Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zedfanster
csendes tag
válasz subaruwrc #71144 üzenetére
Köszönöm a tippet, megpróbálom. Amikor húztam a memórián, semmit nem ért, hogy a power limiten is emeltem, de most visszaállítottam stock-ra és ismét próbálkozom.
MSI AB-ben a maximum power limit amit enged az 120-as érték.
De amint a memóriát húzom, elkezdi visszavenni a clock-ot és csökken a hashrate...De a fő gondom az, hogy ahogy az inspector is írja, 60% körül ketyeg a power. Akkor is ha AB-ben maxra, azaz 120-ra felhúzom.
Fut az enlargement is bár az nbminer mellé elméletileg nem kell, de mindegy, semmit nem változtat.
#71145Kiskokó: Köszönöm a tippet, beleások a fórumba!
Az egyébként nem tudom jelent-e bármit is hogy amúgy ~2 éve bányából vettem ezt a kártyát. De játékok alatt soha semmi gond nem volt vele, bios-t csak nem moddoltak rajta, vagy igen?
Szerk: közben produkált egyetlen 37.5-ös értéket, eddig ez a rekord. Nem akarok én 50Mh/s-t ami persze lehetetlen is, egyszerűen csak stabilan 40 fölött szeretném látni a hashrate-et.
[ Szerkesztve ]
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aláírás...
-
subaruwrc
félisten
válasz zedfanster #71151 üzenetére
gpu memory hőfokot nem ír ?
lehet a bányászat már kinyírta a padokat és elmelegszik rajta a ram
azért nem jár hash növekedéssel az órajel emelés
1700mhz gpu bőség kéne legyen kifuttatnimadpapa
ja igen ez is jogos -
zedfanster
csendes tag
válasz subaruwrc #71152 üzenetére
MSI AB-ben a monitorozási beállítások között nincs a memóriához kapcsolódó semmilyen hőfok monitorozás.
Esetleg ránézek HWinfo-val vagy keresek valami progit ami mutatja.De ha így is lenne ahogy írod, amiatt hogy a memóriák elmelegednének visszavenné a core clockot memory OC közben? Nekem inkább az lenne a logikus, hogy hiába emelem, nem emelkedne a memória órajel, ahogy a core clock sem emelkedik, hiába állítok be magasabb értéket egy szint fölött.
Itt viszont a memória esetében emeli a frekvenciát, csak csökkenti a core clockot is.Az egyész számomra olyan, mintha valamiért nem jól szabályozna. Érthetetlen számomra miért veszi vissza a core órajelet memory órajel emelése közben, egyúttal csökkenti a fogyasztást is... Ennek az okát keresném igazából.
Az meg már csak az után jönne, hogy elméletileg minden bányász alacsonyabb fogyasztással járatja a kártyát, hogy hatékonyabb legyen az áramfogyasztás/hashrate mutató. Ezzel már nem is merek foglalkozni úgy vagyok vele csak hesseljen, persze hosszútávon jó volna vigyázni a kártyára, hogy azért ne száz százalék fölött pörögjön a fogyasztás mert nem kinyírni akarom a kártyát. Csak most pont az a helyzet áll fenn, hogy 60%-os teljesítménymutató mellett ez a veszély szerintem nem fenyeget...
Mindeközben haver 2060-nal 29 MH/s körül kapirgál... Rendesen szégyellem magam...
[ Szerkesztve ]
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aláírás...
-
Laraxior
titán
Mi a helyzet egyébként az nVidia CMP HX szériájával? Mert nem nagyon látni sehol... Ebayen találtam egy CMP30HX-et, de kb ennyi.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
3800+
őstag
A 6600XT-ről annyit szeretnék csak megosztani, hogy játékra világbajnok a jelenlegi árakhoz képest szerintem, viszont az hogy hatékonyságban a legjobb lenne azt nem tudom megerősíteni. Szinte wattra pontosan ugyanannyit eszik vele a gép bánya közben mint a 1660 Superrel. Szoftveresen persze 20W-tal kevesebbet mutat, de valójában semmivel sem hatékonyabb mint a 1660S...
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
SzlobiG
félisten
Mi a fenétől ugrott így meg a GAS? Asszem várhatok, hogy lemenjen 40-re.
-
3800+
őstag
Probalta mar valaki phoenixminerrel a 6600XT-t esetleg? Mukodik es lehet megadni a bat fajlban a config ertekeket hogy ne kelljen ezzel a retkes amd szoftverrel kuzdeni?
-
Laraxior
titán
Ha windows, akkor afterburner kell csak hozzá, nem kell piszkálni az amd drivert.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Ott a jobb felső sarokban próbáltad már? Ott találsz segítséget, ha beírod a nevem.
Áh, hagyjad, bemásolom megint. Inkább (száz)kétszer legyen a topikban, mint egyszer semA GPU órajelet teljesen le, a vramot meg ameddig engedi fel. Máshoz nem kell nagyon nyúlni, esetleg a ventit tekerd fel addig, amíg úgy gondolod elviselhető.
A vramot mondjuk kezdd olyan 2200-n, aztán 20asával mehet feljebb, figyeld a hashrate-t, ha elkezd lassulni, akkor az utolsó érték lesz a jó.
A Red Devil bőven többet tudott, mint a Nitro+
(Hjaj, de mit is mondok, hiszen a Nitro+ a Zatyaúristen)"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
GabeE3e
tag
válasz Laraxior #71166 üzenetére
Nálam meg tönkrement egy Strix 3070 ventije, viszont a gainward os meg nem, akkor a strix oc szarabb, mint a gainward phoenix? Szerencséd volt azzal a Red devillel, lehet a következő 10 meg roszabb lesz, mint a Sapphire, ez totál zsákbamacska.
1080p gaming kártya, egyik se melegszik, szerintem azt érdemes venni, amit a legolcsóbban megtud szerezni az ember[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz GabeE3e #71167 üzenetére
Azért már az árulkodó, hogy a Red Devil 6+8pinnel szerelt, míg kb az összes többi 6600XT csak 1x8pines tápcsatival van.
-
3800+
őstag
válasz Laraxior #71166 üzenetére
Köszi meg is van! És teljesen jogos csak nem rémlett hogy volt konkrét beállítás írva régebben ezért nem is kerestem rá.
Annyi különbség van nálam, hogy 1295-ig engedi lehúzni a core frekit. De így is rendben vannak az értékek. Phoenixre lehet rápróbálok mert ott viszont afterburnerezni sem kéne .
Szerk: Gyors böngészést követően arra jutottam, hogy a Phoenixminer egyelőre nem stabil a 6600XT-vel.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Mennyi lett a vége? 33-34MH/s? Mennyi wattból?
#71169 Shkiz0: Szerintem a plusz táp miatt ment a ram jobban Azért a hűtése korrekt lett, tápcsatik ide vagy oda
-
uszid94
tag
válasz Shkiz0 #71124 üzenetére
És szerintetek ilyen videókártya árak mellett megéri beruházni egy komolyabb gépre és bányászni? Mert ha azt mondjátok igen befektetek rá jóval több összeget csak legyen valamibe befektetve a pénzem… ahogy látom itt mindenki még jó időben jó áron vásárolta a gépét, ezért nekik nagyon megéri…
Ahogy nézem az rtx 3060 ti bol egész korrekt 58 mh/s t alapból ki lehet hozni és árban nem vészes … egyébként az hogy lehet hogy ez a kártya 8 gb os mégis gyorsabb mint a sima 3060??? Vagy szerintetek a 3060 ti árából ki lehetne hozni jobb videókártyát? Minimum 4 db kártya beruházására gondolnék… azért azzal már lehet mit kezdeni nem? Válaszokat előre is köszönöm!! -
Laraxior
titán
válasz uszid94 #71173 üzenetére
Szerintem olvassal kicsit a temaban, mielott elbukod a penzed.
Mert ha te most betiplizel az elso boltba hogy neked kell 4db 3060ti, akkor elegge nagy lesz a meglepi, hogy a 240MH/s helyett talan a felét fogja tudni jo esellyel."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
llacee
őstag
válasz uszid94 #71173 üzenetére
Számold ki egy excelben.150MH a jelenlegi árfolyamon kb 100eFT/hó
3db 5700-assal, ami régi, de még valameddig garanciális kártya ~160MH használtpiacon 250-320 között mozog /db.
Tehát 800e+ ból van havi 100e, tehát 8hónapig 0-24 akkor 0án vagy kb.Inkább vegyél belőle 2-3 kriptót és nem kell kártyával vaiálni.
-
3800+
őstag
En valamiert nem szeretem csutkan jaratni a kartyakat. Igaz ennek meg nem tudom hol a vege de 1 mhs-nyi OC csokkentest szoktam hagyni mert igy akkor kb nyugodtabban alszom es ennyi. De majd raprobalok hol a vege mert kivancsiva tettetek.
-
P3Dr0
senior tag
Tud valaki megbízható ASIC miner boltot ami itt van európában? Rengetek a fake, scam ASIC al foglalkozó oldal és már magam sem tudom melyik az ami valóban működő site. Gyártótól most nincs kedvem rendelni mert sok idő, körülményes vamintezes....srb.
-
-
koko52
nagyúr
Mennyit kell várni a 40Gwei-re? Lassan 1 napja áll a kiutalásom és beéri a következő . Eddig nem volt ilyen, pár óra alatt megkaptam.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
válasz aradebil2 #71185 üzenetére
Az drága. Érdekes, mert hiveon azonnal kiküldi és ingyen. Lehet minden gépet átpakolok oda.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
koko52
nagyúr
Volt ilyen nekem is. Egy kártyával telepítettem a drivert és utána dugtam rá a többit.
-
krepp
tag
Nem egészen értem ezt a "pool-ról kiutalás nem jött meg" azonnal, "jaj-jaj lenyúltak" aggodalmakat. Aki bányászik szerintem minimum hónapokban gondolkodik, ha nem években..
Tényleg számít az ha akár egy hetet késik? (Mert nem csökken a gwei limit alá a tarifa)
A másik dolog, ahogy itt olvasom, elég sokan a leg kisebb kiutalási egységet állítják be. Amivel csak azt érik el hogy, arányaiban sokkal több ETH esik ki a zsebükből a sűrűn, gyors kiutalások miatt..
Miért?
Én Flexpoolon vagyok ott visszamenőleg egy csomó infót látni a kiutalásokról, annak díjáról, átlag díjról, és engem pl ez világosított fel, hogy mennyi pénz marad "bent" .
Az "ingyenes" kiutalásról meg az a véleményem hogy szerintem nincs olyan, ezer százalék hogy azt valami rejtett módon megfizeti az ember.
Szerintem a kriptóban hatványozottan igaz: "Nincs ingyen ebéd."
Akkor én inkább választom a "fizetős" szolgáltatást, ami átlátható, és talán nem lehúzó...
Vegyétek magatokra egy vagy több kérdést, kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek."Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
2018
senior tag
velemeny az van. Neha eleg heptikus az eth arfolyam. En eladasra jatszom. Ha kesik a kiutalas, akar penztol is el tudok esni. Es nem a legkisebb kiutalasra van allitva, mert az 0.005 , nekem 0,05 nel utal ki. Ami 9 nap amire osszegyulik. 9-10 nap eleg sok minden tortenhet az arfolyammal..
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
a 3070 megy többet valakinél mint 69mh eth-ban?
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
kenwood
veterán
válasz GabeE3e #71167 üzenetére
Nekem is sokkal jobb a red devil ,mint a nitro+ rx 6800 mindenben (homerseklet,fogyasztas,hashrate)
Persze ez meg mindig csak ket pelda,ettol meg lehet altalanossagban jobb a Sapphire.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
RealTedMosby
tag
válasz zedfanster #71153 üzenetére
Hülye kérdés, de adminként fut a miner? Mert amúgy az mt paraméter hatástalan. Az ETHPill már nem kell egyikhez sem, pont azt váltja ki az a mt. Itt több 1080 is fut, 32-35 közötti tempókkal (37 is menne, de akkor már fogyaszt, mint az állat, kb pont annyival többet, mint amennyit termel, így inkább nem erőltettem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest