlen.
Mikor végre személyesen is találkoztam újdonsült haverommal (és bemutatkozott), elmondta, hogy bár a fő kett bázist kiiktattam, még jó pár outpost van a környéken. Amiknek a megsemmísítése után akár már megtámadhatom a főbázist is... öhm, oké. :U

A pontot az i-re az tette fel, hogy míg dumáltam ezzel a marhával, megjelent a semmiből a hátam mögött egy kett, aki annak rendje és módja szerint szénné is lőtt. Visszatöltéskor meg jött a végtelen loading screen. :W

Steam: vitaro, Battle.net: vitaro#21950, Origin/Uplay/Epic: BehindTheRabbit

(#5038) Laja333


Laja333
őstag

Nagyon élvezhető volt ez a mai multiplayer... Videó
Ez meg már Benny Hill showba is elmenne :D
3 meccsből 2 lagolt, de elég durván. Egy játék alatt egyáltalán nem volt lag, viszont extraction után töltőképernyő után lekapcsolt a szerverről, így se XP-t, se pénzt nem kaptam meg.
Inkább megvárom azt a holnapi Patch-et....

(#5039) BoneDragon


BoneDragon
veterán

(#5040) CPT.Pirk válasza BoneDragon (#5039) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

:C

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#5041) oriic válasza BoneDragon (#5039) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Jesszus. :D

Live-Die-Respawn

(#5042) -KP- válasza Laja333 (#5038) üzenetére


-KP-
addikt

atyaég még nézni is rossz.

(#5043) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Végül mégis átrágtam magam Voel-en (mert olyan érzésem van, hogy nagyon kevés maradt a fő szálból) és olyan rossz volt, mint gondoltam (többet ért volna kihagyni az egész bolygót, ha lehet).

Azt hittem Liam lesz a leg "semmilyenebb" karakter (amolyan Kaiden utód), vagy esetleg egy idegesítő "sztereotip feka" karakter, de hihetetlen kielégítő volt rendhagyó módon leordítani valaki fejét a lojalitásküldetése végén. ;]

A valóságban, és így a játékban is az az elvem, hogy mindenkinek legyen a lehető legnagyobb szabadsága, és a játékban eddig mindenkinél elfogadhatóan látszik ez működni, de mikor valaki ennyi és ekkora hülyeséget csinál zsinórban, aztán azon durcizik, hogy miként oltom a háta mögött a tüzet ("vendégségbe" hívattam a nőt), akkor..., ja, ha lehetett volna, legszívesebben inkább hidegvérrel visszafagyasztattam volna pár évre. :P
Csak azt nem értem még, hogy miért lett így sikeres a questline, avagy lojális a karakter, mikor szerintem csak még jobban összezavartam a fejét (előbb biztattam, hogy csináljon bátran bármit, elnéztem minden kisebb tévedését, aztán hirtelen ráordítottam, mikor mellélőtt a sokadik balhéja is --- de ráadásképp még ezután is barátnak tekint főnök helyett, pedig én gondolatban lefokoztam minden képzeletbeli pozíciójában).

Hasonló témákban viszont nem tetszett, hogy mikor Peebee szexet javasolt, én pedig a szívecskés gombot nyomtam (úgy sejtettem olyasmit mond majd: "ok, úgyis is kedvellek" [szóval mehet], és nem is volt nagyon más a monológ, csak "fura"), akkor elmaradt a szex. WTF, eh? Szóval ha kedveli, akkor az kizárja a spontán szexet? A jelenet nélkül megleszek, de ez valami nagyon elnemb@szott logika (legalább is az én szememben). :N

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#5044) oriic válasza janos666 (#5043) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Romanchoz:

A nagy szives valaszra nyomtal vagy a kicsire? Mert a nagyra kell.

Live-Die-Respawn

(#5045) vg válasza BoneDragon (#5039) üzenetére


vg
addikt

Ez igazi? :(

(#5046) Zoli133 válasza vg (#5045) üzenetére


Zoli133
őstag

nem

"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."

(#5047) drachoHUN válasza janos666 (#5043) üzenetére


drachoHUN
senior tag

Azért maradt el, mert a szíves opció: az volt, hogy többet akarsz nem csak szexet. Peebee pedig előtte elmondta, hogy csak szexelni akar. Direkt kihangsúlyozva.

Forza JUVE!!!

(#5048) BoneDragon válasza vg (#5045) üzenetére


BoneDragon
veterán

:W

(#5049) vg válasza BoneDragon (#5048) üzenetére


vg
addikt

Ez most rína? - vagy - sírás ahogy te mondanád? :)

(#5050) gyimger


gyimger
őstag

Úgy néz ki, a lényegi részeket gyorsan javítani fogják, helyreáll a rend:

"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.