Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
krepp
tag
Értem,
a "sok minden történhet az árfolyammal", teljesen igaz, de ez nem csak hátránnyal járhat, hanem előnnyel is.
p.l.: ha Juli 29 helyett Aug 8.-án váltott valaki 0,05ETH-t az 43$-al többet kapott volna..Így visszatekintve, az azonnal gyorsan váltásnak, egy várható nagy korrekció előtt van leginkább értelme. ATH közelében...
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
koko52
nagyúr
Legyen nálam, akkor van jó helyen. Shortolok vele, ha náluk van nem dolgozik a pénzem.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
aradebil2
senior tag
Igen, az ingyenes kiutalást azt ethermineon a pool fee fedezi. De ha nem Polygonon küldöd hanem mainneten akkor is leveszik a fee-t, és még gast is fizetsz.
koxx: nem drága, Binance és még pár váltó támogatja a Polygonon való depositot, maticot ingyen szerzek faucetből, tehát még pár centet sem kell fizetned, így tényleg ingyenes.
-
zedfanster
csendes tag
válasz zedfanster #71151 üzenetére
2 nap kutakodás után sem javult meg. Összvissz annyit sikerült elérni hogy +120 power esetén 37.5-tel hessel.
Estére bekapcsolva hagytam a gépet hadd túrjon és reggelre azt vettem észre magától leesett 37.5-től 32-33-ra a hashrate, a core clock valamiért ellustult és leesett 1493 Mhz-re.... Indítottam egy asztali ablakos játékot (raid shadow legends) ekkor észbekapott a GPU, emelte a core clockot 1800 Mhz fölés és a hashrate felment vissza 37-re úgy, hogy fut a játék...
Ez mia fene, hogy ellustul a gpu vagy a miner nem akarja kihasználni a teljes teljesítményt?
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy aláírás...
-
Zizi123
senior tag
Egyebkent az LHR vedelmet miert iktatja ki RTX 3060 LHR-nel ERGO banyaszasnal pl a youtube?
Vagy az ETH-t akkor miert nem??? -
Frozen
addikt
válasz GabeE3e #71211 üzenetére
majd külön a te kedvedért gyártok még párat jó?
egyébként pont nem a trex meg az ethermine oldal az ami a sebességeket valótlanul jelzi ki ,ha bányászol ezt azért kellene tudni
aerosmith
ha jó modelek vannak nálad érdemes megpadozni,[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Kiskokó
veterán
válasz Frozen #71210 üzenetére
Rendkívül érdekes , és ráadásul még el is jár 108W-ból
Nekem 59-60Mhs-nél is 118-120W-ot eszik.
Érdekessssssss(Biztos, hogy nem simán finomhangolva van, hanem bele van nyúlva a VGA-ba... vagy nem tudom. Én nem értek ehhez, de még soha nem olvastam 63nál nagyobb értékről 3070 esetében.)
Vagy ha nem akkor lökd az infót a beállításokról, mert 2 3070-em is van.
2x9 = 18Mhs pluszba azért nekem is jól jön. Az már egy gtx1060-6gb pluszban XD[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
krepp
tag
válasz zedfanster #71209 üzenetére
Settings gomb, ott a payout meg a gas limit is, én max 35-40 gwei-t javaslok.
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
Frozen
addikt
-
kenwood
veterán
válasz aradebil2 #71217 üzenetére
Ezzel o is tokeletesen tisztaban van.
Azert ugy irta meg a #71192-t , mert tudta, hogy ra fognak harapni, es majd kontrazhat a screenshottal.
Ugyanezt csinalta a hetvenx fokos 3080-nal is.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Frozen
addikt
válasz aradebil2 #71217 üzenetére
nekem az asztali kb olyan 63-64 környékét tud ha kopra felhúzom akkor megy kb 65 el ,de 59 en járatom mivel hosszútávra terveztem velük.
Nyilván a mobilt sem ennyin hajtom 24 be csak megmutattam hogy elvileg ez is 3070 és mennyivel gyorsabb.Kenwood 41c (mag) / 76 c (mem) 100.52 mh val még mindig a 3080 Ezt akár elhiszed akár nem, én csináltam a padozást és az újrapasztázást is.és ez egy asus oc strix nem egy gatyi model amiből levan sporolva a réz
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
ha te mondod biztos,úgy van
főleg úgy hogy még a 3080 on sem megy a memoria 30 fokos szobában 76 fölé mi? ehez képest több embernél is 90-100 fok szóval ezt inkább nekik írdHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
-
mihione
őstag
Hali!Aki jartas a coinbase pro sepa kiutalasban irjon mar privatban pls,nem jo neki a revolutos iban szam valamiert :/
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Kiskokó
veterán
válasz Frozen #71216 üzenetére
Én nem néztem, de már látom.
Most már csak azt nem értem, ha te ezt tudod, hogy laptop VGA-ról van szó. Sőt tudod azt is, hogy a te sima asztalid 63mhs körül megy de nem hajtod csak 59-60-al.
Tudod azt is, hogy a te LAPTOP VGA-d 69-et tud.
Tehát tisztában vagy a 3070 tudásával, tisztában vagy azzal, hogy a laptop verzió valamiért többet is tud.Akkor teszem fel a kérdést, mi értelme volt az alap kérdésednek ? Ami még félrevezető is...
"a 3070 megy többet valakinél mint 69mh eth-ban?"
Mit vártál, hogy a laptop 3070-el bányászók tömkelege (rajtad kívül szerintem kb senki) majd helyesel? Vagy most komolyan mi értelme volt a kérdésnek ebben a formában. Mert így ebben a szituációban egyszerűen NEM ÉRTEM!
Te tényleg azt élvezed hogy szopatod itt a népet?
Eddig nem szóltam bele amiket beszéltél, Sőt ha vissza olvasol volt, hogy melléd is álltam...
De ezt már tényleg nem tudom mire véljem. (bocsi, mert tudom csak nem írom le)[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Kiskokó #71229 üzenetére
Azért annyi, ha lejár a garancia vagy elviszed valakihez aki ért hozzá és ügyesen megcsinálja akkor sokkal jobb értéket kapsz továbbá több oc-t is bír el a kártya mivel jobb a hűtés.Kiskokó
Az is egy 3070 es akármelyik irányból nézzük ,nem tudhatom ,hogy pont neked milyen gpu van a bírt tokodban vagy ép másnál. Kártyák és kártyák közt is van különbség ezt is mindenki tudja.ez kb olyan ,hogy van akinek a 3070 megy 60 felett van akinek meg nem megy felette. Nekem egy ideje mennek a kártyák biztos vagyok egyébként benne ha szétszedném újra a 3070 es kártyákat és új padok kerülnének rá meg paszta tuti hogy stabilan menne 65 el vagy felette ,minden komolyabb erőfeszítés nélkül.
Ez kb olyan mint amikor a 3080 at is felraktam ujrapadozás után azt itt hitetlenkedtek jopáran aztán amikor fotokat is raktam jött hogy tuti kamu meg telefonal csináltam stb az utolsó szalmaszálba is belekapszkodtak mert nem hitték el ennyi. Mindenki azt hisz el amit akar ,de egyébként feltettem a kérdést és senki nem válaszolt rá csak kötekedik hogy annyi nem lehet és stb.. ha több van valakinek akkor írjon rá ha meg nincs semmije akkor ne írja hogy neki ép 60 al megy mert pont ez a felesleges.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz Frozen #71231 üzenetére
Én ezt értem amit mondasz, persze van különbség, de amikor kirívóan eltér a 69Mhs-el az érték... de még csak oda se írod hogy Laptop vga.... Mit vártál, hogy valaki beírja, hogy neki megy 72-t is ?
