Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #8860 üzenetére
Sajnos nem ritkaság. Bontott vagy bontatlan? Doboz, leírás megvannak, matricák fel vannak ragasztva?
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #8862 üzenetére
Próbáld meg jófogásra feltenni 15-ért, hogy legyen tér alkudni de kb 13-4 körül érhet max.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #8864 üzenetére
Jól hangzik! Ez a 13-14k elég jóindulatú, lehet 10ért is alig megy majd el, de meg kell próbálni először magasabban hátha.
-
Pötyi
őstag
válasz r.levente75 #8923 üzenetére
Többnyire a BrickLink-ről. De van egy-két igazi (nem virtuális) bolt is az országban, viszonylag jó kínálattal. Vagy beírod pld. a MaLUG fórumon a "Keresek" rovatba, oszt lehet, hogy valaki válaszol, hogy neki van olyan alkatrész fölösbe.
QNX is cool!
-
nagyúr
válasz r.levente75 #8923 üzenetére
Brickowl.com
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9144 üzenetére
Jó lett. Nem okoskodásból kérdezem, az első villát meg tudod dönteni valahogy?
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9146 üzenetére
A kerék a zöld technics cross motor kereke? Persze lehet az több méretben, nem vagyok szakértő.
-
Pötyi
őstag
válasz r.levente75 #9155 üzenetére
Rémlik, mintha az egyik készlet B modellje lett volna a csopper.
QNX is cool!
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9155 üzenetére
Majdnem mindegyiknek a B verziója csopper. Ha lenne újrakiadás normál áron, akkor lehet megvenném újra őket és a ' B oldalt ' építeném meg.
Jók ezek a szettek mert emberi áron elérhetők (mármint aktuális kiadáskor, nem pedig utólag...)(#9154) SHiZUOKA: A speed champion esetében olyan kritika fogalmazódott meg, hogy az eredetinél a vezetőfülke előrébb van.
[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9164 üzenetére
Hát hallod, tegnap hsz-ek után megnéztem a 8051 beszerezhetőségét , mert szerintem ez a legszebb motor mindközül, de nagyon drága (mivel már kifutott ugye..). tudom van használt, csak nekem az nem olyan, nem szeretem.
Még a 2015-ös modell kapható, ezért gondoltam akkor lenne két csopperem is...#9163) tvamos: hát erre azt lehet mondani, hogy nagyon cuki . Amúgy tényleg klassz, hogy ilyen ki méretben, pár alkatrészből ötletesen kihozták.
Ahogy itt írom, tegnap néztem mocikat a neten és volt egy MOC oldalkocsis motor. Ilyet is csinálhatnának igazán rendes szettben.... és akkor az újrakiadások....no meg a régi motorok, akár egy világháborús motor is befigyelhetne...
A világ összes fröccsöntési gyártókapacitása se lenne elég, hogy a lehetőségeket kiaknázza a lego.
És akkor ez a technics motor téma csak csepp a tengerben... -
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #9170 üzenetére
hát igen, drágábbra jön ki, főleg ha több helyről is kell postáztatni. +ha külföldi rendelés akkor paypal adó is van. de az ebayes/bricklinkes szett árnál meg azért olcsóbb ha összevadászom magamnak. bár már néha unom. most értem vissza a postáról, 4 bricklinkes csomagom jött. itt faluhelyen nagyon szeretnek a postások, mert lényegében miattam maradt még itt fent a posta. nem vicc.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
nagyúr
válasz r.levente75 #9178 üzenetére
A harmadik X-ben vagyok, de én is azzal nyugtatom magam, ha egyszer lesz gyrerek, ami nem fog eljönni, , majd jó lesz neki. Amúgy meg ezzel kapcsolom ki magam, hogy legózok. Valaki iszik, valaki legózik. That's it.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
LÁZ
Topikgazda
válasz r.levente75 #9191 üzenetére
nekem asszem nem volt meg anno, viszont a benzinkút igen, meg külön versenyautó is, de Redbull-nál biztos 'kallódik' egy bnib a padláson
@agecontest: 37
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
csanee
tag
válasz r.levente75 #9191 üzenetére
Szia!
Nekem ez volt az első legóm Valamikor 2-3 évesen kaptam karácsonyra (most 31 vagyok).
Kellemes emlékek jöttek elő most
Sajnos már csak erősen hiányos állapotban van meg... Lassan majd pótolgatom a hiányokat, de most még lakásfelújításban vagyunk.
Meg vár egy Skull's Eye is némi alkatrészpótlásra[ Szerkesztve ]
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9219 üzenetére
A hordágy fogantyúk jó szolgálatot tesznek a régi űrhajók lézerágyújaként
-
skiny83
aktív tag
Hű, ez nagyon szép állapotban van grat. Tényleg klasszikus tesómnak is megvolt/van. (summer cottage szintén) Ezek közül nagyon szép még a 6651-es postásautó szerintem.
Az én első szettem (a fabulandokon kívül) ez volt.
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
senior tag
válasz r.levente75 #9230 üzenetére
Bizony, szép idők voltak. Mikor még ennyinek is hogy örültünk. Ma van itthon legalább 20 kg, de a lányom nem játszik vele semmit.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9223 üzenetére
Itt van eredeti fóliában.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9238 üzenetére
Mik vannak? Legalább pörög a topic.
-
bobafett
tag
válasz r.levente75 #9238 üzenetére
Nekem a legrégebbi bontatlan készletem az örök kedvenc 6880-as. Gyerekként nagyon vágytam rá, így most ebből van kettő is.
Egyébként nem igazán szeretem a bontatlan készleteket, ezt is csak azért nem bontom ki, mert ez volt, ami a legot jelentette nekem gyerekkorban.
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9241 üzenetére
Én ezeket utólag vettem meg, mert bontatlan gyűjteményem is van a kedvenceimből.
-
senior tag
válasz r.levente75 #9233 üzenetére
Telibe találtad!
-
xedos
addikt
Hmmm erre ránézve rájöttem, hogy nekem meg ez a helikopterem volt meg. A nagy oldal elem ugyanaz:
Akkor még relatív kevés elemből építettek meg mindent. Nem volt sok olyan spéci elem. Pl a talpa sem spéci elem, hanem 6-8db-ból összerakott.
[ Szerkesztve ]
-
batmanéhes
tag
válasz r.levente75 #9280 üzenetére
nem tudni mire gondolsz, 1 xl motor hajtja mind a 4 hátsó kereket, tengelyenként 1 difivel.
tegyük hozzá, hogy amolyan "kreatívan vágott" anyag, első kerék be-beszorul pölö.
-
batmanéhes
tag
válasz r.levente75 #9287 üzenetére
melyik modellről beszélünk?
-
batmanéhes
tag
válasz r.levente75 #9289 üzenetére
most akkor mégis egy konkrét szetből indulnánk ki? a 9398-ról beszélünk?
szerintem attól nem lesz számottevően gyorsabb, ha belepakolsz még 2 L mocit. márcsak azért sem, mert az elemtartó meg az ir maximálja az átfolyó áramot. esetleg lipo-s elemtartó és sbrick valamivel több kakaót enged.
ettől függetlenül ha sebességet szeretnél, ismerkedj inkább az rc motorral, nagyjából ez az egyetlen megoldás. csak hát 16 pénz darabja, és ugyanúgy illik hozzá a 20+ pénzes lipo box meg a 20 pénzes sbrick.
a vidin látható sebességen túl már annyira nagyok a súrlódások, hogy kenés nélkül egyszerűen elfogynak a tengelyeid.
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9298 üzenetére
Ez most valami promós kalendárium. Kíváncsi is vagyok.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9300 üzenetére
Ez csak promó lesz, boltban nem vásárolható majd meg csak a szokásos adventi kalendáriumok lesznek elérhetők.
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #9320 üzenetére
én minden nap nézem, ki lehet fogni ott is tényleg jó fogást, én már sokszor vettem onnan, szerencsére még nem volt nagyobb gondom, mivel nagyon körültekintő vagyok, vásárlás előtt próbálom leinformálni az eladót stb., persze kisebb gondok voltak már, de a vatera se jobb az igaz.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Frenky89
addikt
válasz r.levente75 #9404 üzenetére
Ezeket a táskákat hogyan hívják egyébként "hivatalosan"?
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9404 üzenetére
Aldiba pont most van akciósan. Nekem ebbe vannak.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9408 üzenetére
Szobába. Vagy nem értem a kérdést.
-
Jim-X
őstag
válasz r.levente75 #9410 üzenetére
En a Carrefour-ban szoktam venni sima kajatarolos dobozokat tetovel. 0.5, 0.7, 1 es 2 litereseket. Van beloluk mely, hosszukas, meg sima kocka alaku is.
A bontott szetteket is ilyenekbe rakom bele es ugy bele az eredeti dobozba, mert a gyari zacskok manapsag sialmas minoseguek...
A regi szettek legalabb fakkos dobozokban vannakA játék az nem játék!
-
Djuree
félisten
válasz r.levente75 #9412 üzenetére
az nem gyári. a gyári simán csak össze van zárva a vége és szét kell tépni...a zipzáras jó de drága.
-
Jim-X
őstag
válasz r.levente75 #9412 üzenetére
Ahogy Djuree is irta, a gyarira gondoltam, amit ha megbontasz, gyakorlatilag mehet a kukaba...
A játék az nem játék!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz r.levente75 #9464 üzenetére
Hogyne, bontatlanok is vannak belőlük.
-
Pötyi
őstag
-
Pötyi
őstag
-
Grillo
őstag
válasz r.levente75 #9464 üzenetére
Ezek vannak:
Húgom kapta ezeket anno.
-
spae
aktív tag
válasz r.levente75 #9493 üzenetére
Jaja, gyerekkorom óta tetszik (az 5580-al együtt, az 5571-et akkor még nem láttam, de az aranyárban van amúgy is), úgy gondoltam, most megnézem....
-
spae
aktív tag
válasz r.levente75 #9495 üzenetére
Szerintem igen, valahol mintha láttam volna!
-
Frenky89
addikt
válasz r.levente75 #9586 üzenetére
Kreatív.
-
Jim-X
őstag
-
nagyúr
válasz r.levente75 #9586 üzenetére
Ő azt látja benne. Nincs ezzel gond.
-
Novics
senior tag
válasz r.levente75 #9590 üzenetére
Valld be, hogy a te építetted, nem kell a gyerekre fogni!
Amúgy a nemzetközi úrbázis sem néz ki szerintem sokkal összeszedettebben.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9728 üzenetére
Már korábban néztem youtube-on. Igen lehet. Sőt - 2 motorral az igaz - az első felugró lámpákat, a "csamagtartó" fedelet hátul, hajtást, és kormányzást is motorizálhatod. A felugró lámpák led világítása is a csomag része.
Kipróbálták a nagyobb kereket. Van most egy friss technics verseny terepjáró - vagy mi - , aminek zöld kerekei vannak (hogy színben is menjen hozzá ). Ez már túl nagy. ha összenyomod a rugós teleszkópokat, akkor hozzáér a kerék a "kerékdobhoz".
Nekem nagyon tetszenek a szett kerekek. Sehogy se passzol a verdához, de jól néz ki. Azt se lehet mondani, hogy utcai terepjáró, mert verseny matricák vannak rajta és együléses, szóval versenyre kialakított a SUV....
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #9728 üzenetére
-
nagyúr
válasz r.levente75 #9806 üzenetére
Megtetszett nekem is. Képen nem volt olyan nagydurranás, de mikor raktam össze, akkor megtetszett!
-
nagyúr
válasz r.levente75 #9808 üzenetére
Más:
Ezt láttátok már?! Nekem meg kell venni ezt a modelt és ezt megépíteni hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest