Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55216) Powerer válasza Albigator (#55211) üzenetére


Powerer
tag

De varmi2 csak arról beszélt, hogy MOST mit érdemes csinálni szerinte és mit nem.
Azzal én is egyetértek, hogy most nem vennnék 2 millió Forintért 6 db 3070-et, mert ez a jelenlegi árfolyamon is 7 hónap mire megtérül, de remélem varmi2 is tisztában van vele, hogy a jelenlévők 99%-a nem ennyiért vette/veszi a kártyákat a bányába, és hogy ezeket a kártyákat el lehet majd adni később.
Kereskedni lehet, de a teljes ellentettje a bányászásnak... Igen, én is vehettem volna a rig helyett BTC-t fele annyiért mint amennyit most ér, és ha most eladnám akkor megkeresném a teljes rig árát, amit a rignek 3-4-5-akármennyi hónapig tart kitermelni - aktuális árfolyamon, nehézségen, stb, stb.

Viszont én nem egy BTC vs USD grafikont szeretnék napjában órákon át nézni, és azon görcsölni, hogy lecsúszok az ATH-kori eladásról, hanem riget építeni, alkatrészeket vásárolni, összeszerelni, beüzemelni, tuningolni, felügyelni, újratelepíteni, finomhangolni, bányászni, gyűjteni a kriptót, szükség szerint visszaforgatni a rigbe - ez egy hobbitevékenység. Mindemellett lesz kriptovalutám, amivel ha akarok kereskedhetek, ha akarom tarthatom vagy épp átválthatom pénzre, hogy be legyen biztosítva a befektetésem visszatérülése.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.