Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz Gython #20600 üzenetére

Nyilván nem látok a fejedbe, biztos mindenkinek megvan a maga preferenciája, nekem is megvolt a "csak erkélyest veszek" gondolat, ennek lassan 6 éve, talán egyszer kiültem sörözve nézni a naplementét, +egyik reggel, csak azért mert tesómék itt aludtak és rácsodálkoztak a kilátásra, megittam ott egy kávét, amúgy erkélyajtó csukva, redőny lehúzva, és nagyon örülnék ha azzal a másfél m2-rel inkább nagyobb lenne a háló :D

A Vezér utcáról ~700 méter az Örs, amikor a gyerekkel sétálunk és nagyon lustán berreg a lábasmotorral, akkor 15 perc. 4 különböző buszjárat megy mindkét irányba, 2 perc sétára ott a Fogarasi út még 2 járattal a belváros felé, elsőre lehet hogy csak maps alapján hatalmas területnek tűnhet de abszolút élhető távolságok vannak, és jó a közlekedés. Nem akarlak semmiről meggyőzni, csak 2015 vége óta itt élek, nyilván elfogult vagyok de a menetrend az menetrend :)

A szomszéd áthallatszott a csúszózsalusban és a panelban is, annyi a különbség hogy előbbinél zárószinten laktunk, úgyhogy nem tudom a fenti zajok mennyire jelentősek (gyanítom, nagyon). Fűtés leosztva m2-re szintén egálban lehet, nincs ezeknél túl nagy különbség szvsz (szigetelt épület mindkettő, de a környékre jellemző hogy szinte mindegyik épületet szigetelték már).

Új hozzászólás Aktív témák