Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz JohnyBlue #70949 üzenetére
Ugy allitottam be az autofant,hogy minimum 46%, max 80%, es a mem target 88.
Ha nincs az utcan 40 fok,akkor ez fix 46%-ot jelent.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Out
addikt
-
Melorin
addikt
Vízhűtéses 3080 LHR, MSI AB-ben +1810-re húztam a VRAM órajelét. A VRAM így 74 fokos. Szerintetek hagyhatom így van megsínyli ezt a magas órajelet az alacsony hőfoktól függetlenül?
-
Frozen
addikt
válasz kenwood #70944 üzenetére
Azert restartol a kartya mert valszeg tulmelegszik egy ido utan vegyel visszabb a tempobol. ( Lehet egy kondi melegszik tul vagy barmi x idő elteltevel es az kezdemenyezi a restartott h eldobja a kartya magat egy pillanatra)
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
törölt tag
válasz RealTedMosby #70954 üzenetére
Á, annyit nem ér az egész mutatvány. Csak amiatt lett volna jó tudni, hogy a leendő vevőnek majd tudjak mit mondani, hogy ez most melyik változat is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
Pietrosz
addikt
válasz Hohocali #70936 üzenetére
Tud ez jobbat is szerintem. Most b@sztam el nem kevés időt rá
Igaz csak 3060 Ti de az elv ugyanaz. Képből ítélve csak a PL-t állítottad .
Ram a maxra amit bír, majd én úgy csináltam, hogy megindultam 100% pl-en lefelé a core clockkal. Ahol elkezd esni a hashrate azt a Mhz-et kell megjegyezni. Ezután kell a curve editorban csökkenteni a feszt. Egészen 750-760mV-ig le lehet menni, ha nagyon leveszed vissza veszi a ram clockot arra figyelni kell. Ha csökkented a feszt akkor esik vele a Mhz is, utána kell menni a core clockot plusszolva amíg eléred az elején felírt MHz-et. PL végig 100-on hozzá se kell nyúlni. Nálam így a 3060Ti 130MH/s 106W-ot tud. -
koko52
nagyúr
Tegnap este ethermineon 450Mhs helyett 2.5 GHs-el bányásztam egyik rig-el 20 percig. Ez hogy lehetséges? És hogy lehet visszaállítani ?
[ Szerkesztve ]
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Hohocali
aktív tag
válasz Pietrosz #70959 üzenetére
Igen, én csak gyorsan beállítottam pár dolgot. Próbáltam a feszt is fixen lejjebb venni, de durván beesett a MH/s. Annyi változás történt a képen levőhöz képest, hogy a PL-t 51%-ra raktam, mert néha durván beesett a MH/s (kb. 100-ig le aztán vissza). Így most egész stabil.
Kösz a leírást, ha lesz egy kis időm eljátszom vele. Biztos lehet jobbat is kihozni belőle.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
SzlobiG
félisten
Egy kis szakmai téma:
Adott egy Gigabyte Z390-es lap.
Szerintetek működőképes lehet azaz elgondolás, hogy a kettő M2 foglalatba teszek PCI-E átalakítót meg az egyik slotba egy 4-es elosztót amivel kapok 11 db risernek helyet?
Működőképes lehet ez? Egy 4-es elosztót már használtam korábban minden gond nélkül ment, de itt ugye még az M2 slot is be lenne fogva.
Vélemény? 12 slotos lap kéne, de egyszerűen le van rabolva minden és ezt találtam ki, mert ez a lap adott.
[ Szerkesztve ]
-
Hohocali
aktív tag
Ugy nez ki, bekovetkezett nalam is az, ami a 3060-at probalo forumtarsnal: Ma a windows felrakott 3db update-et, es ujrainditad utan a 3070ti hashrate-je visszaesett 100-110 kore. Eddig semmilyen probalkozas nem hozott megoldast. System restore-t nem tudja valamiert megcsinalni a Windows. Egyelore itt tartok.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
kenwood
veterán
-
Frozen
addikt
Coinbaserol a prora hogy tudok kuldeni. Dijmentesen eth-t?
A pro verzirol az eth tovabb kuldheto? Vagy vissza kell mozgatni a simara?
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Laraxior
titán
Van memory junction a 6600XT-nél. Érdekes, hogy akkor az nVidiánál miért nem kerültek a GDDR6-os verziójú VGAkra...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Hawk1979
őstag
Sziasztok. Egyszerű láma kérdés.
Nicehash kér 1eurót ahhoz, hogy ki tudjak utalni.
Na jó, de hova utaljak egy eurót? -
Laraxior
titán
Most van nálam egy Nitro+, ez pl csak 66W-ból tudja a 33MH/s-t. Persze ugyanúgy nem melegszik semennyire.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
3070-en este feljebb vettem a hűtést mert riogattak, hogy hiába 45 fokos a gpu attól még a memóriának lehet melege.
Az éjjel lement a memória 5000MHz-re, és nem birom visszatornászni, ez mitől lehet? Mag 1230MHz, 750mV, most ilyen kis memóriasebességen 38°Chttps://tinyurl.com/rasoapro
-
Laraxior
titán
válasz rasotamas #70976 üzenetére
Újraindítás?
-
Laraxior
titán
válasz rasotamas #70979 üzenetére
Sose hasznaltam curve-öt.
Jobban be lehet lőni azzal, jatekokhoz mindenkeppen, banyaszatnal nem tudom, csak a csuszkaval szoktam bibelodni"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
aradebil2
senior tag
válasz rasotamas #70976 üzenetére
Én most frissítettem Windowst és Nvidia drivert is, és ugyanezt csinálja! Szerintem ez valami bug az AB/driver oldaláról. Ha változtatok a curveon (lockolni szoktam játékhoz, hogy ne fix locck cclock legyen), akkor amint leokézom letúrja 5000 MHz-ra a memóriákat. Ilyenkor újra rá kell nyomni a tuningot, leokézni, és akkor visszaemeli. De eléggé idegesítő.
Laraxior: Gamer gépben jobb a curve, mert hagyja hogy picit elszálljon az órajel, ami játék közben elég fontos. Egy szaros Terraria esetében is fix 1000 MHz-n 40 mh/s-re visszaesik a termelés, igaz 80 W mellett . Míg ha lelockolom 780 mV és 1300 MHz környékén, akkor vígan kapál 55 mh/s-sel játék közben is a 3070.
[ Szerkesztve ]
-
Pietrosz
addikt
Megjött az utalás unmineable-ről, valóban nincs tranzakciós díj. Hogy mennyit hoz nem tudom mert össze vissza ment a gép most. Akinek hamar össze jön a 0,01 eth esetleg megnézhetné.
-
Frozen
addikt
3080 Ti Fe kártyán nincs lhr?
-
Laraxior
titán
Inkabb semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz MPowerPH #70986 üzenetére
bocsásd meg mester mert rákérdeztem igazából én úgy emlékeztem ,hogy az összes lhr -lesz ,de az fe meg nem lesz korlátozva korábban erről volt szó és azóta nem vettem új kártyát és nem is foglalkoztam a témával.
egyébként köszönöm a választ[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
Nektek is gyaszosan esik a reward? 2minersen 100Mh/s-re vetitve 0.00174 a napi eth.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Frozen
addikt
Felesleges minden heten megkerdezni ahogy novekszik az arfolyam es ahogy novekszik a halozaton a szamitasi kapacitas a 2 fuggbenyebe emelkedik a diff es kevesebbet kapsz.
-
-
q765
tag
Sziasztok.
Nem sikerül össze raknom a Riget normálisan. A kérdésem, hogy ez a CPU és ez a MB
kezel 6 pcie kártyát? Ebbe próbálnék 2*4es elosztót rakni.
Próbáltam úgy, hogy raktam bele egy régi VGA-t a monitornak. Így 4 extra VGA-t ismert fel.
Semmiképp nem kezel 5 -nél többet. Ilyen régi lenne ez a motyó, vagy van valami trükk a biossal?Xeon X3470
Fujitsu D2917-A1Nem szeretnék újat beszerezni, ha ez működhetne...
-
3800+
őstag
-
xabolcs
őstag
Probalj meg valami masik PCIe savot hasznalo periferiat letiltani: halozati kartya, hangkartya, merevlemez vezerlo, USB, ... !
Ha igy mar felismeri, akkor ez lesz az ara a videokartyanak.
Ha igy sem ismeri fel, akkor nincs otletem.aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs