Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
De nem itt "termelted" ki, amit nem tudnak megadózni, ezért kapsz Te nettó fizetést. Hiába vásárolsz bruttón belőle, 0. perctől nem tehették rá a kezüket...tehát ugye vagy adózol, vagy sumákolsz és lebuksz és többet fizetsz mintha adóznál, vagy sumákolsz és talán megúszod, és akkor meg csak a Fee-k a minuszok. Nyílván egyik másik esetben valaki irányába dől a mérleg és mindenki a sajátját szajkózza.....valahol tök logikusan......nincs és nem is lesz köztes megoldás...sajnos
[ Szerkesztve ]
BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
olle
senior tag
Vélemény?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
deadwing
addikt
Drága kicsit nem?
Visszatérve a vásárolós témához.
Tudja valaki, hogy a krakenről elutalt btc az milyen forráscímmel megy ki?
Mert ha nem az enyémről hanem a kraken valamelyik címéről, akkor nagy bukta van ha a termék nincs raktáron, mert nem hozzám fogják visszautalni a btc-t.
Vélemény?Tudom, saját tárca kell, de egyelőre ez a verzió érdekelne.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Melinor
újonc
behalt a zec.suprnova? Először karbantartás volt, majd sikerült belépni, csak nem frissült a dashboard, most meg nem elérhető az oldal Nálatok is?
-
hommeros
őstag
-
janos666
nagyúr
válasz Elbandi #21409 üzenetére
Én már Bitcoin Core-al is futottam ki ilyen visszaszámlálásból, mert miközben blokkokat szinkronizál (és ha napokra leállítod, akkor utána fog több percen át), folyton be van fagyva a wallet (hiába multi-thread, valahogy blokkolják egymást a műveletek -> ez ismert dolog, de jó kérdés hogy "bug"-ként kezelik-e mostanában), és több mint 30 másodperc telt el onnan, hogy megnyomtam az enter-t, és elküldte a tranzakciót a bitcoind (azt hiszem 1-2 percet is kaptam, de ráérősen átmásoltam a címet és összeget, majd átnéztem az egészet, hogy minden stimmel-e...).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz kgero86 #21412 üzenetére
Ugye azt is látod, hogy az van odaírva ATM! Ez a több mint 1,5 éve, az Anker-ben működő Bitcoin automata. És igen, az tud olyat is, hogy eladsz neki btc-t, csak előtte le kell telefonálni, hogy eladnál ennyit meg ennyit.Mert lehet nincs annyi az automatában.
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
westlake
félisten
Én máig nem értem, hogy miért használja valaki a supernova-t. A flypool és a coinmine is sokkal jobb. Legalábbis szerintem. A supernova-t addig használtam, amíg pár napig Zdash-t bányásztam, de bőven elég is volt.
Play nice!
-
janos666
nagyúr
válasz westlake #21416 üzenetére
Tippre azért, mert szinte az idők kezdete óta jelen van, nem csak jött, látott, aztán ment. Ettől persze még lehet most szar (de gondolom, ha éveken át konstans átlagon aluli lett volna, akkor már rég kiutálták volna annyira, hogy be kelljen zárnia), illetve azt mindenképp elhiszem, hogy egy-egy coin-on bizonyos időszakokban kimondottan rosszul teljesített mert ilyen még a legjobb családokban is megesik.
A NiceHash-nak is voltak úgy egy hónapja fura karbantartásai: mikor leállt a pool megnéztem a weboldaluk, ahol megnyugtattak, hogy csak a web állt le, de a pool megy, és egy hónapban többször több órára ugyan ez. Ettől még nem hagytam ott.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz deadwing #21403 üzenetére
#deadwing, ha bitcoinos vásárlásokat tervezel, akkor töltsd le a telefonodra valamelyik mobil tárcát. Én a mycelium-ot használom és tökéletes. A bitcoinnak és az ilyen digitális érméknek pont az a lényege, hogy mobil legyen. Nem a gép előtt ülve, hanem akárhol, akármikor tudsz vele fizetni.
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
deadwing
addikt
válasz Mesterlovesz #21420 üzenetére
Az a baj, hogy béna vagyok a telefonos dolgokhoz, a telóm is egy rozzant valami, nem is szeretem nyomkodni
De majd meglátom.
Más.
Ez mitől lehet szerintetek? Másnál is volt ilyen, vagy nálam volt valami gáz? Mindenesetre nyomtam egy miner restartot... flypool, és nem nyúltam hozzá. Sajnos csak most vettem észre.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
ff-thomas
aktív tag
válasz deadwing #21423 üzenetére
Semmi vész, rákérdeztem, itt a válasz, végtelenül egyszerű a "megoldása" a rejtélynek:
"They increased share difficulty from 1000 to 2000. So half the shares, but shares worth twice as much."
Magyarul nőtt a feladatok nehézsége duplájára, így feleződött a share-ek száma, de 1-1 share a dupláját éri.
Ezzel csökkenti a hálózati forgalmat és a szerver terhelést a pool.
A flypool-on fix a "share difficulty", máshol (pl. suprnován) automatikusan növekszik.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
hommeros
őstag
válasz ff-thomas #21425 üzenetére
Köszi az infót
Igen, én is ugyanezt tapasztaltam. De a szokásost termeli a rig.
[ Szerkesztve ]
Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.
-
bazsyka
tag
Valaki tud nekem adni egy linket ahol lehet kapni rx470-es kártyát olcsón?
-
deadwing
addikt
Van nekem egy ősrégi Litecoin walletem egy régi vinyón, ezer éve hagytam ott, mondom jó lesz majd ha jól felmegy az ára, de ez nyilván nem fog most már megtörténni Elindítottam, mit gondoltok, 124 hetet vajon mennyi idő alatt fog leszinkronizálni ez a qt tárca?
-
deadwing
addikt
válasz Overlocker #21430 üzenetére
Nekem is rémlik, hogy tettem rá jelszót... És nyilván én sem tudom
Erre nem tudom mi lehet a megoldás.
Az, hogy van-e rajta jelszó majd csak akkor derül ki vajon, ha leszinkronizált?
Az egyenleget most is mutatja.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
P3Dr0
senior tag
válasz Overlocker #21430 üzenetére
Ha lenne egy regebbi mentes ami meg nem encrypted akkor azzal kikerulheto
-
haxiboy
veterán
Vagy brute force... Ha te adtad meg a jelszót és tudod hogy nem annyira bonyolult hogy évekbe teljen megfejteni.
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
olle
senior tag
Sziasztok. Mo-n risert hol érdemes venni?
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
deadwing
addikt
válasz Elbandi #21435 üzenetére
Na, csak hogy ideges legyek, találtam egy btc tárcát is... 0.3 btc-vel meg jelszóval
Brute force-ban valaki segíthetne. Valami elcomsoft termék jó lehet esetleg?
Szerk: ezt nem hiszem el!!!! 2. próbálkozásra meglett a pass. Pedig nem 1 féle jelszót szoktam használni Úristen. Még jó, hogy vettem sört Erre a nagy idegállapotra valamit inni kell.
[ Szerkesztve ]
-
AnonyX
tag
@nanopool_org / #ZEC Pool share difficulty increased x5 to optimize mining process.
Ez mi akarna lenni? -
deadwing
addikt
Én is belefutottam az alábbi problémába. Az első 2 gpu azok 280X-ek a 3. pedig egy 390. Cseréljek esetleg drivert, az megoldja ezt? Vagy hagyjam így, mert ez normális? Jelenleg 15.11.1 van fent.
-
AnonyX
tag
válasz deadwing #21440 üzenetére
280X-ek mennyit csinálnak? A driver alapvetően mindegy. De az új Claymore-ok szépen támogatják a 16.X.X drivereket, tehát nyugodtan felrakhatod a legújabb 16.11.4-est is. Érdekesmód nállam ezen új driver telepítése után a 280X beállt stabil 198-199 MH/s (sol/s)-re az eddigi 190-191 ről...A 380X pedig 135-138-ról 144-re...Semmi tuning csak stock frekvenciák mennek..
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
Én parázok az újaktól... amióta az egyik crimson megszívatott, nem használok új drivert.
Akkor az történt, hogy túl sok volt a tuning, konkrétan nem volt kép, és hiába nem indult az afterburner a windózzal, a crimson megjegyezte az emelt órajeleket. Alig tudtam visszahozni a gépet.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Felraktam az új drivert, egy bittel sem lett gyorsabb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest