Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmissz
senior tag
Köszi a segítséget mindkettőtöknek. Ebayről lesz akkor valszeg.
Ha még lehetne kérdésem:
Hogy a pékbe lehet belerakni ebbe a lapba 4 db kártyát riserrel, ha csak a 3 kék slotnál van "jó helyen" a kis vágás? A többinél fordítva áll.
Továbbá milyen PCIE sebesség kell a maximális kihasználtsághoz?
Ezt néztem ki, de láttam olyat, ahol volt molex csatlakozó beforrasztva, az mi a medvének?
Köszi a türelmet!
Tiszteld meg a másik felet azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetekre!
-
AAntii
őstag
válasz szmissz #6951 üzenetére
"Hogy a pékbe lehet belerakni ebbe a lapba 4 db kártyát riserrel, ha csak a 3 kék slotnál van "jó helyen" a kis vágás? A többinél fordítva áll.' van a picardos facepalm gif, most gondold ide
A pci-e csatlakozókat ne keverd a sima pci csatlakozókkal. Lehet bele tenni 3 db 16-16-os és 2 db 1-16-oa risert. A molex csatlakozó azért van rajta, hogy ne akarja felvenni a csatlakozóról mindegyik kártya a maga 75 wattját mert különben kigyullad az egész a g..be.
"Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."
-
TooCool
aktív tag
"Privát üzeneteid most sajnos nem sikerült betöltenünk a Prohardver szervereiről."
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
Zoty@
aktív tag
Hali srácok!
Valaki segítsen már rajtam, nem hiszem el, hogy már több napja, sz....pok a beállításokkal.
van 4 db R9 270x-em, persze csak 2 alaplapban, LTC bányászok, de a cgminer a Hashrate-et jól mutatja, azaz a maximumot amit a kártyákból ki lehet hozni, azaz annyira azt sem, de én már azzal is megelégednék. Na mondom a kártyák olyan 400 körüli értéket tudnak, de Pool szerint 100-150. Mit tegyek ezzel ......
Már kezdek kiakadni!Jah két különböző konfig. Az egyik fm2 a másik AM3.
Valaki tud egy jó beállítást? Vagy gond lehet hogy router, majd switch???
Köszönöm előre is!
Texas HoldEm for ever!
-
AAntii
őstag
Aki szokott krakenről pénzt kivenni megmondaná, hogy mennyi az átlagos átfutási idő?
-
HSM
félisten
Mindezt 0,00000031-es valós árfolyamnál... Néztem először WTF, feltámadt a kutyus, de még nem sajnos....
(#6962) htc07: De, igazad van, úgy helyes, ahogy írod.
(#6961) Zoty@:A HW-nak nullának kéne lennie, és a WU-se stimmel a Kh-edre. Azaz az is a pool szerintit igazolja, hogy annyit termelsz jelenleg. Valszeg rossz a konfig, vagy túlzottan meghajtod, vagy valami más bibi van.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Nem mint ha számottevő lenne, mert nem is tudnék vele érdemben mit kezdeni, de multipool.us-en már harmadik napja (mióta nem bányászom) van 8425.8896 unconfirmed MOON-om. Nem kellett volna már annak vagy beérni, vagy törlődni? Vagy ennyire meghalt a MOON, hogy már semmi sem moccan?
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Zlcsi
senior tag
a www.tradingview.com-on nem tudja valaki, hogy hogy lehet fibonacci szinteket berajzoltatni?
-
veterán
szeretnék raiser kábeleket az R9 270x-eimhez ... milyet érdemes nézni? mert elég sokféle van... x1-es x16-os van amin van plusz táp ...
-
Sotho
őstag
Wallatem nem szinkronizál lófast sem mit csináljak?
-
Zlcsi
senior tag
válasz szurmakotium #6971 üzenetére
nem nagyon vagyok még otthon ebben, de ezzel hogy tudsz fibo-t berajzolni? mert ezt a programnak kéne kiszámolni
-
adrian360
őstag
hmm. tegnap este beregisztráltam én is FST poolba. kb egy nap alatt összejött 55 coin, ami picit kevésnek tűnik... 300 khs átlagom megvolt legalább, volt egy kis szünet benne, de volt hogy 460-nal toltam. coinwarz szerint majd 150 coinnak kellene jönnie naponta.
??? -
LLam
senior tag
a következő bányászoknak van több mint 1 WDC egyenlegük még a poolban:
davi1x, deadwing, ADMADAMKA, chal, axhell, Alter, Captain, Deuskérlek benneteket, lépjetek be és utaljátok ki a coinokat!
Stay hungry!
-
szmissz
senior tag
Hazai, saját gyakorlatban le tudná valaki írni a jelenlegi legjobb módját a Litecoin eladásnak, aminek a vége az, hogy a bankszámlámon van a fincsi dollár/euró/forint? Nem személyes átadásra gondolok, hanem nemzetközi szinten.
Bolyongok a témában, sok mindent látok, de sokat segítene egy tapasztalt veterán útmutatása.
Nagyon köszi!
-
baji
tag
Nem tudja valaki hogy a middlecoin admin hol irogatja ki az infokat a poolról? Én ezt az oldalt nézem: http://middlecoin2.s3-website-us-west-2.amazonaws.com/ , de itt semmi info sincs a hétvégi "leállásról"
https://makerworld.com/en/@Bayi
-
LLam
senior tag
válasz Overlocker #6989 üzenetére
téged nem mutatott ez a paréj mpos, de remélem már ki is vetted..
Stay hungry!
-
szmissz
senior tag
AAntii, Zlcsi: Köszönöm, nézem őket. Ennél eddig csak bonyolultabbakat találtam, bár a BTC-e -ről indulva néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Chloe2010
csendes tag
Szeduletesen emelkedik az ltc es a btc arfolyama… hihetetlen…. Az ltc meg meg jobban szalad csak kb 10 perce emelkedett vagy 1,3 $ … 26,2$ btc jelenleg 1023$… Mi lesz itt jo eg.. Kovetkezo eladasi hullamba bevasarlok…
Spekik nagyon raszalltak mind2re….
-
AAntii
őstag
válasz Chloe2010 #6996 üzenetére
Az ltc emelkedésétől nem vagyok hasra esve, a btc valóban jól szuperál ezen a hétvégén. Mondjuk érdekes, mert eddig pont az ellenkezője volt jellemző, lehet a spekulánsok most értek haza a Bahamákon tartott szilveszter után.
-
Joe1985
tag
Sziasztok!
Az ímént újítottam egy Gigabyte HD7950 Windforce 3Gb rev 1. kártyát.
Van valakinek bevált konf hozzá?
Hálás köszi előre is! -
Chloe2010
csendes tag
Nem hiszem el egyebkent h ezek mogott az emelkedesek mogott nem 100% vagy majdnem 100% spekulacio all…. Ekkora kereslet novekedes hirtelen es pont vasarnap este.. nemar. Torvenyszeru szerintem a bukas is. Azt varom titokban, mikor megy kisse lentebb az arfolyam,mert ilyen szinteken inkabb nem veszek semmit sem Kivarok inkabb…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
- ADATA XPG Lancer RGB 16GB DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest