Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Az ASIC a töredékét fogyasztja fajlagosan, és fontos az is mennyire hatékonyan használja ki a rendelkezésre álló memória sávszélt (nyilván a mem alrendszert is megtervezik hozzá ez evidens) lásd 7970 stb veszel két egyformát aztán az egyik 200 khs-el többet megy
Egy feladatra optimalizált kód, hardver , kisebb szebb gyorsabb jobb kevesebbet fogyaszt, szerintem már van is ilyen használatban. -
Sotho
őstag
Wallatem nem szinkronizál lófast sem mit csináljak?

-
Sotho
őstag
Sikér

[link]
Mostan mán weben irányíthatom az egyszem mineremet
Nem CGwatcher hanem cgmonitor, api meg szemafor fájl meg ipé port meg ilyenek vannak benne dúrva cucc
-
Sotho
őstag
CGwatcher remote miért nem megy? Port forward bekapcsolva.
{"command":"","key":"","status":"E","code":1,"data":"Access denied (invalid passkey)","tohost":"","toport":0,"fromhost":"","fromport":0}
<EOF>
Passkeyt be sem állítottam nem akarom vezérelni csak nézni. -
Sotho
őstag
Vótmá? Cryptsin van doge-->ltc elvileg.
Nyehe legutóbb 0.000001btc ért dobtam fel a bteren doge-t ez alatt volt az árfolyam kb 25%-al , azt pár nap múlva valaki mégis elvitte.
Pedig ahogy látom azóta is megy lefele. -
Sotho
őstag
Doge.altcoinpools.com -on a 3. blokk jött össze ma ezt már szeressük

-
Sotho
őstag
Nem tudhatod sajnos hogy az Unique Of Heaven benchmarkja mennyire hajtsa ki

Pontosan csak úgy lehet ha van 2 egyforma kari + az alapgép. 1. mérés : egy kártya cgminerrel fullra megterhelve
2. két kártyával ugyanez. Ebből kijön hogy 1 kari mennyit eszik (cgminerrel nyilván, furmarkkal pl ez még több) és az alaprendszer fogyasztása mennyi. Ekkor lehet jól kalkulálni a bővítéssel kapcsolatban. -
-
Sotho
őstag
Kiszámítható növekvő árfolyamot, alacsony diff-ben és hashrateben gazdag Ünnepeket és Újévet kívánok minden fórumtagnak, a többieknek meg sok sok HW errort hozzon a Jézuska
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sotho
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Khs csökkentő tényezők:
-nincs szinkronban vagy nő a késleltetése a vga memóriának
-csökken a gpu órajel (csökken a számítási teljesítmény)
-csökken a ram frekvencia (adatátvitel csökken)
A két utóbbi hatással van az elsőre mint számodra is kiderült ezért lehet órajelcsökkentéssel sebességnövekedést elérni. A dolgot tetézi az is hogy függ a drivertől és a cgminer verziójától is.
cgminer elindításakor létrejön a könyvtárában egy scrypt kezdetű .bin file amibe fogalmam sincs mi íródik be de ha egy újabb driver van fent a gépen és más cgminer de ezt a korábbi .bint bemásoljuk a cgminer könyvtárba az előző rendszer sebességét kapjuk (feltéve ha elindul) Na erre varrjál gombot.
-
Sotho
őstag
Egyszer már megjósoltam egy coint [link] és valóra is vált, most itt az újabb ötletem SHB
Találjátok ki mi lehet, aztán hátha rárepülnek és lemegy az LTC diff. -
Sotho
őstag
Csak elírták az I-t a szerencsétlenek, eleve copy-paste-el raktam be és nekem nem -I hanem --intensity van beírva.lol
HSM : Nem tudom kimérni csak a kártyát de nem is saccolt hanem számított.
freestailo: miért kellene a maxot fogyasztania?
ott van a fesz érték is 1.100 volt 1.163 helyett 57 fokos a gpu.3 db 5870 van bár ma csak 1 db megy. Bequiet 750 watt silver táppal hajtom.
-
Sotho
őstag
válasz
freestailo
üzenetére
Nem válasznak akart menni bocs.
De akkor már : a DFI Lanparty X48 -as sor az enyém.
A fogyasztás nem csalás-ámítás , 190 wattnak vettem a 1280 x 960 furmark fogyasztást és ott bezony 73 ampert tolt. -
Sotho
őstag
válasz
freestailo
üzenetére
Yeehaw! Felkerültem ide!

-
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
válasz
deadwing
üzenetére
Threadc.: 5xxx-nél shader egységek x 5 a jó.
5870-hez szerintem a legjobb a 2.11.3 vagy 2.11.4 és
--thread-concurrency 8000 --intensity 18 --worksize 256 -g 1 ennyi az össz paraméter nem bonyolítom.
Venti, órajel, fesz msi afterburnerből megy és azt gpuz vel csekkolom vissza.
901/1200@1.100V : 418,9 Kh/s Asus EAH5870 -
Sotho
őstag
Csak mellékesen megjegyzem jelen pillanatban a wdc bányászat kb 40%-al jövedelmezőbb mint az ltc.
wdc:0.02ltc,diff:19,07 duplája lett az ára meg a diff pont miután eladtam 200 darabot, ez az én formám.
Overlocker
Regebben ez givemeltc volt, korrektnek tűntek de jobban figyelek én is aztán ha lopják a zsét akkor tipli.
-
-
Sotho
őstag
BTC-e -ről tudok nyilatkozni:
Okpay-re (3%) kiutalod magadnak (withdraw) (megadod az emailcímed), ezután kapsz egy mailt az okpaytől hogy zsozsó érkezett, a linken eljutsz az okpay oldalra ahol regisztrálsz és validálsz, hogy elhiggyék hogy te vagy te.
Validálás több részből áll sms kód visszírása ,személyes okmányok szkenneletének a feltöltése ez utóbbi 3 munkanap kb és elbírálásra kerül. (Nekem a4-es lapon lefotózott dokumentet elfogadtak.)
Ha validated vagy utalhatod a pézt a bankszámládra ha az összeg eléri vagy meghaladja a 150 eurót vagy dollárt. Többi infó a bankodnál meg az okpay weboldalán.Bocha Talán visszafogja valami, hogy ne fusson bele a fogyasztási limitbe?
Nekem a régi 5870 kilóhasre hozza az elvárt teljesítményt.
-
Sotho
őstag
LTC-nél az a szerencse hogy nem fognak 4 nagyságrenddel (vgaknál) gyorsabb gépeket beállítani dolgozni (mert nincs) olyan gátlástalan gyökér módon mint a btc-nél.
-
Sotho
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
cgminert lődd ki és minden olyat ami használja a vga-t pl chrome, mediaplayer, szóval zárj be mindent indítsd a cgminert és utána a böngészőt pl
-
Sotho
őstag
Feldobtam 66 wdc-t a cryptsy-re eladásra ltc-ért valaki vett belőle 0.1 wdc-t lol.

-
Sotho
őstag
Melyik a legjobb cgminer?
a 2.14-et hasznéltam eddig de most kipróbáltam a 3.7.2-t és kb 25% lassulás de valami brutál mennyiségű wu-t kap 1 kari ~291 wu/m ( ltc.give-me-coins.com) -
Sotho
őstag
válasz
MaxTorque
üzenetére
Az a baj hogy a nehézség nőtt, (874) de az ára meg ugyanott van mint amikor 4x ennyit lehetett bányászni, semmi gond nem lenne ha 15-20 dolcsi között mozogna. De pillanatnyilag bukó. Ha az áram olcsóér van akkor is használódik a hardver és ez nem kíméli ha termelni is akarsz.
Lehet termelni most is és arra játszani hogyha fölmegy az ára eladjuk de ez nem biztos hogy bejön. -
Sotho
őstag
válasz
ad4mantit3
üzenetére
Én meg nem adom el a 3 db 5870-et mert megy pár @home is. LöTöCöből kicsit elegem van.
-
Sotho
őstag
800 fölött van a diff, az árfolyam meg sehol, ez most nagyon nem pálya, még ingyen árammal sem lenne az mert használódnak az eszközök. 5870:15LTC(9000Ft)/hó - vellany, az 2000Ft nyereség ezért nem érdemes éjjel nappal maxon járatni,
- de ez a pillanatnyi állapot ha felmegy 20 dodóra nem szóltam 
-
Sotho
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

én naív

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én annyit bányászok mint amennyi neked eltűnik. Azzal a különbséggel, hogy jól kalkulál az első 2 nap volt csak gáz.
de sajnos úgy érzem vajmi keveset tudok az egészről inkább csak a cgminer rejtelmeit próbáltam felderíteni több kevesebb sikerrel.
Megy ez gyerekek mint az ágybasz*rás
ott van a fesz érték is 1.100 volt 1.163 helyett 57 fokos a gpu.
- de ez a pillanatnyi állapot ha felmegy 20 dodóra nem szóltam