Hirdetés

2024. május 6., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#23933) King Unique válasza shiftac (#23926) üzenetére


King Unique
titán

A linkelt Apacer AC731 külső merevlemez ránézésre jónak tűnik, ahol a részlegesen ütésálló valamint víz- és porálló kivitel, a robusztus Type-A fizikai csatlakozó, a 3 éves gyártói garancia, stb. előnyös lehet, viszont konkrét tapasztalat nincsen itt a topikban ezzel a sorozattal. Ha egyéb, a külső hatásoknak jobban ellenálló 2,5"-os külső merevlemezek is érdekelnek, akkor a téma összefoglaló "Ár, vásárlási szempontok" fejezetén belül lásd a D. pontnál, valamint egy másik esetnél leírt, linkelt típusokat.

Az SMR-t illetően épp nem olyan régen lett kitárgyalva itt újra, hogy 2,5"-os külső merevlemezeknél az SMR nem feltétlen minden esetben, illetve nem feltétlen azonnal hat negatívan az írási sebességre, ahol ha esetedben 1x tele lesz írva a meghajtó és utána csak havonta / pár havonta használva alkalomszerűen és ott is inkább csak olvasásra, akkor nyilván kevésbé téma ez és nem kell túlaggódni.
Ha esetleg olyan megoldás kell, amiben biztosan CMR HDD van, akkor viszont a 3,5"-os külső merevlemez és ott is inkább a külön vásárolt külső ház + belső merevlemez = külső merevlemez (példa) megoldás jöhet szóba, amiről pont nem olyan régen volt szó itt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.