- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
üdv!
engem is egyre jobban foglalkoztat ez a téma. Olympus e-520-ra szeretnék valamilyen adaptert venni, de még nem jutottam dűlőre, hogy milyet... m42/canon/nikon.
A cél, valamilyen 50-100mm körüli makróobi vásárlás lenne, max 50k értékben. a lényeg a legalább 15-20cm tárgytávolság 1:1-nél, mert főként rovarokat szeretnék fényképezni (ezért is esett ki a zuiko 35mm-ese, pedig találtam 40-ért használtan). Ha tudtok ilyen obiról, akkor már az adaptert is könnyű lesz eldönteni
Valamint tervezem még a későbbiekben egy közepes tele (300mm körüli fix, a 600 eqv. már biztos elég lenne, legalábbis több mint a mostani 300mm.) vásárlását is, madarazáshoz.
nézelődtem már neten mindenfele, de van még jó pár dolog ami nem tiszta...
úgy általában az olympuson mennyire használhatóak a régi objektívek?
fókuszvisszajelzésen kívül nem fog más működni a chipes adapterrel? vagy még az sem biztos?
Meg ez a végtelen nélküliség is aggaszt, bár nem tudom makróobinál ez mennyire játszik, telénél bizonyára kellemetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest