Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
monchichi20
aktív tag
Az áram csak azért nem izgatja mert napelem van neki a tetőn.
Én elmondtam neki hogy a lufi bármikor pukkanhat, nem olcsók a kártyák és stb tudomásul vette.
Ha tud belőle profitálni már megérte neki , ő nem ebből akar milliomos lenni van neki vállalkozásai miből megtud élni simán.tom120514 : Azért kérdeztem hogy jobb-e több kisebb(olcsóbb) mint kevés nagy(drága).
[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
Gondoltam kipróbálom ezt a one-click bios modot, és balul sült el, kérlek segítsetek!
A kártya: ASUS Strix RX470 Elpida rammal.
Lemenettem a ramot ami rajta volt. Betöltöttem a friss bioseditorba, one-click gomb, elmentettem a kapott romot, azt feltöltöttem winatiflashhel, kiirta, hogy succesfull, kilépésnél megkérdezte, hogy újrainduljon-e a rendszer, mert csak azután lépnek életbe a változások, rányomtam a restartra.
Újraindítás viszont már nem ment zökkenőmentesen, a monitor nem váltott vissza aktívra még a bios betöltés idejére sem, nemhogy a win betöltésre. Ventik pörögnek, tehát a gép elindul, de se kép-se hang.
Próbáltam más riserrel, más slotba, de ugyanúgy semmi.
Mit lehetne még tenni?
(Előtte más kártyákkal ugyanezekkel a lépésekkel működött a dolog gond nélkül, mégha a hashrate nem is nőtt észrevehetően...)
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
Kavinton75
senior tag
Most ETC, ETH és XMR pörög a csákányok alatt, de szívesen váltok bármire.
Mit ajánlotok bányászni ehhez?
- 5 db GTX 1060 OC 6GB
- 1 db GTX 1060 3GB
- 4 db GTX 1050 Ti 4GB (1 db-al a fiam játszik, így nem mindig megy)
- 1 db GTX 1080 11GBPS OC 8GB (ezzel én játszom, így nem mindig megy)
- 1 db Ryzen 7 1700X (most XMR-t túr)A kalkulátorok szerint (kb) dollárban áram nélkül:
- ETH 250$ (ez nem lehet igaz, mert most nőtt a difficuty nem is kicsit)
- ETC 102$
- XMR 178$ (ebben az 1700X is benne van)
- ZEC 172$Az áram nincs ingyen és kb 1300 watt havonta, ami 32-33ezer Ft.
Tudom, hogy nincs legjobb, mert az árfolyam olyan, mint a vérnyomásom
Hosszabb távra tervezek, de ettől még Novemberig jó lenne belőle kiszedni 2-300ezret (álmodik a nyomor mi?).Esetleg ha van tuti ötlet, akkor kereshetsz privátban is
[ Szerkesztve ]
További termékeim: http://hardverapro.hu/tag/kavinton75 // Keep swimming...Keep swimming
-
madpapa
senior tag
válasz vizimento #29206 üzenetére
Én is elnyomtam 2 kártyát nemolyan rég és visszaszedtem őket. Van az atiflash.exe. Azt DOSos ablakban kell indítani. Lehetőleg csak az a kártya legyen benne amit javítani akarsz és alaplapi videós lap kellene. Ha jól emlékszem atiflash.exe -f -p SLOTSZÁM ami 00 vagy 01 ha a primary PCIex16 ba teszed, és a ROM file teljes elérési útja annak nevével. Így lehet brickelt kártyákat visszahozni az életbe.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Kavinton75 #29208 üzenetére
Én mostanság egyre inkább szemezek a Nicehash-féle automata bányászattal. Azok alapján amit olvastam, X időnként megnézi mit éri meg legjobban bányászni és azt számolgatja éppen, majd vált. És így fixen BTC-t kapok. Igaz van benne árrés, de legalább nem kell foglalkoznom a váltogatással, átállítással.
-
-
vizimento
senior tag
válasz madpapa #29209 üzenetére
Csakhogy az alaplap bios-áig se jut el a gép, nemhogy DOS ablakot nyissak, ha bármelyik sloton rajta van az ominózus kártya...
Zoo123: nem volt driverpatch, mert eddig is moddolt biossal mentek, csak ki akartam próbálni ezt a oneclick bios modot, hátha többet tud kihozni a kártyából, mint azaki a manuális modot csinálta (nem én csináltam, igy vettem)
[ Szerkesztve ]
-
vizimento
senior tag
válasz vizimento #29216 üzenetére
Most átkapcsoltam az alaplapi videokártyát elsődlegesre úgy, hogy nem volt benne más kártya. A rendszer is szépen betöltött. Aztán beleraktam ezt az RX470-et, de nem tölt be a win, lefagy a betöltési képernyőnél... Valakinek valami ötlete mit lehetne tenni?
-
-
C64
őstag
Na sok sikert ether bányászok, 30 fölötti th diff mellett kivételesen gazdaságos lett ez a crypto
Asszem most sokan ki fognak szállni....Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
LLam
senior tag
Ki mire áll át ETH-ről amikor élesedik a Metropolis update? Vagy már régen nem eth-et túrtok?
Stay hungry!
-
vizimento
senior tag
Igen, nagyon úgy tűnik. Mert dos-t bootolva az új atiflash nem is akart indulni (dos nem támogatott hiabüzenettel), egy régebbi elindul, de "adapter not found". Szóval zsákutca.
CMD-ig normál módon inditva a wint nem jutok el, csökkentett módba igen, de úgy meg hiába adminként próbálom inditani az atiflasht, mindig azt a hiaüzenetet kapom, mint amikor még normál módban nem adminként próbáltam futtatni...
-
Vigilante
őstag
Azért azt is vegyük bele, hogy az ára sem kőbe vésett. Így lehet pl jövő tavasszal megint lesz egy keményebb kilövés, mint idén. És akkor meg bánhatják a népek, hogy nem bányászták tovább.
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
C64
őstag
válasz Vigilante #29234 üzenetére
És ha mondjuk egy válton átváltom a kibányászott altcoint-t etherbe? Akkor is többet ér, mintha ether bányásznék Arról nem beszélve, hogy ha a diff nő tovább, akkor tavaszra már 2000 dollárt kellene érnie az ethernek, hogy megérje továbbra is bányászni, amit ugye nem tudhatunk.
[ Szerkesztve ]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
ff-thomas
aktív tag
@LLam, az majd kiderül akkor.. nyilván ugyanazok a választási lehetőségek, mint eddig (ETC, ZEC, XMR, EXP, egyéb "kisebb" coin-ok főleg Ethash és Equihash algon). Érdekes sztori lesz, gondolom sokan kiszállnak, felhagynak a bányászattal, ill. a coin-ok árfolyama bizonyos mértékben követni fogja a bányászok költségeit (emelkedni fog az árfolyam). Lehet, hogy egy időre szüneteltetni kell a csákányolást, de ki tudja.. én nagyon kíváncsian várom, hogy mit hoz a következő néhány hónap.
De jövő héten még nem biztos, hogy érinteni fogja a bányászokat a Metropolis update, mert nem csak csökken a block reward, hanem kb. azonos mértékben csökken a block time is - ha jól értelmeztem az utolsó infókat.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
subaruwrc
félisten
válasz vizimento #29220 üzenetére
kell egy másik kártya ami ad képet.
az elk@rt megy a másodlagos slotba,aztán ati winflashel is vissza lehet írni a biost csak ugye azt a gput kell kiválasztani ami el lett flashelve.
vagy dos alól de akkor igp-n kell képet adjon a cucc vagy szintén másik kártyávalemiatt nem kell garba leadni,nagyon maximum jövő héten meg tudom neked csinálni ha pesti vagy.
-
vizimento
senior tag
-
monchichi20
aktív tag
Sziasztok újra.
Miután ma beszélgetem a személlyel meg kérdeztem hogy először menyit szeretne bele ölni és azt monta hogy indulásnak 700k lenne.
Ebben már benne van a proci, lap,ram,2 táp és 6db RX580 Gaming 4GB(menyivel lenne jobb a 8GB ASUS Dual 8GB megéri vajon a felárat) , viszont még ott a GTX 1070-ek azok még nagyobb felárral és azok Ethereum 26-34 mh/s tudnak a 1stminigrig szerint. Értem én hogy egyesek szerint nem kéne beszállni, de miután ismét elmondtam neki meg mutattam a cryptocoincharts meg a coinmarketcap és ugyan úgy bele akar vágni.Megköszönöm előre is a segítséget vagy nem segítséget
-
deadwing
addikt
válasz vizimento #29238 üzenetére
Csökkentett módban gyaluld le a driverét DDU-val ha még azt nem próbáltad volna + a driver telepítési mappát is töröld.
Majd utána restart normál módban, és csak reméld hogy nem pakolja fel magának újra a drivert.
Amiket leírtál nekem úgy tűnik, hogy driver betöltésnél hal meg, vagyis ennek így mennie kell.[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
őstag
-
Vigilante
őstag
válasz golya87 #29244 üzenetére
Egyébként engem is érdekelne, hogy 12 db RX 580-al és 4db GTX 1060-al, mi az amit nekem spec jobban megéri most az ethernél!? Áramot ne vegyük a képletbe. De azzal együtt se volt pl jövedelmezőbb a ZEC nekem. Illetve a Monero-t is próbáltam egy 1,5 hónapja.
[ Szerkesztve ]
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
LLam
senior tag
Köszönöm a válaszokat Uraim!
ff-thomas-hoz hasonlóan én is úgy tudom, hogy ETH csökkenti a blocktime-ot, azaz gyorsabban lehet blokkot találni, ami ellensúlyozza egyelőre a diff emeléseket.
[ Szerkesztve ]
Stay hungry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Gamer asztal
- Intel Core i3-2120 / 2 MAG 4 SZÁLON 3,3 GHZ + HD Graphics 2000 és I3 2100-AS -ProciK-10DB 5000 FT !
- iPhone 12 mini - 64GB ( Hátsó kamera hibás!)
- Új Gigabyte Aorus 15 BSF - Intel i7 13700H - 16GB DDR5 - RTX 4070 8Gb - QHD 165Hz - 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8T - 64GB Dual SIM - gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest