Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Az a baj hogy a password nem a mail cím, legalábbis ezt olvasom mindenhol a nanopoolon, x a password, PL ittvan egy általuk készített claymore féle stratum indító >
az érdekjelne főképp hogy emiatt nem lesz gondjuk a walletra utalással? tehát ez nem feltétele?
ez a payment ID ez miez? mondjuk ide nullát írnék sima ETNes walletem van a electroneum weboldalán csináltam.NsGpuCNMiner.exe -xpool stratum+ssl://etn-eu1.nanopool.org:13433 -xwal YOUR_ETN_ADDRESS.YOUR_WORKER/YOUR_EMAIL -xpsw z -allpools 1
YOUR_ETN_ADDRESS - your valid ETN address
YOUR_PAYMENT_ID - your payment-ID(PAYLOAD). Optional. Use 0 for local wallet.
YOUR_WORKER - simple short worker name (like worker01). Optional.
YOUR_EMAIL - your email address for notifications. OptionalMondjuk az email meg a worker opcionális, lehet ezt kéne megpróbálnom de mintha ez nem működött volna nálam pedig az ETH-t claymoral tolom.
-
szazbolha
addikt
Nem szeretnék semmilyen következményeket. Az a következmény marad el, hogy az egyszeri bányászok bizalma megrendüljön. Továbbra is használni fogják vagy a NIceHash3-at, vagy a BiceHash zérót.... teljesen mindegy bármi történhet a biznisz megy tovább mert sokak érdeke fenntartani.
És én is részese vagyok... mert bármilyen kicsiben bányászok az igazi hasznot másnak termelem.
És ha beindul újra a Nicehash megyek oda is. -
aleister
veterán
Nézd, amikor dollár milliók cserélnek gazdát egy oldalon, akkor elvárható, hogy rendelkezzen akkora szerverparkkal, ami ki tudja szolgálni ezt a terhelést. Ez innét kezdve szakmai igénytelenség, plusz a felhasználókra való magasról szarás. A leterheltség miatt könnyebben meg is törhető. Arról nem is beszélve, hogy tözsdézésre alkalmatlan a lassúság, használhatatlanság miatt. Azt már meg sem említem, hogy a support 24 óra alatt képtelen válaszolni.
Egyetlen előnye a SEPA, de ha találok egy másik váltót (lehetőség szerint EU-n belül), ami tud ilyet, akkor már megyek is át oda.
-
Yany
addikt
Riszpekt. Arcukat adták a sztorihoz és nem melléduma volt. Persze majd nem árt egy kis magyarázat, és amit igazán hiányoltam, hogy amellett, hogy kérik a bányászokat, hogy újra csatlakozzanak, azért adhattak volna valami nyugtató részletet azzal kapcsolatban, hogy értik, hogy hogyan történhetett és kiküszöbölték a problémákat. Sajnos ez nagyon hiányzott a videóról. Márpedig a bizalmat vissza kell szerezzék, de a videó azért jó irányba tereli az eseményeket.
-
AAntii
őstag
A Nicehash ha mindent visszafizetne (ugyan miből?) akkor is halott. Nekem nem ragadt bent csak 15 ezrem, de eszem ágában sem volna még egyszer rájuk bízni még ezt a keveset sem, nem járatom azért a gépem, hogy vegyen belőle még egy koktélt a tolvaj vezetőség. És ezzel tisztában lehet bárki, így ők is, szóval ha vissza is állna az oldal akkor is az eddigi bevételüknek a töredéke lenne a jövőben a megcsappant bizalom miatt, ami miatt az eddigi hasznot tuti nem fogja beáldozni senki.
@sanzi89: szerintem pár hónap sem kell, az emberek éheznek a kétkattintásos bányászatra.
-
sanzi89
addikt
A Nicehash pénzét eltüntették - az, hogy pontosan kicsoda sose fog kiderülni. Ebben benne volt az általad emlegetett "béreltek tőlük" BTC-k amit azok fizettek ki akik a kapacitást bérelték, és azok BTC-k amiket a minerek-nek kellett volna kifizetni a hashrate-ért cserébe. Ez az egész elillant, jelenleg a Nicehash ott áll, hogy -60.000.000$, vagyis legalább 60.000.001$ dodó kellene, hogy legyen a párnájuk alatt, hogy esély legyen az újraindulásra - ha így halad a BTC árfolyam akkor meg ki tudja mennyi lesz ez dollárban.
Most a legkomolyabban kérdezem mindenféle előítélet nélkül, szerinted erre mekkora esély van?
Arra már látok esélyt, hogy pár hónap múlva más néven hasonló szolgáltatással indul egy új "szolgáltató", ami mögött ugyanazok a személyek, csoport áll és minden indulhat elölről.
-
Dronte
aktív tag
Kártalanítás
na persze. Mégis miből? Az életben nem fog felállni innen a cég. Ha meg igen, akkor a bányásztársadalom megérett a pusztulásra.Egyébként meg a "hackről" egy kis info:
"The owner of the company with a share capital of half a million euros is Bitorious (45%) based in Dornberk, its director is Marko Kobal, and 55% of the company is owned by H-Bit. The owner of H-Bit is Martin Škorjanc. An interesting fact is that Martin Škorjanc is the father of Matjaž Škorjanc, who was arrested by Slovenian police a year ago for online cyber crime with the help of the US FBI in Maribor."
"I wonder why people don't do a simple search of key people before trusting a company.
Matjaz Skorjanc, a NiceHash founder and CTO, is a convicted criminal who built one of the largest bot networks (Mariposa botnet)"NiceHashen megtalálod a forrásokat is.
-
sanzi89
addikt
Kevés dologban vagyok olyan biztos, mint abban, hogy a Nicehash ezzel bezárja kapuit. Az, hogy kártalanítanak bárkit is (a minerek bent ragadt BTC-je miért kisebb prioritású szerinted?
) pedig egyszerűen mese habbal.Szerinted ki az a vad barom aki ezek után egy centet is rájuk bíz?
De a helyzet felismerő képességedet prezentáltad tegnap, amikor letorkoltad az embereket, hogy csak egy kis karbantartás semmi több, nincs itt semmi látnivaló.
-
techie_guy
tag
Ha az a 60 millió dolláros cím az övék (meg ki tudja milyen címek híztak még meg a mai napon), mert oda menekítették ki a coinokat, akkor szépen visszautalgathatják majd, ha korrektek... Ha nem az övék, akkor bukta. Vagy ha az övék, de nem korrektek, akkor lehet tényleg a Bahamákra viszik inkább el azt a zsák BTC-t.
-
AAntii
őstag
Nem sajnálom hogy kevés jutott nekik, de a postafiókok rablói sem akkor mennek be kirámolni az intézetet mikor a pénzszállító autó épphogy elgurult. Továbbra is azt gondolom hogy vagy nem törték fel őket, vagy ők maguk lopták el lóvét, de pár nap alatt csak kiderül valami.
-
arról nem tehetek, hogy az irodaház rezsi szabályozása hülyeség... választhattam, hogy átalány (egész házra elosztva) vagy külön mérőórát kérek... a külön mérőóra kialakítását ki kellett volna fizetnem + a rezsi átalányom akkor nmenként -150 fttal lett volna kevesebb (azaz 6000 ft / hóval) és az áramot fizetnem kellett volna.
van két szerver (NAS + dev szerver) ami önmagában 6000 ft körül fogyaszt / hó ... és a klímát és a további monitorokat laptopokat nem számoljuk...
Otthonom minden takarékos / smart, hogy az elhasznált energiát a legoptimálisabban használjuk (cirka 200 kw a havi fogyasztásunk és most került fel napelem ami havi 400 kw körüli áramot fog termelni és erről fog menni a fűtés is gáz helyett). Szóval ahol lehet és megéri ott hajlandó vagyok tenni a környezetbarát és takarékos megoldásokkért... de ahol szopatnak ott sajnos nem tudok mit tenni
max kihasználni a kiskaput 
-
energy4ever
addikt
-
syler123
veterán
Persze meg pörögnek 1000-el a ventik, melegszik a vrm stb stb, csak bele kell olvasni ebbe a topicba. Határokon járatják a kártyákat, csak azért feszelik alul, mert rommá fagynak és nem hoz annyit eth-et így.
Persze lesz olyan aki ezeket megveszi, én nem vagyok közülük való
Gyártók erre kitalálhatnának valamit, mint a hdd-knél a smart, megtudnánk nézni mennyit ment az adott kártya.
-
syler123
veterán
Ezt gondolod te, de ha sok olyan ember van mint én, akkor nem lesznek kelendőek a használt Radeon kártyák
Mondjuk egyébként sem gondolkodtam használt kártyában, de bányász kártyát meg 100% hogy nem veszek, mivel nem lehet kiszűrni melyik volt bányász melyik nem, így a használt is kilőve nálam. -
Ciccuka
veterán
Dual Graphics: Enabled (Nvidia SLI nem támogatott a leírás szerint)
Utána megjelent a 2. slot beállítása is (ráraktam Auto-ra)
1. slot GTX1060 3GB 18500MH/s PCIe 2.0 8x
2. slot GTX1060 3GB 15000MH/s PCIe 2.0 8xDe ugyanez a helyzet
790GX Chipset-el lehet a probléma vagy van valami más beállítás?
Mi szokta okozni azt a problémát mikor a második kártya nem teljesít (gondolom az nem lehet probléma, hogy különböző márka)? -
bobalazs
nagyúr
Nézd meg az FAQt
When and under what conditions do I get paid?.- Once per day for NiceHash-wallet unpaid balances, greater than 0.001 BTC.
- Once per day for external-wallet unpaid balances, greater than 0.1 BTC.
- Once per week for external-wallet unpaid balances, greater than 0.01 BTCnicehash walletra naponta 0.001 fölött; külsős címre naponta 0.1 fölött, 0.01 fölött hetente (kedden)
-
madpapa
senior tag
A youtubeon ezernyi video van erről meg a fórumokon is téma. Én is csak ezt tudom ismételni, hogy ZECre való inkább az okosok szerint az nVidia. ETHra kevesebbet fog jóval tudni mint az RX lévén ez csak 192 bites, míg az RX-ek azok 256bitesek. ETHra kb. 20MH/s-t tud a GTX1060, ami elég sovány.
-
ff-thomas
aktív tag
A gond csak az, hogy Linux-ra kényszerülsz, ha 8nál több GPU-t akarsz hajtani benne. Kapcsolódó topic, akit érdekel: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1939165.msg19271051#msg19271051
-
KRoy19
őstag
Amikor elkezdtem nézni, akkor ugye a neve miatt meg az akcentusa miatt én arra asszociáltam, hogy székely gyerek, akkor biztos Romániában él. Bár voltak néha gyanús dolgok, egy egy videóban, de ez az utolsó, amikor elballagott a Best Buyba na itt megcsapott a felismerés.

-
Elbandi
aktív tag
kalkulator szerint 0.15$-t tudsz vele csinalni havonta

kb lottozni jo: berakod nicehash lottora, ha veletlenul talalsz egy blokkot, akkor gazdag vagy 30k$-al.
de amugy 30$ korul talalsz sima routert is.
-
Vigilante
őstag
Bezony.
# WARNING! Remove "#" characters to enable lines, with "#" they are disabled and will be ignored by miner! Check README for details.
# POOL: eth-eu.dwarfpool.com:8008, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F/YourWorker, PSW: x, ESM: 0, ALLPOOLS: 0
# POOL: us1.ethermine.org:4444, WALLET: 0xD69af2A796A737A103F12d2f0BCC563a13900E6F.YourWorker, PSW: x, ESM: 1, ALLPOOLS: 0
# POOL: coinotron.com:3344, WALLET: YourUserName.YourWorkerName, PSW: YourWorkerPass, WORKER: , ESM: 2, ALLPOOLS: 1
# POOL: us-east1.ethereum.miningpoolhub.com:20535, WALLET: YourLogin.YourWorkerName, PSW: YourWorkerPass, WORKER: YourLogin.YourWorkerName, ESM: 2 -
Vigilante
őstag
-
janos666
nagyúr
Bár valóban nem próbáltam, csak mások számait néztem, de azt hittem a 295X2-nek is meg kéne állnia 600W alatt, inkább valahol 500W körül ETH vagy ZEC bányászattal (ha magát a kártyát nézzük, nem egy komplett gépet a táp 220V-os oldalán), csak tuninggal és Furmark-al (vagy néhány alaposan optimalizált játékkal) szabadna jelentősen 500W fölé mennie (vagy ha komplett gépet mérsz tápostól).
Ebben a tesztben is 675W a komplett gép Furmark-al: [link]
-
westlake
félisten
-
ff-thomas
aktív tag
BÚÉK!
Nekem nem sikerül a dwarfpool-ra kapcsolódnom XMR bányászás céljából.. próbáltam a francia szolgáltatót is, oda sem, a többi kis pool-t nem néztem. Ma rápróbálok újra, hátha csak elgépeltem vmit vagy nem figyeltem oda az instrukcióknál. Minden esetre stabilan 1 hete már a monero jövedelmezőbb, mint a zcash, úgyhogy átállnék.. vagy legalább is a rig-ek egy részét átállítanám.
Gondoltam, h megvárom a cryptonote májnör frissítését, de még pár nap biztosan.. közben meg egyre nagyobb a szakadék a profitot illetően.
Ti hol bányásztok monerot?
-
ff-thomas
aktív tag
Ja, ezt a flypool-os SSL-es lehetőséget írtam én is. Vagy nem ide? Lehet csak Vegán fórumában írtam. (megj.: próbáltam őket rávenni, hogy a felesleges külön fórumozás helyett a bányászatról itt diskuráljanak velünk, de mind1..)
Dióhéjban: azért biztonságosabb, mert így nem tudják a hashrate-edet más fiókba/címre átirányítani. Bár nem tudom, mennyire életszerű, hogy valaki a hálózati forgalmadat monitorozza/sniffeli és a flypool felé küldött adatokat "megcsapolja". Lényeg, hogy a miner és a pool között titkosított csatornán történik a kommunikáció.
-
ff-thomas
aktív tag
EVGA 1300, Enermax MAXREVO 1600 (Platimax 1350, bár ez most elég drága), esetleg Thermaltake 1200, ezek mind jobb áron vannak és itthon elérhetőek. Külföldi cucc esetében ne felejtsd el - ha már a garit emlegettük többször - hogy a garanciális javítást/cserét érvényesíttetni mennyivel macerásabb és költségesebb ilyenkor.
Egyébként döbbenetes, hogy első ránézésre és tapintásra az EVGA és az Enermax között is mekkora minőségbeli különbséget érezni (én a héten vettem előszőr EVGA-t, mert nem jutottam hozzá a MAXREVO 1600W-oshoz és kivételesen tök jó áron volt ez az 1300-as), nade beneveztem 1 ilyen Thermaltake-re is kényszerből.. attyaűristen.. hát ez már majdnem olyan élmény, mint régen a Vargáné tápja vs Chieftec volt (és Thermaltake a Vargáné jelen esetben.. borzalom..).
-
micsu
tag
És ZolaMan szerver tápjairól mit gondoltok?
-
CocooN-z
őstag
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1673242.0
Ezt találtam:
For example for Gamecredits:
cgminer --scrypt -o stratum+tcp://sky-pool.com:3031 -u Yourwalletaddress -p anything (I am using -p 123)Regelni nem kell ahogy írja
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Gumi és felni topik
- Milyen széket vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jövedelem
- Magisk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a témában ez elkerülhetetlen.

) pedig egyszerűen mese habbal.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)