Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
-
LOGOUT
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
üdv!
engem is egyre jobban foglalkoztat ez a téma. Olympus e-520-ra szeretnék valamilyen adaptert venni, de még nem jutottam dűlőre, hogy milyet... m42/canon/nikon.
A cél, valamilyen 50-100mm körüli makróobi vásárlás lenne, max 50k értékben. a lényeg a legalább 15-20cm tárgytávolság 1:1-nél, mert főként rovarokat szeretnék fényképezni (ezért is esett ki a zuiko 35mm-ese, pedig találtam 40-ért használtan). Ha tudtok ilyen obiról, akkor már az adaptert is könnyű lesz eldönteni
Valamint tervezem még a későbbiekben egy közepes tele (300mm körüli fix, a 600 eqv. már biztos elég lenne, legalábbis több mint a mostani 300mm.) vásárlását is, madarazáshoz.
nézelődtem már neten mindenfele, de van még jó pár dolog ami nem tiszta...
úgy általában az olympuson mennyire használhatóak a régi objektívek?
fókuszvisszajelzésen kívül nem fog más működni a chipes adapterrel? vagy még az sem biztos?
Meg ez a végtelen nélküliség is aggaszt, bár nem tudom makróobinál ez mennyire játszik, telénél bizonyára kellemetlen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi