Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
TFTPredi
csendes tag
válasz energy4ever #29781 üzenetére
Ha emlékeim nem csalnak, nem tudsz vegyesben fizetni és a coinbase nem von semmit, csak a transaction fee-vel leszel rövidebb.
-
andy19770128
aktív tag
SZiasztok. Húú nagy az én bánatom.
1 hete kezdtem el a bányászatot. meglévő itthoni hardverdarabokat raktam össze.
x6 phenom II és egy db HD 7990
ZEC et nyomatok. Claymorral. win 10 64 bit. Az istennek sem megy a két chip a vga-n.
Játékok alatt nincs gond de bányászatban nem megy.A beállitásom a köv:
ZecMiner64.exe -zpool ssl://zec.suprnova.cc:2242 -zwal andy1977.killercaan -zpsw bandika4 -a 0 -di #1
Valaki tud segiteni plíííz
-
subaruwrc
félisten
válasz andy19770128 #29806 üzenetére
eszközkezelőben felismert mindkét gpu ?
-
subaruwrc
félisten
válasz andy19770128 #29808 üzenetére
lehet h kakszi a kártyád.
nem ír ki hibát a miner ?
open cl call failed vagy ilyesmiha eszközkezelőbe nem felkiáltójeles akkor mennie kéne
miner friss ?
milyen táppal hajtod ?
-
tom120514
őstag
válasz andy19770128 #29808 üzenetére
Szerintem itt a hiba:
di GPU indexes, default is all available GPUs. For example, if you have four GPUs "-di 02" will enable only first and third GPUs (#0 and #2).
You can also turn on/off cards in runtime with "0"..."9" keys and check current statistics with "s" key.Never go full retard.
-
andy19770128
aktív tag
válasz subaruwrc #29809 üzenetére
Itt a kép ....
felkiáltó jel nincs.
Játékok alatt megy a 2 chip.
1 hete szedtem lea a legutolsó minert
900 wattos uj táp. 2 gb ram 250 7200 vinyó- mini itx lap. 95 wattos amd cpu meg a vga 2 chippel. illetve 3 venti és a vga hoz épitett vizhűtő keringtetője Alphacool rendszer. ezt magam raktam össze.
-
Parano1d
tag
válasz andy19770128 #29812 üzenetére
ZecMiner64.exe -di 01 -zpool ssl://zec.suprnova.cc:2242 -zwal andy1977.killercaan -zpsw bandika4 (jelszavadat azért változtasd meg, ha már közzétetted)
Ennyi elég kell legyen.
A másik probléma az lehet, hogy nem elég nagy a lapozó-file mérete a gépen. Meg amúgy a 2 GB RAM is kevés elvileg, bár én magam még nem próbáltam ennyivel.[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz andy19770128 #29812 üzenetére
leírta hogy a DI beállításod a szar
azt a kapcsolót töröld ahogy van és akkor az összes elérhető gput terhelni fogja
mi az a 900w-os új táp ?
remélem a 17 ezres keep out remekmű mert akkor ne engedd rá a 7990-et ha jót akarsz magadnak. -
C64
őstag
Megtörtént a byzantium hard fork [link]
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
subaruwrc
félisten
válasz andy19770128 #29817 üzenetére
arra gondolok
azzal a táppal én gépet nem működtetnék nem hogy 7990-nel bánya ..
-
shteer
titán
válasz subaruwrc #29820 üzenetére
400-500 W-ot vitt kb 200 oran keresztul. Utan durrant egy nagyot, majd folyamatos pattogas kozepette szikrakat vetett, vegul lecsapta a biztositekot. Szerencsere a csatolt hardvert nem sutotte meg a tuzijatek.
egy felhasználói vélemény az ipon webshopból
szerintem jónak tűnik..
-
aleister
veterán
Urak, frissítettem a Jaxx-ot az ETH fork miatt. Érdekes mód ZCash-re új wallet address-t kaptam (ETH-ra nem). Cimbi szerint nem baj ez. Maradhatnak a minerben a régi címek, ugynúgy jóvá fogják írni az új címen is. Ettől függetlenül van valami haszna, ha átírom a miner.bat-okban az új wallet address-re a címet?
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Yuhfej
kezdő
Sziasztok, ti hogyan állítottátok be az automatikus restartot, ha valami gebasz lenne a bányával?
Nekem vagy egy .bat file ami meg pingeli a google.com-ot 5 percenként hogy van-e net, plusz teamviewer,
a hétvégén viszont elutaztunk és péntek este persze leállt a bánya... teamviewer nem volt aktív a gépen így nem értem el viszont net meg volt így nem indult újra a gép.Táltam egy elég jól használható parancssort de ha van jobb/más/egyszerűbb megoldásotok érdekelne:
@echo off
:start
SET loopnum=0echo Initializing...
cd "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\"
START start.bat
goto run:run
timeout 15
SET /A loopnum=loopnum+1
echo Script has completed %loopnum% loops.
@echo offfor /F "tokens=*" %%f in ('dir /od /b "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\*.txt"') do set _lastFile=%%f
echo Parsing for errors...findstr /I /C:"CUDA error" "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\%_lastFile%"
if %ERRORLEVEL% == 0 (
echo CUDA Errors found>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
goto :errorzero
) ELSE (
goto :nex1
)
:nex1
findstr /I /C:"failed GPU" "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\%_lastFile%"
if %ERRORLEVEL% == 0 (
echo Failed GPU string found>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
) ELSE (
goto :nex2
)
:nex2
findstr /I /C:"unspecified launch failure" "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\%_lastFile%"
if %ERRORLEVEL% == 0 (
echo Unspecified Launch Failure string found>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
) ELSE (
goto :run2ME
):noerrors
echo No issues detected. Resume mining...
goto run:errorzero
echo Error(s) found. Check shutdown.txt to see what was logged.
echo Rebooting now...
timeout 3
echo %DATE:~10,4%-%DATE:~4,2%-%DATE:~7,2%>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
echo %time%>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
echo "loopnumber: " %loopnum%>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
shutdown /r /t 3@echo off
timeout 15:run2ME
for /F "tokens=*" %%f in ('dir /od /b "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\*.txt"') do set _lastFile=%%f
for /f %%i in ('find /v /c "" ^< C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\%_lastFile%') do set /a lines=%%i
timeout 15for /f %%I in ('find /v /c "" ^< C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\%_lastFile%') do set /a lines1=%%I
if %lines% == %lines1% (
echo Looks like miner may have crashed, checking again ...
goto :nex5
) ELSE (
echo All is well.
goto :noerrors
):nex5
timeout 10
for /f %%I in ('find /v /c "" ^< C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\%_lastFile%') do set /a lines2=%%I
if %lines1% == %lines2% (
echo Miner has died of dysentery ...
echo Loggin into shutdowns.txt - Check for details as to why the shutdown.
echo Line count match %lines% , %lines1% , %lines2%>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
echo %DATE:~10,4%-%DATE:~4,2%-%DATE:~7,2%>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
echo %time%>> "C:\Users\jexus\Desktop\CLMR\shutdowns.txt"
echo Shutting down now ...
shutdown /r /t 3
pause
) ELSE (
echo Close but all is well.
timeout 3
goto :noerrors
) -
-
L4mie
veterán
ppl!
Mona-ra talált valaki értelmes pool-t?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
JoinR
őstag
Hello all!
Próbálom követni ezt a leírást, de nem tudom telepíteni a cpp-ethereum progit. Az exe nem létezik, próbáltam githubról lehúzni, de aztán nem ment a build (igaz VS 15-öt használtam 14 helyett, de már lusta voltam leszedni a másikat). Aztán próbáltam choco-val, de ott sincs már meg a cpp package.
Valakinek valami tipp vagy leírás, hogy hogyan jutnék 1-ről a 2-re?
Köszi...[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
válasz Franky2Ster #29843 üzenetére
Ezt egyesével is csinálják a kártyák?
-
haxiboy
veterán
válasz Franky2Ster #29843 üzenetére
Crossfire nem maradt bekapcsolva véletlenül? Bár én a CPU integráltját használom képmegjelenítésrem néha nekem is csináltak ilyet a kártyák.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest