Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-02-22 22:39:15

LOGOUT.hu

Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2042) maajsz válasza Zoli133 (#2041) üzenetére


maajsz
senior tag

Ha úgy veszed az egész ME2 lehetne egy plothole, mert úgy is értelmes a sztori hogy az első rész után Shep nem hal meg és kap egy infot Hackettől és jöhet az Arrival és a 3. A Reaperek így is úgyis jönnek, ha van Suicide Mission ha nincs. Számomra logikusabb az, hogy Shepardot azért teszik kispadra mert kvázi kinyírt pár százezer batariant és ad1 ez háborús bűn ad2 meg "tanúvédelem" mert lehet így páran mérgesek rá :), mintsem azért mert Cerbeusozott egy darabig és ezzel megakadályozta még pár százezer ember "felemésztését".
Na már most azt értem, hogy az Arrivalt rosszkor triggerelik, erre egyébként van is mod, hogy ne adja be csak a suicide misson után, ami teljesen logikus. Számomra az ME2 mindig is egy ilyen spinoff feelinget adott, ami kicsit kitekint a fő szálról és az Arrival adta azt az érzést, hogy na akkor back to biznisz és lehet kaszálni.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect: Andromeda [Spoiler Alert!] (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.