Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Super! Köszi, hogy eloszlattad a ködöt!

-Még felhasználó barátabb mint a Mint.
Legalábbis ezt az érzetet kelti!
Nekem bőven elég az autentikus Mint énbarátsága is.Egyébként meg akár egy jó, okos kezdeményezés is lehet ez, bár nem tudom hogyan propagálják, én csak itt értesültem róla.
(#13065) Cyrin
ezzel szemben az asztali gép vígan működik Mint 20.1-gyel. Kit érdekel hogy nem a legfrissebb?
Kb így vagyok ezzel én is! Összes Mint-tel telepített gép vígan ketyeg, amit én telepítettem, desktop, notebook, az összes. Persze Ryzen mizéria nem érinti egyiket sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Humble szökevények 500-2500Ft
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem bőven elég az autentikus Mint énbarátsága is.
Rowon