Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Powerer
tag
Bárkinek van saját kézből információja 3090 hashrateről és tuning beállításokról, fogyasztásról?
Köszi szépen!
-
tlac
nagyúr
a könnyű kérdésemre nem kaptam válasz, most már mindegy, akkor felteszek egy nehezebbet
belőttem egy 5700xt-hez a phoenixminert és a hiveon pool-t, viszont az előbbinek van díja, az utóbbi ingyenes
a kérdés, hogy ez hiveos-en hogyan működik? ott is ugyanazt a phoenixminert kell telepíteni vagy van benne gyárilag egy miner, ami esetleg ingyenes? -
senior tag
van egy 8GB-s kártyám r9 390x.. elég hozzá 4gb ram hogy tudjak bányászni?
-
tlac
nagyúr
válasz fireman123 #55310 üzenetére
ez most még az első kísérletem, hogy bányászkodok
egy egyszerű otthoni pc-hez nem tudom, hogy tudna-e hozzá adni valamit
linux-om is van, oda is át tudom tenni a phoenixminer és akkor a win-es hülyeségeket már ki is kerültem, anélkül, hogy ki kelljen ismernem egy másik rendszert -
Frozen
addikt
Van egy olyan app amiből lehet venni amazon ajándék kártyákat a cryptóból erről hallott valaki melyik ez az app?
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
ffodi
veterán
válasz Powerer #55301 üzenetére
Volt/van dolgom 3090-nel bányászat terén:
- A GPU-nak kb. ugyan ott van az optimuma, mint a 3080-nak, szóval 1350 MHz +/- 15 MHz a legkisebb adható VGPU mellett (~725 mV).
- A 3090-en ugyan 21 Gbps-es memóriachipek vannak (a 3080-nal ellentétben, amin ugye 19 Gbps), viszont itt a hátoldalon is vannak szép számmal (24 GB), így a fogyasztás és a hőtermelés nagyobb, sokkal könnyebben el lehet vele érni a 110-115 °C-os határt, ahol a kártya elkezd throttlingolni. Ennek eredménye, hogy a GPU órajel beesik 1 GHz alá, ami drasztikusan érinti a hashrate-et (negatívan). Általában a 20-21 GHz-es effektív órajel még hűthető (gyári hűtő esetén, backplate megléte mellett), egyedi hűtés esetén lehet még benne némi tartalék.A fent nevezett beállításokkal hozható 115-125 MH/s (ETH), fogyasztás ebben az esetben kb. 290-300 W.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
koko52
nagyúr
Érdekesség, hogy Giga vision 3070 (3venti) 165w-ot kér míg Msi ventus(2venti) 3070 130w-ot ugyan azon beállítások mellett. És a ventus hűvösebb is.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
-
Frozen
addikt
válasz koko52 #55318 üzenetére
A ventust nem ismerem ,de a gamingx is kevesebbet fogyaszt mint az asus ugyan azon az ocre lőve ( viszont a silány hűtés miatt msi melegebb memoriával van viszont a GPU ja meg jobban van hűtve)
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
triklin
tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki a mokle pont hu-ról? egészen más ügyben akadtam rá mint bányász vga, de abból kiindulva hogy egy 5700xt HA-n 250k tól indul itt pedig töredékéért lehet kapni kicsit bulls..t szagot érzek. (azért itt kérdezem, mert biztosan felkutatta már valaki itt vga terén)
[ Szerkesztve ]
-
ffodi
veterán
válasz koko52 #55318 üzenetére
Ha az órajelek mellet (offset) csak power limitet állítottál (%-ban), akkor a különbséget az okozza, hogy a két kártya esetén az alap limit eltérő...a vison esetén ez az érték 270 W, a ventusnál pedig 220 W. Tippre mindegyiknél 60%- os PL-et állítottál, és már meg is van a különbség (a matek legalábbis kijön: 270*0.6=162 W, 220*0.6=132 W).
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
MODERÁTOR
-
koko52
nagyúr
-
koko52
nagyúr
válasz tupacamaru #55319 üzenetére
60
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Kiskokó
veterán
Na jó, ez azért most már tényleg kezd sok lenni.
Használt 3080-akat árulnak 580-615 ezerért... gyerekek
Bocsi az offért de ezt valahova le kellet írnom[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Mondjuk én már, nem akarok venni
Így is jobban belelendültem mint kellet volna.
A végső felállás ha minden összeáll :
1- RTX3080
1- RTX3070
1- RTX2070
1- GTX1080Ti
Nem tervezek tovább fejleszteni.
De ezek az árak... mert oké, megszoktam hogy 400 alatt nincs 3080-as. De hogy Használt és bőven 500 felett de még 600 felett is használt!!
Ehhez már tényleg kell bőr Na mind1, off end| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
tupacamaru
veterán
-
Dare2Live
félisten
válasz Kiskokó #55337 üzenetére
3080 500k alatt megvan németből DHLel és világbajnok 27% áfával.
kétventis 3070et kb 280 3ventiset 300kból van meg.
Persze ehez figyelni kell. Ma pl ckn 1600kor volt drop.És amíg a bányász láz tart lehet sírni de a 150Ks 3060TI, 200Ks 3070 és 310Ks 3080at el lehet felejteni.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs