Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14004) uhu20 válasza Cifu (#13960) üzenetére


uhu20
tag

Kösz ismét, Cifu.

Igen, a menü angol...és néha kicsit komplikált, azaz néha végig kell járni az egész menüsort, pl. ha két csatornát fel akarok cserélni. És kissé meglepődtem, mikor a beállítások előtt PIN-kódot kért a tévé...:D

Egyébként tegnap elvittem a tévét egy olyan helyre, ahol a Magyar Telekom "digitális" szolgáltatása van, ez:
[link]

Namost rákötöttük a tévémet, de a képminőség ugyanolyan volt, mint az itthoni, sima UPC-s kábeles vételemnél. A set-boxon van hdmi-csatalkozó, nem tudom, ha össze tudtuk volna kötni a set boxot a tévémmel, javult volna-e az adás (nyilván igen, a kérdés, hogy mennyire)

Kicsit off, de nem teljesen:

Valószínű laptopbeszerzés is váható. Na most az lenne a kérdésem, hogy a tévém szempontjából mire kéne odafigyelnem? A következő konkrét kérdéseim lennének:
- A tévém útmutatója szerint csak "VESA 60 Hz" szabványnak megfelelő videókártyákkal kompatibilis a tévé. Namost ez egy spéci dolog, vagy mindegyik kártya ilyen?
- Aztán még aszongya, hogy " a grafikus kártyától függően az 1360*769-as felbontás esetleg nem jelenik meg helyesen." Ez mit jelenthet? A kép torz lesz a tv képernyőjén?

- Milyen csatlakozójú laptopot keressek? A tévén ugyebár van minden. Nézegettem már, hdmi csatlakozással rendelkező laptop nincsen, még a csúcskategóriában sem - vagy ez értelmetlen szempont, ha úgyis csak "sima" dvd-ket nézek majd (esetleg néha-néha egy kis Maffia is belefér majd) ?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.