- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
üdv!
engem is egyre jobban foglalkoztat ez a téma. Olympus e-520-ra szeretnék valamilyen adaptert venni, de még nem jutottam dűlőre, hogy milyet... m42/canon/nikon.
A cél, valamilyen 50-100mm körüli makróobi vásárlás lenne, max 50k értékben. a lényeg a legalább 15-20cm tárgytávolság 1:1-nél, mert főként rovarokat szeretnék fényképezni (ezért is esett ki a zuiko 35mm-ese, pedig találtam 40-ért használtan). Ha tudtok ilyen obiról, akkor már az adaptert is könnyű lesz eldönteni
Valamint tervezem még a későbbiekben egy közepes tele (300mm körüli fix, a 600 eqv. már biztos elég lenne, legalábbis több mint a mostani 300mm.) vásárlását is, madarazáshoz.
nézelődtem már neten mindenfele, de van még jó pár dolog ami nem tiszta...
úgy általában az olympuson mennyire használhatóak a régi objektívek?
fókuszvisszajelzésen kívül nem fog más működni a chipes adapterrel? vagy még az sem biztos?
Meg ez a végtelen nélküliség is aggaszt, bár nem tudom makróobinál ez mennyire játszik, telénél bizonyára kellemetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest