Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Hamar itt lesz, egyedi megnyilvánulásai megmutatják majd melyik az új reg-je.
Amúgy 1X évesen nem tudjátok de ingatlan mágnás is volt külföldön. 200k eurókat nyert ingatlan bizniszeken. -
koko52
nagyúr
Jah, anno felesben hagytam. Kár volt, de hát jósgömb híján.... 80 000 a BTC. 100-nál adok el.
-
koko52
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
Most a KYC-től (valami CB rész ez is) kerestek meg:
"Kérjük, vegye figyelembe: A számlájáról levont összegekkel kapcsolatos aggályait belső vizsgálati csapatunkhoz irányítottuk. Nyomozócsoportunk a xxxxxxx-es ügyben kereste meg Önt."
- Bekértek most Személyis-CB verificaction , dátumos papírra írt szelfis képet. -
koko52
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Írtak rám redditről, mások is jártak ugyan így. Csoportos perhez gyűjtenek károsultakat, mert ugye az ilyen kis milliós összegekkel nem érdemes pereskedni, anno leírtam mekkora költségek vannak vele. Gondolom valami komolyabb arc CB-re koppintott, hogy utána kéne nézni mi a fakk volt ez.
-
koko52
nagyúr
Coinbase fejlemény: a semmiből (április) elővették az ügyemet és belső vizsgálatot indítanak.
-
koko52
nagyúr
válasz
k1raly
üzenetére
Most "fillérekért" lehet pakolni. A kurmány betett mindenkinek, a telepítők nyakán ott a készlet + munkájuk sincs. Viszwattra fel kell (lehet?) rakni, ha lesz támogatás akkor meg okosan be lehet vinni. Akku támogatás biztosan lesz.
Én most a szomszédnak adom el a felesleget 20FT-ért. -
koko52
nagyúr
válasz
Celithrandi
üzenetére
Én a játszós pénz felét anno pont a CB-ről vittem át Krakenre, amikor zuhant a CB a tőzsdéken. Sajnos nem az egészet. Ott most is érintetlen.
-
koko52
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Az, hogy megosztottam mi történt nem sírás. Kérdést tettem fel ki merre menne ilyen ügyben, illetve okulva belőle áthelyezik a tőzsdéző coinokat más szervezethez. Ha ezt képtelen vagy felfogni az a te bajod. Hozzád egy szavam nem volt eddig sem és ezután sem lesz. Görgesd nyugodtan tovább vagy tilts le bánom is én! A lottó és CB belső lopás hasonlatod szintén bizonyítja, hogy csak egy troll vagy és fogalmad sincs arról miről van szó.
-
koko52
nagyúr
válasz
Frozen
üzenetére
Ez játszós pénz volt, adtam-vettem, árfolyam függően. A nagy összeget kivettem + hardwalletben van. Ha neked természetes hogy egy váltó ilyet csinálhat akkor csak sajnálni tudlak. Amúgy meg a te figyelmeztetésed és hozzáértésed számomra full irreleváns mert szart se tudsz az egészről csak egy károgó troll voltál itt mindig is.
-
koko52
nagyúr
Pontot tettek a végére. Röviden: USA le se szarja az ilyen pitiáner ügyeket, nem válaszolnak semmire. Ezt már anno közölték velem. Szóval így jártam. Jelzem, azóta se törtek fel nálam semmit, kísérlet sem volt rá. Nyomozó szerint több ilyen eset is volt már, ez CB belső munkálata. Csak kis összegeket (10 000 euró alatt) lopnak el, inaktívabb fiókokból, mert olyan drága a nyomozás, hogy senki nem vállalja be. Nekem 4500 eurót lopott el a CB, 6-8k ért vállalta volna külföldön ügyvéd minimális siker ígérettel.
-
koko52
nagyúr
Megvolt a feljelentés, röviden annyit, hogy le kellett betűznöm az ETH-t és elmagyarázni mi az a 2FA meg biometrikus ujjlenyomat. Majd volt privát kérdése, hogy a Revolutot hogyan kell használni. Szerencsére tovább adják az ügyet a kiberbűnözési osztályra.
-
koko52
nagyúr
Holnap kell bemennem a rendőrségre az ügy miatt. Előre tájékoztattak, hogy sok ilyen esetük van kimondottan a CB ellen. Kiküldik USA és Írországba a többi mellé, de eddig soha még csak válaszra sem méltatta a Magyar rendőrséget egyik hatóság sem. Van esetük ami már több éves.
-
-
koko52
nagyúr
A coinbase lezárta az ügyet. Ha nem tetszik forduljak a hatóságokhoz. Azt tudja valaki hogy ezek hova tartoznak? Melyik ország?
-
koko52
nagyúr
CB küldött linket, ahol megnézhetem a bejelentkezéseket, láss csodát, nem hogy én még más sem jelentkezett be 03.28.-án. Utolsó bejelentkezésem több mint 1 hónapja. Ezen hol van hogy hollandiában bejelentkeztem?

-
koko52
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
És ki hogy bizonyít bármit is? Mert jelen esetemben ugyan úgy használok minden fiókot, 2FA-t semmit nem törtek fel. CB szerint meg az én hibám és kész. Pedig elküldtem nekik minden képet a virusírtó naplótól, bejelentkezési kísérletről, hozzárendelt eszközökről. Sehol semmi nyoma, hogy feltörtek volna.
Csak azt nem tudom melyik szervezethez lehet fordulni, aki hivatalból foglalkozik az üggyel nem pedig 2misiért. Mert ennyi erővel bárkit legombolhat egy CB dolgozó, mert tudja hogy pár ezer euróig senki nem indít ilyen drága kivizsgálást. A legdurvább, hogy reddit CB posztomhoz a support már le is tiltotta, hogy hozzászóljak.
-
koko52
nagyúr
Hát ez a szál nem lesz jó. 2 milliót befizetve talán visszaszertik az összeg 70%-át. Hát a teljes összeg nem volt annyi. Értem én hogy drága meló, de ez csak sok-sok millió esetén érné meg. Itt a crypto legal ajánlata
:
The amount that can be recovered in fraud cases can vary depending on the circumstances, typically falling within the range of 70% to 85%. However, it is possible in some instances to retrieve the entire stolen amount. Acting quickly is essential in these situations, as time is of the essence. Therefore, we highly recommend taking prompt action to increase the likelihood of a successful recovery.
You can find more information about our legal and forensic services at the following link: https://www.cryptolegal.uk/crypto-asset-recovery
In regards to our legal fees, we can offer a flat fee of GBP 3,800 (plus applicable taxes), and a 5% contingency fee on any funds successfully recovered, which can be paid both in FIAT (USD | EUR | GBP) or via cryptocurrency assets (BTC | ETH | BNB | USDC). -
-
koko52
nagyúr
Első körben teljes leszarás:
Hi Gabor,
Thank you for reaching back to us. We understand that you have experienced unauthorized activity in your account. We recognize how important this issue is and we understand this is not the most ideal experience but rest assured that we will provide support where we can. To sort this out, please refer to the information below.
Our records show that on March 28, 2024 PST your Coinbase account was accessed from the IP address 84.30.69.202 located in KATWIJK, SOUTH HOLLAND, THE NETHERLANDS.
If an unauthorized third party accessed your account, it’s likely that your email account, password, 2-step verification codes, device, or some combination of these, were compromised.
During the compromise, the attacker was able to sold your assets. Please refer to the information below:
On 2024-03-28, 13:39:47 PDT - Sold Ethereum - --------
On 2024-03-28, 13:39:47 PDT - Sold Ethereum - ------
On 2024-03-28, 13:39:49 PDT - Sold Bitcoin - -------
On 2024-03-28, 13:39:50 PDT - Sold Bitcoin - )--------
In addition, they were also able to verify a new payment method and completed a withdrawal on 2024-03-28, 13:40:13 PDT amounting to €-----------
Keep in mind that account holders are responsible for the security of their devices and credentials used to access their email and Coinbase account, and as such, are responsible for any activity that occurs when those devices or credentials are compromised.
As you regain access to your account, we strongly recommend that you look for any transactions you did not authorize by following these instructions:
1. Generate a transaction history report here: https://www.coinbase.com/reports.
2. Review the report for any unauthorized transactions, trades, or cryptocurrency sends.
3. Review your activity logs by going to your Account Activity: https://www.coinbase.com/settings/account_activity.
Please report this to law enforcement agencies in your country:
United States - https://www.ic3.gov/complaint/default.aspx/
Canada - https://www.getcybersafe.gc.ca/cnt/rsrcs/rcvr-scm-en.aspx ???????
Europe - https://www.europol.europa.eu/report-a-crime ??????? ???????
UK - https://www.actionfraud.police.uk/ ??????????????
We will cooperate with all law enforcement investigations.
We understand that your account may have been compromised and unauthorized activity occurred. Unfortunately, due to the technical nature of most digital currency networks, it is impossible for us to reverse these transactions and we are unable to provide any mediation with this matter. Digital currency transactions cannot be reversed or cancelled on the blockchain.
Therefore, while we are sympathetic to your situation, Coinbase is unable to reimburse you for your loss nor are we able to reverse this transaction. We understand that this may not be what you would like to hear at this time, but we want to make sure we set the proper expectations for you.
To learn about other safety measures you can take to protect your account, please read this help article: https://help.coinbase.com/en/coinbase/privacy-and-security/data-privacy/how-can-i-make-my-account-more-secure?ref=es???????.
We hope this information is helpful to you in showing why Coinbase came to this decision.
We hope for your understanding regarding this matter. Please feel free to reach us back if you have any additional questions.
Regards, -
koko52
nagyúr
válasz
Reggie0
üzenetére
Alá is támasztottam mindenhol, hogy miért nem az enyém. Rajtuk kívül egyetlen helyről sem érkezett törési kísérletről még figyelmeztetés sem. Pedig a 2FA fiókom 6 helyhez van hozzárendelve. És a gmail fiókom is sértetlen. Ami rés lehet az a remote desktop, de azt muszáj használnom az üzleti dolgok miatt. Viszont megnéztem és azon a napon nincs semmi az előzményekben amit nem én csináltam, illetve amikor gép elé kerülök és használtam akkor van egy értesítés is hogy távoli irányítás volt. Valamint PIN védi azt is (ami nincs megjegyeztetve sehol) és látom az aktív/hozzárendelt eszközöket. Egyébként ez is google fiókhoz kötött.
Kaptak mindenről fotókat bőven, a saját zárolásukról is az utalás pillanatában. A véleményemet is megkapták, meg azt is mit fogok tenni ha nem kapom vissza a coinokat. -
koko52
nagyúr
Végre megtalált e-maiben a coinbase support. 9 pontban bekértek mindent amit lehet. Nagy része olyan amitől távol állok és az én hibám lenne.
1. When was your last successful login and the authorized action on your account?
2. Which actions were not authorized by you? Please list them, including the amount and timing.
3. Was the device(s) that you use to access Coinbase in your possession during the time of the unauthorized activity?
4. Were you in touch with any customer service representative via phone or social media during the time of the unauthorized activity? If so, please provide us with the phone number or URL/web address.
5. Have you suffered any noticeable interruption in your phone service or been a victim of a phone port/sim swap?
6. Have you received any unrequested emails or SMS messages claiming to be from Coinbase that prompted you to click a link and enter your login credentials? If so, please send us a screenshot of that message so we can take a look.
7. Do you use or do you have any remote desktop software installed on your device?
8. Have you recently installed any software or browser extensions? If so, be sure to run a malware scan on your device, and let us know if you found any malware infection.
9. Can you provide any other information about how your device or credentials might have been compromised? -
koko52
nagyúr
válasz
madpapa
üzenetére
Igen, bekapcsol 3 szakit. Abból az egyikkel küzdök. A mobilos CB walletot hozzá kellene kapcsolni a CB fiókhoz a 12 Phrase kóddal de nem engedi. Állítólag ahoz kell valamennyi pénz vagy kripto a walletra, de nem lehet hozzáadni mert minden pénzügyi tranzakció zárolva van ott is.
-
koko52
nagyúr
Kiraktam Redditre, itt nyomonkövetheti akit érdekel: [link]
-
-
koko52
nagyúr
Nem adok el telefont soha, a régiek itt vannak a fiókomba. 2FA fiókot ha ellopták akkor nem működne nálam, mert új telóhoz rendeled. Ráadásul coinbase csak úgy lép be másik gépről, ha teló appommal engedélyezem még a saját PC-men is csak így megy. Feljelentést tettem rendőrség kiber bűnözés osztályán, hátha CB felgyorsul és vállalja a felelősséget.
-
koko52
nagyúr
Na ezt adjátok össze! Beléptem a fiókba, hogy kifotózzam nektek a BTC és ETH váltást majd a kiutalást a bankszámlára. És! Voila! Eltűnt a kiutalás, csak a váltás van meg. Egyenlőre nulla a fiók tartalma, de kezdek reménykedni.
-
koko52
nagyúr
válasz
madpapa
üzenetére
Supportnak írtam, hogy ezt hogy a faszba hozták össze? Észlelték, hogy feltörték és zárolták is azonnal, mégis lenullázták a számlát. Ott az idegen számlaszám is. Szóval nyakig sárosak. Ellenőriztem, a fiókomban él a 2FA, bankszámlaszám hozzárendelés is egy kész procedúra, mégis megcsinálták 1 percen belül mindent, gondolom robottal. Szóval ebben qrvára benne vannak biztonsági réssel. Egyenlőre annyi válasz egy külön kóddal hitelesített e-mailen, hogy rengeteg a megkeresés, türelmet kérnek. Ha engem törtek volna csak fel (2FA-t), akkor a többi váltóhoz is hozzá fértek volna, de sehol semmi egyenlőre. Csak el ne kiabáljam!
-
koko52
nagyúr
Feloldották a fiókomat. Beléptem, teljesen üres.
Kiutalták a teljes összeget egy számlára. Most hova tudok/kinek írni? -
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz
bobalazs
üzenetére
Van igen. Nem használtam hetek óta. Eleve kellett volna értesítő, hogy új eszközről intéznek valamit, majd ezt megerősíteni SMS-ben kapott 6 jegyü kóddal. Az appom újlenyomatos + kód is kell + 2FA az utaláshoz. Euro walletre kiutaláshoz kellet új bankszámlaszám is ami igen nagy procedúra, szóval rohadtul nem értem ezt hogy lehet megcsinálni.
Egyenlőre nem tudok bejelentkezni sem, e-mail supporttal küzdök. -
koko52
nagyúr
Most kaptam CB-től üzenetet, hogy feltörték a fiókomat. Mindent zároltak, elméletileg nem ment el semmi. Most napokig nem lesz hozzáférés. Minden igazolványt újra kell küldenem, fotó + videó + hangfelvétel is kell magamról.
-
koko52
nagyúr
Járt már valaki úgy, hogy feltörték a coinbase fiókját? Jött értesítés hajnalban, hogy euró tárcára kiutalás kezdeményezés történt az ott lévő ETH majd a BTC-re is. Aztán jött értesítés, a küldés elstartolt és 30 percen belül megérkezik. Majd rá 1 percre 2 értesítés, hogy zárolták a fiókomat gyanús tevékenység miatt és oldjam fel a személyimmel és egy selfivel? Ez hogy a faxba lehetséges amikor 2FA védi a fiókomat és csak a telefonomról tudok belépni. Most épp semmivel, amíg ezeket meg nem csinálom. Illetve most ha feloldom elmegy az utalás? Mert az igen fájdalmas lenne. Ellenőriztem, nem scam levelek és tényleg zárolva van a fiókom.
-
koko52
nagyúr
válasz
fireman123
üzenetére
Közben már megvan, köszi! Megy a gép, hiányzott már a kliens képe! 😁 Már csak optimalizálni kell a fogyit.
-
koko52
nagyúr
Már az elején elakadtam, tudja valaki hol lehet megbízható BTG walettet találni? Coinbase, Krakennél nem lehet BTG adresst létrehozni.
-
koko52
nagyúr
BTG-t túr valaki? Azt hiszem leporolok egy riget rá.
-
koko52
nagyúr
Krakenenre tettem át coinbase hiszti idején (2022.04) ETH-t és BTC-t. Megnéztem most mi van vele és látom hogy tettek hozzá ETH PoW-ot. Ez mi? Mert olyanom sose volt. Nem kötöttem le semmit. Ez valami reward, hogy tartok ott coint?
-
koko52
nagyúr
Költeni lehet, feltölteni, fogadni nem.
Adózás alól meg nem kibúvó. Ha rád száll a NAV akkor a Revo is kiad mindent. Ahogy minden más bank, PayPal is. Nem a Revo miatt szállnak rád, hanem ha képbekerültél egy másik ügy folyamán. De kiad mindent a Coinbase, Kraken, Binance is, ha kérik.
De lehet ügyeskedni kiadásokkal. Vettél kártyákat használtan. Van adásvételi xyz néven aki meg lehet nem is valós, az meg már nem rád tartozik. A kártyák meg meghaltak és kidobtad őket.
-
-
koko52
nagyúr
Hobby= ha valami leköt, szórakoztat. Ezt más nem tudja megítélni, hogy kit mi köt le és találja szórakoztatónak. Mint hobbit nem űzzük folyamatosan, ha pl hétvégente foglalkozol vele 1 órát akkor is hobbi. Mondjuk 100+ VGA foglalkozósabb mint 1-2-3 vagy 1 rig. Ezen kár lovagolni. Nem azért van hobbink, hogy keressünk vele (pl horgászat). És ha már horgászat, tesómnak kb 5 misijében van a horgászat. Évente hazavisz kb 10kg halat. Mikor térül meg? Egy 100k-s bot 5 év múlva mennyit ér? A motorcsónakja ami 3 misi volt 5 év múlva mennyit ér. Van cross motorom is, na az drága hobbi. Hagyjuk már ezt...
Én nem járatom most a rigeket, pedig napelemem van. De nem adom el a kártyákat, mert újra fog indulni szerintem. Ha meg nem akkor na bummm. Sokszorosát visszahozták az áruknak. Majd odaadományozom ismerős gyerkőcöknek. Pár nagyvastól megszabadultam 3080/ti ezeknek zavart az elcseszett gddr6x memóriája. Padozás után sem mentek 85-90C alá, csak Frozennek volt fagypont alatt és hűtötte vele a szobát.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És hogy találnak meg akárkit is? Elfogadott szerződés hol található? Ne má' 

:
Fasza egy oldal akkor az is.
hát én se hagyom annyiban.
) el egy bankszámlára.