Teljesen rosszul tetted fel a kérdést, vagy szimplán tényleg csak próbálsz trollkodni...Csak, hogy értsd, ha én a helyedben lennék így nézett volna ki a kérdésem :
"Van egy Laptop 3070-el és 69Mhs-t tud . Valaki tapasztalt már ilyet, hogy az asztalihoz képest eltér ennyivel a laptop vga ? Esetleg lehet e többet kihozni belőle?"
[ Szerkesztve ]
-
Frozen
addikt
válasz Shkiz0 #71237 üzenetére
így van köszi Shkiz0 igaz neked köszönhetem az infot utánad csináltam én is
olvas vissza a topikokban Shkiz kisebb venti profillal nyomja ha jól emlékszem 60-65% körül csak nálam meg 85% volt már akkor most már 90.[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
válasz F_Balazs #71244 üzenetére
Alapesetben mem bandwidth a limit, kiveve, ha valami megfogja. Az asztalinal is 14000 a default, azt is huzhatod, pl. 3070 Ti-nel kb. ugyanaz 19000, csak az limitalt hashratileg. Szoval nincs ilyen osszefugges, hogy az asztalinak gyorsabbnak kell lenni egy mem bandwidth limites esetnel, mas clock, mas timing, es maris tok fuggetlen az eredmeny.
-
Zizi123
senior tag
válasz F_Balazs #71244 üzenetére
Nyilvan sehol. Pont ezt szoktam elmondani a kedves ugyfeleknek, amikor gamer notebookot szoktak venni, hogy szerintuk miert van 1 komolyabb videokartyan 3db 8-9cm-es ventillator, ha 1db, vagy jobb esetben 2db kis 4cm-es is letudna huteni a kartyat???
A komolyabb videokartya kis tulzassal olyan sulyu, mint 1 notebook. Ha 1 3 ventis 1kg+-os hutoborda 3 ventivel 100 fokon tudja csak tartani a memoriat, akkor az 1,5cm vastag notebookba (2kg mindenestol) ne legyen mar magasabb orajelu a memoria, es erosebb a VGA, mert tojast lehetne sutni rajta...
Szerintem... -
Frozen
addikt
válasz Zizi123 #71246 üzenetére
Ez üzleti fogás pusztán amit írsz.
A legtöbb kártyán csak 2 db ventilátor van, ezen felül a nagy méret és a desinghez igazitott borda nyomja a súlyt amit gy kecsegtetően el lehet adni. Nekem van pár kártyám a hátsó felén semmi értelme a bordáknak és az utolsó ventinek kb mert szinte szobahőmérséklet vagy talán picit langyosabb. A mobil grafika meg azért lényegesen kevesebb áramot vesz fel ergo nem termel annyi hőt hogy keljen rá 1,5kg borda meg venti, itt kevesebb cuda magés transitor is van meghagyva ,ami álltal nagyobb hézagot tudnak hagyni így jobb a hűtési lehetőség is. szóval bizony az a 2 pici ventilátor egy jó vrm el és ha allulról megnyomatod +2 extra ventivel bizony egész szép tempeket fogsz látni anélkül,hogy megfőne a tojás.Sehol nincs 100 fokon a memoria csak azoknál a akik a gyári gatyi megoldásokat használják és lusták vagy nem merik lepadozni a kártyát.
egy komplet repasta +újrapadozás után default értéken tuti hogy nem megy 55-60 fok fölé a 2 kilos kártya az más ha agyon huzod. Amugy még annyi hogy a gddr6 kevésbé melegszik mint egy gddr6x ergo az a 76-100 fokos tempek gddr6x nél vannak ..raktam fel egy videot ,a csatornámon ott van egy test pl amit lefutattam jól láttható hogy a 3dmark alatt sokkal jobban meg volt terhelve az egész gép mint a +2000 memoriás miningel
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest